10 articole pe care trebuie să le porți în sezonul toamnă-iarnă 2014-2015



6. Botinele "trekking"

Botinele negre de la Zara și MaryPaz sunt similare ghetelor Timberland, doar că au toc. De când JLO le-a folosit în videoclipul său "Jenny from the Bock" toată lumea vrea să le aibă. Pentru toamnă sunt propuse într-o gamă variată, care merg de la versiunea "camping" și "safari" la cele "urbane" sau de lux. Dacă nu se dorește modelul "trekking de munte" se poate opta pentru "trekking-ul urban", tradiționala gheată de culoare camel.

7.
Jerseu gros din lână


Se poate cumpăra de la H&M, Oysho și Bershka care îl propun într-o gamă variată de culori de la gri, la maro sau albastru închis. Se poate purta fără nimic deasupra, fiind foarte gros. Sunt însă ideale pentru a fi purtate sub o capă-mantie sau poncho.



8. Bijuteriile supradimensionate

Se poartă inelele foarte mari, aurii sau argintii, cu sau fără piatră. Sau cercei care acoperă întreaga ureche. Firma Swarovski propune o gamă variată. Dacă se dorește varianta "low cost" există un mare număr de magazine de bijuterii cu oferte mai accesibile buzunarelor.

9.

Fesul "beanie"de la Bershka

Este propunerea pentru acest sezon toamnă-iarnă. Vedetele folosesc acest fes chiar și vara, ca alternativă pentru zilele așa-numite BHD (ŤBad Hair Dayť). A avut un asemenea succes, încât stiliștii l-au inclus în colecțiile lor de iarnă. Cel mai căutat este cel din lână acoperit cu tul negru, creat de Stephen Jones pentru Jil Sander. Există și modele mai ieftine propuse de Bershka.

10. Geacă de piele XXL


Dacă anul trecut s-au purtat gecile strâmte, "slim fit", propunerile pentru toamnă-iarna aceasta sunt cele ample, cu câteva numere mai mari.
Mesajul noii tendințe XXL: "Am împrumutat geaca de la iubitul meu care cântă într-o trupă". Materialele folosite sunt pielea naturală, pielea ecologică sau stofa.


Foto: ABC

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod