Modă: 10 perechi de pantofi şi sandale care se poartă vara asta

Când vine vorba despre încălţări nicio femeie nu e mulţumită cu numărul pe care îl deţine. Parcă îi mai lipseşte o pereche de sandale nude, fără toc, iar platformele acelea galbene, pe care le-a văzut în vitrină, se potrivesc perfect cu rochiţa albastă pe care n-a purtat-o niciodată. Pantofii fac parte din viaţa nostră şi trebuie să recunoaştem că, nu de puţine ori, suntem capabile să face sacrificii enorme pentru a ne achiziţiona o nouă pereche.

Şi, pentru că ştim cât de mult îi iubeşti, ne-am gândit să-ţi prezentăm câteva modele pe care trebuie să le încerci în această vară. 

1 din 11

Încălţări în culori puternice

O pereche de pantofi cu toc în culori puternice vor scoate în evidenţă şi cea mai banală ţinută. Dacă îţi este teamă să-i asortezi la un outfit colorat, îi poţi purta cu o pereche de jeanşi şi un tricou simplu. Iar pentru fetele care vor să pară mai înalte, am un mic truc: când porţi pantofi coloraţi, la o ţinută simplă, optează şi pentru un colier mare, colorat sau o eşarfă, în jurul gâtului, în nuanţe puternice. În acest fel, privirile vor fi atrase către zonele colorate şi, automat, vei părea mai înaltă. 
MAI MULT DESPRE: vara, tendinte, pantofi, fashion, sandale, modele
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andra riana pe 1 Sep 2013, 10:36
    balerini

    BALERINII SUNT FOARTE FRUMOSI!!!!!!!! II ADOR

    1
    1

  • cora pe 3 Iun 2012, 18:41
    moda! azi in franta peste 10 ani la noi

    CAND AM CITIT ARTICOLUL AM RAS CU LACRIMI.ADEVARATA TERAPIE. BRAVO. AI PERFECTA DREPTATE CU PITIPOANCELE ASTEA DE DOI BANI CARE AU UMPLUT TELEVIZIUNILE IN LOCUL EMISIUNILOR CULTURALE.PACAT DE REALIZATORII UNOR EMISIUNI DE CLASA PANA MAI ACUM CEVA VREME.S-AU ABATUT TOTAL DE LA ETICA, CULTURA, BUN SIMT, EDUCATIE ETC.ASTA E ROMANIA. NOI INCURAJAM PROSTII.UN SOLIST BUN DE ORICE GEN AR FI EL, UN ARTIST ( CA SLAVA DOMNULUI MAI AVEM PRINTRE NOI), SI ALTI OAMENI DE LA CARE AI CE INVATA, NU ADUC DOMNII "PREZENTATORI".PACAT.RUSINEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!

    3
    3

  • camelia pe 29 Mai 2012, 17:32
    balerini

    balerinii sunt total nesanatosi pt coloana vertebrala.intrebati un medic specialist!!

    2
    10

  • adriana pe 29 Mai 2012, 09:07
    reclama agasanta

    bai oameni buni, ce faceti cu reclama asta oribila? ma determinati sa ma dezabonez si sa mai iau dupa mine si toti prietenii!!! mai terminati cu site-ul incarcat de prostii! sunteti varza! si gata, ajunge cu Facebook! gata!

    6
    4

  • Anca pe 27 Mai 2012, 19:11
    Moda

    Care moda???!!! Pantofii acestia AU FOST la moda. Se purtau anul trecut in Italia, Franta, Spania s.a.m.d.

    3
    6

  • ana maria pe 26 Mai 2012, 14:18
    moda ca moda...da'prostia?

    mai invatati fratilor sa scrieti, sa vorbiti, sa va exprimati corect romaneste! la moda, vad ca va pricepeti cu totii...dar la scris??????? rusine!

    15
    3

  • eu pe 26 Mai 2012, 13:41
    reclame!!!!!

    fac ceva pe reclamele voastre!!! nu pot citii un articol ca imi apar 50 de reclame!! prost site

    20
    3

  • MARIE pe 26 Mai 2012, 08:24
    Moda 10 perechi de pantofi si sandale

    acestia vad ca nau scos tot ce nu le-a trecut de prin depozit si cica e "moda"

    5
    2

  • TeBULESCU pe 26 Mai 2012, 02:23
    La camp cu voi

    Am vazut ca se poarta la greu cizmele de causugi acu'. Poate ajung fetele astea de le poarta si la coada vaci ori pe camp la cules de castraveti. Daca le dadeai acu 2 ani o pereche de cizme de cauciuc pe vreme ploioasa ca sa le protejezi, iti dadeau cu ele in cap, acu' le poarta si cand e soare afara. Am mai vazut prin iarna si niste ciorapi de parta mamaie tip jampieri, din aia lalai asa si lasati pe picere. :)) Dar ce sa faci tata asta-i moda, ne conformam, doar suntem niste mici oite care ne place sa ne conduca altii.

    13
    9

  • maria pe 26 Mai 2012, 01:48
    pantofi

    Aceasta moda , este moda retro..acum c-am 20-30 de ani erau pe piata aceleasi modele ..poate ca , coloarea sau curajul imbinarii este altul...dar moda se intoarce

    10
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod