Înainte și după: Aceste 18 imagini cu vedete demonstrează perfect puterea machiajului

Fie că le vedem în filme, la TV, în videoclipuri sau reviste, chipurile vedetelor sunt de cele mai multe ori acoperite cu straturi de machiaj.
Acele chipuri impecabile care ne fac să ne imaginăm că există perfecțiunea sunt de fapt rezultatul multor produse de machiaj, aplicate cu măiestrie de makeup artiști de top.

Starurile noastre favorite apar foarte rar în public fără machiaj. Postează uneori pe rețelele de socializare selfie-uri în care par să nu fie machiate, dar cu toate acestea nu se pot abține să folosească filtrele speciale care uniformizează nuanța tenului și îndulcesc trăsăturile.

Unele staruri, însă, sunt complet sincere și sunt dispuse să-și arate adevărata față fără pic de machiaj și fără filtre.
Bineînțeles că faniii din întreaga lume le admiră curajul, dar în același timp este imposibil să nu observe diferența majoră dintre imaginile în care acestea poartă machiaj și cele în care sunt complet nemachiate.

Citește și: 15 vedete care ne arată cum sunt în realitate, fără filtre și fără machiaj


Aceste fotografii înainte și după ne demonstrează încă o dată, dacă mai era cazul, că machiajul are puterea de a transforma radical aspectul unei persoane. Și nu este de mirare, având în vedere că produsele de machiaj au „evoluat” pentru a ascunde toate acele lucruri care nu ne plac și a evidenția numai ceea ce dorim să punem în valoare.


De exemplu, fondul de ten este excelent pentru a uniformiza nuanța pielii și pentru a ascunde imperfecțiunile, mascara are rolul de a face genele mai lungi și dese, visul oricărei femei, iar rujul pune în valoare forma și frumusețea buzelor.

Descoperă câteva imagini înainte și după cu vedete care arată complet diferit cu și fără machiaj.

Foto: brightside.me

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod