Impact maxim

In sezonul primavara-vara 2002 se poarta mai mult ca niciodata cele maidiverse culori cand vine vorba de incaltaminte. Alte repere? Curelele,sabotii si pielea lacuita.



Confort maxim. Impact maxim. Asa s-ar putea descrie in cateva cuvintelinia pe care o ia incaltamintea in acest sezon in viziunea designeruluiAlberta Ferretti. Sandalele sale au cat mai multe curele, iar daca suntnegre, cu atat mai bine!



Miu Miu este adepta sabotilor, nu conteaza daca sunt din piele mata saulacuita, portocalii ori crem. Ea s-a gandit la toate gusturile si toatenivelurile de confort, pentru ca propune toate lungimile de tocuri:inalt, mediu sau mic. Cu siguranta, in acest sezon designerul si-acastigat aprecierea clientelor sale, relansand moda sabotilor de toateformele si culorile.



Saptamana modei desfasurata in Milano a fost cu siguranta un succes incadin seara de debut, spectacolul fiind deschis de colectia Prada. Pantofiipropusi de aceasta casa par sa fi fost special creati pentru ocaziilespeciale, unde eleganta trebuie sa fie cuvantul de ordine.



Eleganta si extravaganta, incaltamintea propusa de Valentinopentru sezonul primavara-vara 2002 se inscrie in linia colectieipe care a pregatit-o pentru prezentarea ce a avut loc la Paris:stalucitoare. Sandalele sale au tocul inalt, iar curelele trebuie safie cat mai sexy, eventual infasurate in jurul piciorului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod