Accesoriile, plusul de care are nevoie tinuta ta

Fie ca vorbim despre cercei, bratari, coliere sau banalele posete, accesoriile sunt, fara doar si poate, elementele care dau un plus tinutei pe care o alegi.
Fie ca vorbim despre cercei, bratari, coliere sau banalele posete, accesoriile sunt, fara doar si poate, elementele care dau un plus tinutei pe care o alegi. Bineinteles ca atunci cand iti pui aceste piese ai in vedere, in principal, hainele pe care le-ai ales, pentru ca nu-ti doresti, cu siguranta, sa creezi o tinuta care sa nu te avantajeze.

Accesoriile tin de locul in care mergi


Accesoriile alese au stransa legatura cu locul in care mergi. Daca, de exemplu, te imbraci pentru inca o zi la serviciu, trebuie sa te asiguri ca piesele alese sunt mici, deloc opulente, simple, care sa aiba numai rolul de a completa tinuta. Acest lucru este valabil in special daca locul tau de munca presupune si un dress code. De asemenea, nu uita de ceas, care este foarte important pentru o femeie de afaceri, o femeie al carei stil este unul business. Dupa workshop-ul Eva.ro, pe care l-a sustinut Mihaela Berciu am aflat, printre altele, ca ceasul si pantoful inchis in fata sunt elemente obligatorii intr-o astfel de tinuta.

Pe de alta parte, daca lucrezi intr-un mediu creativ, stilistii recomanda sa-ti pui in joc intreaga creativitate pentru ca astfel, modul in care te porti - vorbim aici despre haine si accesorii - ajunge sa fie o carte de vizita pentru tine ca profesionist.
In acest caz este bine sa faci combinatii dintre cele mai indraznete, colorate, uimitoare si nonconformiste. Si aici avem ceva de discutat, pentru ca alegerile pe care le faci vor tine intotdeauna de personalitatea ta.

Sau, daca mergi la o petrecere, accesoriile vor deveni brusc mult mai importante. Ele fie vor trebui sa iasa in evidenta si atunci alegi accesorii pretioase, lucrate manual - daca vrei - piese scumpe, fie alegi accesorii care sa-ti puna in evidenta tinuta, nu sa o acopere. Trebuie retinut ca este foarte important ca o tinuta sa fie scoasa in evidenta de una dintre cele doua puncte importante: hainele sau accesoriile. Daca ambele sunt pretioase, valoroase, impresionante, atunci risti sa iasa un adevarat fiasco. Pe de alta parte, daca ambele elemente sunt "sterse", atunci risti ca si tinuta ta sa fie la fel.

Exista, de asemenea, un gen de accesorii numai bune pentru serile nebune din club. Aici, stilistii recomanda piese stralucitoare, opulente, "nebune", care sa fie in ton cu distractia specifica locului in care alegi sa mergi.
In acest caz, accesoriile trebuie sa-ti reflecte starea de spirit, trebuie sa "strige" pentru tine cat esti de fericita, relaxata si cat esti de dornica sa te distrezi.

Sa nu uitam sa vorbim despre accesoriile pentru plaja, pentru ca suntem tocmai in sezonul in care avem ocazia sa scoatem ce este mai bun din noi. Aici, lucrurile sunt clare si, in acelasi timp, destul de simple. Bunaoara, trebuie sa stim de la capul locului ca accesoriile sunt extrem de importante atunci cand vine vorba de mersul pe plaja, pentru ca acolo costumul de baie, singura tinuta posibila, trebuie pus in evidenta. Sa nu mai vorbim despre pielea bronzata care "face casa buna" cu accesoriile aurii, bratari supradimendionate sau cercei la fel. Nu trebuie neglijata glezna, care poate fi pusa in evidenta cu o bratara finuta, asezata discret. Efectul va fi maxim.

Tendinte...


Acestea fiind ideile generale si situatiile speciale in care accesoriile devin principalul punct de atractie, ma gandesc ca este util sa vorbim punctual despre tendintele valabile pentru acest sezon, pentru ca mai apoi sa te las sa te bucurie de colectia de poze pe care ti-o pun la dispozitie in galeria de imagini.

Asadar, daca ar fi sa vorbim despre tendintele pentru acest sezon as spune ca piesele supradimensionate, piesele de inspiratie florala, cele rock sau arhitecturale, sunt doar cateva dintre elementele pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand iti alegi accesoriile. Asadar, poarta linistita bratari multicolore, mai multe la un loc, poarta de asemenea, combinatia lemn - margele atunci cand vine vorba despre bratari pentru ca au un efect nemaipomenit. In plus, daca tot vorbim despre bratari, nu este gresit ca la o tinuta rock sa porti o bratara cu tinte sau capse.


Nu uita, de asemenea, de cordelutele de par, in stilul anilor '20, '70, care sunt extrem de potrivite in aceasta vara, nemaivorbind despre cat sunt de utile. Daca ar fi sa vorbim despre genti, am putea spune ca pentru zi se poarta in continuare piesele supradimensionate, utile, incapatoare, iar pentru seara, plicul clasic sau cel stilizat - in functie de garderoba - este alegerea cea mai buna.

Avem de asemenea, cerceii si colierele care merita purtate in aceasta vara, pentru ca vor da un plus tinutei tale. Daca alegi, insa, cercei supradimensionati, sfatul stilistilor este sa renunti la colier si invers, pentru ca altfel vei fi foarte incarcata in partea de sus. Asa cum spuneam si mai devreme, perfecti sunt cei de inspiratie florala sau, de ce nu, cei in forma de animale.

Inelele, de asemenea, pot reprezenta un punct de atractie in tinuta ta. Alege inele cu mesaj sau inele cu pietre "impunatoare", inele in forme ciudate...

La final, merita amintite palariile pe care putine dintre noi obisnuiesc sa le poarte, dar care pe langa faptul ca sunt foarte utile, sunt "extrem de" glamour.
Combinatia ochelari de soare, palarie iti vor da un look spectaculos, gata sa te scoata din anonimat in orice moment.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • matrioshka pe 17 Mai 2011, 14:51
    accesorii

    accesorii si bijuterii handmade puteti gasi si pe BazZzar.ro sunt f draguta si accesibile

    1
    0

  • Miruna pe 6 Aug 2010, 10:51
    Frumusete pe timp de criza

    Daca aveti timp, de azi pana duminica inclusiv (e de saptamana trecuta, dar ...) este targ de pietre la Muzeul de Geologie - gasiti acolo coliere, cercei, bratari, inele de toate formele, pentru toate gusturile, pentru toate buzunarele (si aici vorbesc serios!). Legat de comentariul Dianei- poti gasi accesorii, haine si tot ce ai nevoie pentru a te rasfata si la preturi modice. Ideea e sa vrei si sa nu pleci la drum cu idei preconcepute. In alta ordine de idei, conform unui studiu pe care nu mai stiu unde l-am citit, vanzarile la produse de infrumusetare, bijuterii s.a.m.d. cresc pe timp de criza - femeile incearca sa-si influenteze pozitiv psihicul- si bine fac!

    1
    0

  • Diana pe 22 Iul 2010, 14:22
    nimic nu se schimba

    "piese scumpe"...pe timp de criza, se scriu articole tot pentru oamenii cu bani:P

    0
    1

  • anamaria26 pe 22 Iul 2010, 12:09
    frumoase

    colierul este foarte frumos si foarte tineresc

    1
    0

  • alizee pe 22 Iul 2010, 09:27
    foarte dragute dar ...

    fara preturi si fara a mentiona locul de unde pot fi achizionate ... - asta nu e dragut :D

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod