Care sunt avantajele în a purta bijuterii de argint?

Argintul a fost folosit încă de la începutul istoriei omenirii pentru proprietățile sale unice care oferă beneficii pentru sănătate.
Conform tradiției străvechi, bijuteriile din argint protejează împotriva relelor invizibile și sporesc spiritualitatea. Dar cele mai importante beneficii ale sale, care sunt, de asemenea, dovedite științific, sunt proprietățile sale vindecătoare. Beneficiile pentru sănătate ale argintului sunt cu totul remarcabile.

Efecte antibiotice:


Argintul a fost folosit ca material antibacterian de mii de ani. A fost folosit pentru a colecta apa și ca recipient pentru a depozita alimentele pentru o mai bună conservare, de aceea tacâmurile folosite în antichitate erau toate din argint, pentru a preveni bolile.

În zilele noastre, argintul este folosit din nou ca o completare în lupta împotriva bolilor, prin urmare, purtarea bijuteriilor din argint ajută organismul nostru să lupte împotriva bacteriilor.

Așadar, acum aveți încă un motiv întemeiat pentru a vă cumpăra acele bijuterii de argint pe care le doriți cu ardoare.

Reduce artrita:


Oamenii de știință au descoperit că purtarea argintului reduce durerea cauzată de artrită, ei recomandă purtarea inelelor de argint dacă simțiți dureri la nivelul articulațiilor degetelor. De asemenea, ajută la combaterea hiperextensiei mâinilor.

Ajută la circulația sângelui în tot corpul:


Venele și arterele rămân elastice, ajutând la formarea oaselor și la regenerarea pielii, de aceea, este foarte recomandat, dacă aveți probleme cu circulația, să purtați o brățară de argint sau alte bijuterii realizate din argint.

Atenuarea efectelor radiațiilor:


V-ați simțit vreodată obosit atunci când sunteți în contact cu o mulțime de dispozitive electronice? Ei bine, asta din cauza câmpurilor electromagnetice pe care acestea le generează, undele lor pot provoca dureri de cap intense și alte afecțiuni.

Argintul, datorită încărcăturii sale pozitive, vă protejează de aceste unde, de aceea, folosirea argintului este foarte recomandată persoanelor care lucrează online sau cu multe dispozitive electronice.

Stabilizează temperatura corpului:


Argintul ajută la menținerea unei temperaturi stabile în organism, ceea ce ajută la prevenirea bolilor, este foarte sănătos să îl folosim atunci când este frig sau când facem sport, deoarece ne va regla temperatura corpului și nu vom fi atât de afectați de schimbările bruște de temperatură.

Reduce insomnia:


Acesta este, probabil, beneficiul pe care îl știm cu toții, întotdeauna s-a spus în cultura populară că, dacă ai probleme cu somnul, pune un obiect de argint sub pernă.

Argintul este capabil să calmeze oamenii și să îi facă să doarmă mai profund, permițându-le să se odihnească mai bine și să fie mai activi a doua zi. Știți, leacurile băbești funcționează întotdeauna.

Reduce tensiunea:


Argintul are proprietatea de a reduce nivelurile de tensiune, așa că vine la îndemână pentru persoanele hipertensive deoarece, ajută la reducerea acestor niveluri ridicate.

Așa că, dacă sunteți o persoană cu tensiune arterială ridicată sau cunoașteți pe cineva cu tensiune arterială ridicată, trebuie să îi dăruiți bijuterii de argint de ziua lor.

Ajută împotriva anxietății:


Poate că aceasta este cea mai importantă proprietate a argintului. Purtarea bijuteriilor din argint este un lucru foarte pozitiv pentru persoanele cu anxietate, deoarece le ajută să se calmeze. Atingerea colierului sau rotirea inelului (inelele care se rotesc sunt recomandate de toți medicii pentru a ajuta persoanele cu anxietate), face ca persoana care suferă de anxietate să se calmeze și să se controleze.

Argintul ajută la combaterea infecțiilor și a virușilor:


Ajută la combaterea gripei, la vindecarea rănilor și la controlul bolilor. Acestea nu sunt doar cuvinte rostite de vreun escroc, ci fapte științifice verificabile. Argintul este folosit în multe instrumente și echipamente medicale moderne tocmai datorită proprietăților sale antibacteriene. Argintul are o istorie semnificativă în domeniul antibioticelor și al sterilizării, care datează de secole.

Detectează substanțele toxice pentru organism:


Metalele grele sunt elemente care se găsesc în mod natural în pământ și care sunt folosite în multe aplicații moderne. Cum ar fi agricultura, medicina și industria. Corpul dumneavoastră conține chiar și unele în mod natural. Zincul, fierul și cuprul, de exemplu, sunt necesare pentru funcționarea regulată a organismului. Otrăvirea cu metale grele apare atunci când țesuturile moi ale corpului dumneavoastră absorb prea mult dintr-un anumit metal.

Argintul ne ajută să evităm anumite substanțe toxice. Acesta reacționează și își schimbă culoarea atunci când întâlnește alte substanțe chimice sau toxine. De exemplu, dacă brățara dvs. de argint devine albastră, ar putea însemna că nivelul de sodiu din corpul dvs. este în creștere. Această indicație poate servi ca un memento pentru a începe să reduceți consumul de alimente sărate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod