Am putea să nu mai fim atât de rele între noi?

Am mai zis-o și o mai zic: nu cred că există lupte mai grele ca astea care se dau pe câmpul parentingului. //
Se mai și spune că e nevoie de un sat ca să crești un copil… Mă, o fi, numai să nu fie și alte mame în satul ăla, că mie mi se pare că mamele sunt primele care să te arunce la zid și să-ți dea cu pietre în cap, în loc să fie primele care să te susțină, să te accepte și să te asculte.

M-am lovit prima și prima dată în viața mea de chestia asta când abia născusem și nu știu cum naiba am făcut greșeala să spun, într-un grup de mame, că nu am limpezit hainele de 2 ori. Știți, se folosește detergent și balsam și astea pot ucide dacă rămân prin haine. Mă rog, și de atunci, m-am tot izbit de situații de genul ăsta.

Nu l-ai spălat cu produse bio?

 
I-ai dat cu detergenți și substanțe? Aoleu, va fi vai de viața lui! Ai dus tu, mamă, greul până acum, ai târăt cu tine o sarcină, ai adunat 15 kile în plus, ai trecut prin toate durerile ca să-l aduci pe lume și îți bați acum joc de toată munca folosind un șampon oarecare? Ce dacă scrie pe recipient că e de bebeluș? Ce dacă scrie pe el că e bun? Nu e adevărat! Nu trebuie să crezi tot ce vezi, că nu tot ce zboară se mănâncă! Trebuie să scrie că e făcut din lacrimă de înger cu spumă de nori și cu zeamă de placentă că numai pe etichetele astea se spune adevărul! Altfel, nu, nu e bine, i-ai semnat sentința la moarte când l-ai spălat cu așa ceva.

L-ai diversificat cu piure?

 
Vai de capul tău! Nu se face așa ceva! Nu ai voie să faci așa ceva.
Nu e bine și nu e sănătos și vai de sufletului lui cum va crește. Ești o mamă incompetentă, egoistă, leneșă și proastă. Cum să nu știi că nu e bine să diversifici așa? Cum să nu știi de finger food și baby-led weaning? Femeile ca tine nu ar trebui să aibă voie să devină mame!

Nu-i dai numai mâncare bio?

 
Huo! Criminală de copii care ești tu! Cum să-ți omori lent copilul? Cum să-i dai chimicale la kilogram? De ce ai mai făcut copii dacă nu ai grijă de ei? Păcat! Copilul ăla nu are nicio vină, el e demn de milă că are o mamă ca tine.

Copilul tău a dat dracului o jucărie sau și-a băgat și el ce-și bagă oamenii mari când sunt nervoși?

 
Rușine să-ți fie, denaturata naiba! Cum să crești așa specimen de om și cum să-l educi să vorbească așa? A, și l-ai lăsat să înjure și nu l-ai certat? Iadul te așteaptă! Nu așa se face! Când copilul greșește, trebuie luat la scurte imediat, oriunde ar fi și orice ar face.
Ce dacă îl traumatizezi și îl umilești, dar măcar îi scoți înjurăturile din sistem!

Copilul tău nu răspunde infinitului șir de întrebări când se întâlnește cu adulți pe care nici părinții lui nu-i cunosc prea bine?

 
Cum? Nu vrea să spună câți ani are? Nu vrea să ne zică și nouă dacă are gagică? Nu vrea să spună pe cine iubește mai mult? Nu vrea să spună ce face la grădiniță? Și nici ce meserie vrea să aibă când o să fie mare? Mare rușine, mamă! Ești o ratată! Ai crescut un nesimțit! La colțul rușinii cu tine! Ești aruncată direct în ghena parentingului!

Îi mai dai și mezeluri sau sucuri acidulate?

 
Tot ghena parentigului te așteaptă! Nu meriți să fii mamă. Ești total iresponsabilă și e păcat să ratezi și viețile altora, destul că ți-o ratezi pe ea ta - că sigur o ratezi pentru că bei suc cu bule și mănânci șaorma și tu! Altfel de unde ar mânca copilul ăla? De la tine, normal! Huo!

Îi cumperi covrigi de la covrigărie când sunteți pe drumuri?

 
Nasol! Ăia sunt o otravă! Nu e bine ce faci! Iar dacă nu știi că sunt o otravă, atunci cu atât mai rău e! Nu trebuia să fii mamă pentru că nu te duce mintea, nu pentru că greșești sau nu ai încotro și mai faci și alegeri din astea.
 

Îi dai antibiotic? Îl duci la doctor?

 
Pentru asta ar trebui să fii executată direct, fără proces.
Cum să îndopi copilul cu otrăvuri și să faci jocurile Big Pharma, când există uleiuri esențiale și natura ne oferă tot ce avem nevoie? De ce să te duci cu copilul la doctor? Că doctorii sunt pe mână cu mafioții ăștia din indutria farmaceutică și imediat ți-l îndoapă cu medicamente. De ce să te duci la doctor? De leneșă ce ești! Că nu stai să citești un pic pe Internet și să înveți cum să-ți vindeci copilul cu ierburi, ceaiuri și uleiuri.
 

Vrei să-ți vaccinezi sau ți-ai vaccinat copilul?

 
Aici nu zic decât că ar trebui să ai loc de veci deja amenajat. 
 
 
 
Hai, v-am pupat!
 
Aveți grijă de voi și de copiii voștri! (Așa cum puteți voi.) 

Salutări din ghena parentigului, unde am ajuns pentru că n-am fost capabilă să-mi tund copilul, nu i-am dat numai bio, l-am dus și la doctor, l-am și vaccinat, nu l-am spălat numai cu bio și i-am dat și Salam (și să mănânce și să asculte). 

Sunt mama lui Victor (10 ani) și sunt tare mândră de asta. Am divorțat când copilul avea 2 ani și de atunci a început aventura noastră în doi și viața mea de femeie divorțată.
Sunt mama lui Victor (10 ani) și sunt tare mândră de asta. Am divorțat când copilul avea 2 ani și de atunci a început aventura noastră în doi și viața mea de femeie divorțată.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ADRIANA pe 22 Iul 2020, 00:29
    Pe sufletul meu:))

    Am câteva "chestii" scrise din perioada de "stat acasă cu copilul". Ca doar stat nu e ala. Sper sa iti placa: *Când încă ai curaj: Cand inca ai curaj

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod