7 copii care şi-au desenat dormitoarele lor de vis şi iată ce au primit

Adulţii trebuie să se ocupe de o mulţime de lucruri, iar sarcinile sunt nesfârşite. De la spălat, facturi şi anulat planuri fără a ofensa pe nimeni, ei nu mai au timp să fie cum îşi doresc.
Una dintre marile lor dezamăgiri este că dormitoarele lor sunt atât de plictisitoare faţă de când erau copii. Cei mai mulţi dintre copii sunt foarte entuziasmaţi şi pasionaţi de ceea ce iubesc şi dormitoarele lor ne pot spune atât de multe despre personalitatea lor. Dar ce s-ar întâmpla dacă li s-ar cere să îşi proiecteze propriile camere, fără limite la ceea ce pot avea acolo?

NeoMam Studios din Londra a cerut copiilor din întreaga lume să-şi deseneze dormitoarele de vis şi apoi ele să devină realitate.

Scopul proiectului a fost să aducă o nouă sursă de inspiraţie de design prin ochii unui copil.
Cu toţii putem învăţa din creativitatea şi naivitatea copiilor!

Pentru realizarea acestui proiect, echipa de cercetare a rugat 7 copii să-şi deseneze dormitorul de vis şi le-a cerut părinţilor lor să le pună câteva întrebări pentru a obţine o perspectivă asupra vieţii şi intereselor lor. Dormitoarele lor au fost apoi proiectate cu ajutorul designetârului de interior Andrey Barinov în colaborare cu redactorul Jonny Addy și directorul de artă Povilas Daknys pentru a crea modelele digitale realiste pe care le vedeți astăzi.

Foto: boredpanda
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod