Bebeluşii specializaţi în evadări. 6 filmuleţe super amuzante

Bebeluşii specializaţi în evadări. 6 filmuleţe super amuzante

Folosim diverse sisteme de siguranţă pentru a proteja copiii mici şi a-i împiedica să ajungă în locuri periculoase. Dar ei găsesc mereu soluţii pentru a evada

De exemplu, pătuţul cu plasă sau zăbrele, porţile care îi împiedică să ajungă la scări sau încuietori speciale pentru a nu pleca din camera lor pe timpul nopţii. Cu toate acestea, pe cât de inventivi se dovedesc părinţii, pe atât de creativi devin copiii. Numeroase filmuleţe amuzante au fost postate de-a lungul timpului pe Youtube sau pe reţelele de socializare în care apar bebeluşi cât se poate de ingenioşi, ce reuşesc să evadeze în moduri impresionante. Iată câteva astfel de momentele foarte amuzante, surprinse de camerele de supraveghere pentru copii:

Un băieţel ingenios găseşte o metodă de a-şi ajuta frăţiorul mai mic să iasă din pătuţ.

În filmarea surprinsă de monitorul pentru copii se observă cum fratele mai mare urcă un scăunel în pătuţ, iar cel mic se urcă pe el şi apoi evadează fără probleme.





Acest bebeluş a găsit o metodă originală şi extrem de inteligentă de a ieşi din pătuţ. Te va uimi!





Doi frăţiori gemeni par să dea o petrecere în pijamale pe timpul nopţii. Imediat ce părinţii ies din cameră, cei doi micuţi evadează şi încep să se joace cu pernele şi saltelele.


Porţile speciale pentru copii ar trebui să fie o barieră de netrecut pentru cei mici.
Dar nu şi pentru această fetiţă, care trece într-un mod miraculos prin poartă. Nu e cascadorie!





Ce faci dacă vrei să cobori din pat, dar eşti prea mic şi patul este prea înalt? E simplu! Faci un morman de perne lângă pat, pe care să cobori în siguranţă. Bebeluşii sunt nişte genii!


După ce descoperă că este destul de simplu să iasă din pătuţ, unii bebeluşi trec la nivelul următor. Copilul din filmuleţul de mai jos reuşeşte să escaladeze nu una, ci două poţi de siguranţă suprapuse.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod