Ce visuri ar trebui să ai pentru copiii tăi

Atunci când nu există viziune, oamenii nu pot progresa. Ideea este că avem nevoie de o direcție sau de ghidaj care să ne ajute să ne atingem potențialul maxim.
Oamenii au nevoie de ceva pentru a se dezvolta: de un scop sau de o viziune a cum ar trebui să arate viața lor. Îți iubești copiii și îți dorești cele mai bune lucruri pentru ei, dar fără o viziune sau un vis, aceștia se vor bloca. Au nevoie de o direcție și de tine, pentru a-i ajuta să viseze. Iată câteva visuri pe care ar trebui să le ai pentru copiii tăi!

Ce ar trebui să-ți dorești să aibă copiii tăi?


1. Să crească și să ajungă o persoană integră


Visarea nu te va ajuta în acest caz. Este momentul să faci planuri și să le urmezi.
Din fericire, planurile încep de la tine. Tu ești modelul copilul tău. Demonstrează că ai etică în munca pe care o faci, fii un exemplu al adevărului, al bunătății și al ceea ce este corect. Ajută o persoană în vârstă, ai grijă de animalul de companie, fă diferite sarcini și implică-i și pe cei mici. Când copiii vor vedea exemplul pe care îl oferi, mai mult de jumătate din sarcina ta este completă.

2. Conștientizează-i potențialul


Orice părinte își dorește să aibă un copil fericit. Iar acest lucru poate fi obținut din conștientizarea potențialului.
Nu permite niciun compromis să stea în calea copilului tău. Încurajează-l să facă tot posibilul. Demonstrează-i cât de fericit poate fi dacă iubește pe deplin, dacă lucrează cu drag, dacă se distrează pe măsură și dacă îi ajută pe ceilalți. 

3. Unitatea familiei este importantă


Atunci când visezi la o familie pentru copilul tău, îți apreciezi și propria familie. Familiile puternice sunt componenta structurală esențială a unei societăți sănătoase. Este esențial să ne apreciem nu numai propria familie, ci și viitoarea familie puternică a copiilor.
Învață-l pe cel mic să fie loial, iubitor, bun, generos prin modelarea acestuia.

4. Îndeplinește un scop


Știi deja cât de important este să ai o ocupație care îți oferă satisfacție. Visează același lucru pentru copilul tău și asigură-te că cel mic are parte de cadre universitare bune, abilități sociale și o etică profesională puternică. Dar nu confunda remunerația cu recompensele. Este important să îl înveți pe cel mic să facă diferența între cele două.

5. Ai încredere


Există o corelație puternică între satisfacția din viață și găsirea credinței. Îți dorești să se descurce bine copiii tăi, să devină cea mai bună versiune a lor și să găsească o însemnătate în tot ceea ce fac.
Acest tip de visare implică o relație permanentă de încredere în propriile forțe. Găsirea acestei încrederi este vitală pentru bunăstarea viitoare a copiilor. Iar tu ești din nou cel mai bun exemplu pe care îl pot avea copiii.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod