Bijuteriile tale: 15 accesorii, făcute cu dragoste şi pasiune. Descoperă-le!

Într-o lume în care bijuteriile sunt făcute în serie, iar accesoriile pe care le purtăm nu mai spun nicio poveste, există şi oameni pasionaţi de frumos, care creează cu sufletul. 
 
Oana Oprea este o astfel de persoană. Pasionată de mică de bijuterii, de pe vremea când admira accesoriile mamei, Oana a ştiut mereu că va ajunge să-şi creeze propriile bijuterii. De curând, a înţeles că ar putea gândi totul ca pe o afacere. "Este ideal şi frumos să faci, dacă îţi poţi pemite, ceea ce îţi place", spune artista.
 
Pasiunea, transformată în afacere 
 
În prezent, Oana vinde bijuterii în ţară şi în străinătate, participă la târguri şi expoziţii, iar succesul i-a dat aripi să continue.
"Am studii tehnice, fapt care, aparent, nu ar avea nicio legătură cu creaţia, însă, în orice artă de genul acesta, care implică manualitate, există încă de la început un plan care trebuie urmărit şi realizat cu atenţie şi precizie. Pe măsură ce avansezi pe acest drum, tehnica şi arta se întrepătrund, la fel ca şi în sculptură, să zicem", explică Oana Oprea.
 
Bijuterii unicat
 
Bijuteriile Oanei sunt unicat şi, fiecare în parte, spun câte o poveste anume. Împletite în turcoaz, cu aquamarine bleu sau ametist, bijuterii roşii ca focul din coral sau jad, alături de şiraguri palide şi discrete de perle de cultură, bijuteriile de autor au o eleganţă aparte, poate pentru că fiecare dintre ele respiră încă aerul exotic al Indiei, ţara din care sunt aduse pietrele.

1 din 17

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ANa pe 26 Mai 2014, 23:50
    Si eu votez contra.

    Da. E dragut si asa incarcat. Depinde ce va place. Rosul e oricum la moda anul asta. http://bijuteriiargintsiaur.blogspot.ro/

    0
    0

  • Andra pe 29 Iun 2012, 12:08
    Nu sunt finute

    Pacat ca nu toti artistii au aceasta sansa de lansare.Am descoperit un site http://artistic-jewels.com Aici am descoperit ceva nou,unicat,lucrat manual,ceva ce nu am mai vazut pe piata romaneasca.Eu am cumparat de aici si sunt absolut sublime!!!

    2
    1

  • Liliana pe 13 Mai 2012, 12:27
    hand made

    sunt exagerat de mari ...

    2
    1

  • camicorola pe 4 Mai 2012, 09:59
    hmmm

    sunt dragute ,inedite dar cam groase si masive mult prea incarcate...nu se potrivesc oricui,la orice ocazie si la orice outfit

    9
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod