Cele 12 principii regale de creștere a copiilor. Cum își educă William și Kate copiii

Toți părinții trebuie să cunoască aceste principii regale. Află cum își educă William și Kate copiii!
În povești și în lecțiile de istorie, copiii de viță nobilă dorm în așternuturi de mătase, mănâncă din farfurii aurite și își petrec întreaga zi făcându-și de cap. Însă copii Ducelui și Ducesei de Cambridge sunt crescuți după alte reguli. 

BrightSide a enumerat care sunt cele 12 principii regale de creștere ale copiilor pe care părinții ar trebui să le ia în considerare:

12. Un titlu de noblețe nu înseamnă o viață de trândăvie

În familia Ducelui și Ducesei de Cambridge există o singură bonă care ajută la creșterea copiilor. Toate sarcinile legate de hrănire, îmbăiere și plimbare a copiilor le revin părinților.
Mai mult decât atât, Ducele William lucrează ca pilot de elicopter al serviciilor medicale de urgență, iar copiii știu acest lucru.


11. Să respecți munca altora

Strănepoții reginei Elisabeta învață de la o vârstă fragedă că munca oricărui om trebuie apreciată, indiferent dacă este vorba despre mama care prepară masa sau de îngrijitoarea care face curat în casă. De aceea, George și Charlotte știu că nu trebuie să-și neglijeze mesele și trebuie să-și facă singuri curățenie.


10. Familia este cel mai important aspect din viață

Chiar și acum, la doar 4 ani, George are grijă de surioara lui, iar Ducesa spune că ei încep să devină cei mai buni prieteni. Chiar și la acestă vârstă fragedă, copiii cunosc istoria familiei și vizitează adesea mormântul bunicii lor, Prințesa Diana.
Kate și William încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de copiii lor. Lui George îi place să vorbească despre orice cu tatăl său, iar Charlotte adoră să gătească împreună cu mama sa. Atunci când iau masa, copiii mănâncă împreună cu adulții, în ciuda obiceiului care prevede că adulții mănâncă separat de copii.


9. Toată lumea are dreptul să-și exprime gândurile și sentimentele în mod liber

În ciuda tradiției de a învăța copiii din familia regală să-și ascundă emoțiile, Kate și William se preocupă de dezvoltarea inteligenței emoționale a copiilor. „Văzând felul în care copiii comunică între ei la școală, mă face să înțeleg că trăim vremuri cu totul diferite.
Suntem înlocuiți de generații cărora nu le este frică să vorbească despre lucrurile care le provoacă îngrijorare”
, declară Prințul William.


8. Educația este pe primul loc

Cititul reprezintă una dintre activitățile preferate ale Prințului George și ale Prințesei Charlotte. Kate îi duce adesea la expoziții și muzee. Muzeul lor preferat este Muzeul de Istorie Naturală din Londra. „Copiilor le place foarte mult să vină aici. Și, credeți-mă, asta nu este datorită dinozaurilor”, spune Ducesa.


7. Este obligatoriu să iubească sportul

Este cunoscut faptul că Ducele și Ducesa sunt mari amatori de sport. Kate este o iubitoare a hockei-ului pe gheață iar lui William îi place să joace fotbal, baschet și polo. Deși momentan prințului George șiprințesei Charlotte nu le surâde niciun sport, părinții lor sunt convinși că, în viitor, copiii lor le vor urma exemplul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod