Accesorii indispensabile pentru a fi la moda in toamna anului 2005

Toamna isi va intra in curand in drepturi si, o data cu ea, noul sezon. Unele tendinte se pastreaza, dar au aparut si elemente noi, elegante, dar confortabile, de care este de preferat sa tii cont daca doresti sa fii in pas cu moda. Iata care sunt obiectele vestimentare si accesoriile care nu ar trebui sa-ti lipseasca din garderoba in toamna acestui an.

Cizmele cu botul rotund

Recomandabile sunt cizmele cu tocul jos si cu una sau doua catarame. Daca alegi o pereche cu un caramb inalt, le poti purta atat la blugi (bagati in cizme), cat si cu fuste lungi. Pentru cizmele scurte, alege o pereche de blugi purtati peste incaltaminte. Ai grija ca talpa sa nu fie prea groasa.

Jacheta militara

S-a inscris in tendintele verii 2005 si este la fel de moderna si toamna, "castigand" noi accesorii: epoleti, catarame si doua randuri de nasturi. Nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba, este comoda, calduroasa si usor de asortat.

Blugii nu se demodeaza niciodata...

Indiferent de sezon, poti fi sigura ca te inscrii in tendinte daca optezi pentru o pereche de blugi usor largi si ghete cu tocul inalt. Sunt deosebit de interesanti blugii cu o dunga verticala pe lateral, de obicei in alta nuanta decat restul materialului. De asemenea, poti alege jeansii asa zis "sifonati", care sunt foarte moderni in acest sezon.

Topul de sifon

Ti se pare ca tendintele din toamna aceasta sunt cam stricte? Le poti "imblanzi" cu un top din sifon sau satin, usor de asortat si care intotdeauna va indulci tinuta. Il poti purta fie cu o pereche de blugi, fie, daca esti putin mai conventionala sau romantica, alaturi de o fusta lunga si o bluza din acelasi material.

Trenciul

Daca esti una dintre adeptele vestimentatiei clasice, aceasta este o piesa care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta. O poti purta cu o pereche de cizme lungi si vei fi o aparitie eleganta si stilata.

Jacheta de pilot

Pentru zilele friguroase care vor veni nu peste mult timp, jacheta de pilot constituie vestimentatia ideala. Este imblanita, deci calduroasa, si foarte comoda.

Practic si modern: o poseta mai mare

Toate femeile stiu ca posetele micute sunt foarte dragute si moderne, insa nu sunt practice. In aceasta toamna, creatorii de moda au gasit o solutie pentru acest inconvenient - gentile mai mari, dar elegante si cu multe buzunare in interior. N-ar trebui sa mai ratacesti fardul de obraz!

Cardiganul

O piesa vestimentara prin excelenta masculina... dar, incepand din toamna lui 2005, tendintele sunt mai permisive. Cardiganul este comod, calduros si arata foarte bine purtat alaturi de o pereche de blugi sau pantaloni de stofa.

Puloverul tricotat

Toamna, cand este prea frig pentru tricou, dar prea cald pentru mantou, un pulover tricotat reprezinta una dintre cele mai bune alegeri. Se poate asorta cu fuste de stofa, pantaloni stil "gaucho" sau blugi. Opteaza pentru nuante vesele, pastelate, care iti vor colora zilele ploioase specifice acestui anotimp.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod