Horoscopul zilei: Fecioara riscă să aibă probleme în dragoste. Leul are parte de surprize plăcute!

Află ce ți-au pregătit astrele pentru această zi de vineri, 5 august 2022!

Citește horoscopul zilei pentru zodia ta și află ceți rezervă astrele pentru această zi!

Berbec

Această zi te va găsi mai concentrat/a ca oricând, și gata să iei anumite decizii cruciale pentru viitorul tău și al familiei. Din fericire, dispui de cei mai buni consilieri și, dacă îi vei asculta, o să mergi în continuare în direcția bună!

Taur

Te confrunți cu mici probleme de sănătate, dar acestea par floare la ureche comparativ cu situația de la locul de muncă. Dacă șefii tăi vor încerca să paseze responsabilitatea în sarcina ta, fă tot ce poți ca să te aperi! În fond, nu eșți legat/a ombilical de companie și poți oricând să îți cauți un alt job la fel de bun!

Gemeni

În prima parte a zilei, nu o să reușești să te concentrezi la aspectele importante din viața ta și, din această cauză, o să ai parte de reproșuri din partea anumitor persoane.

Încearcă să îți stabilești dinainte care sunt activitățile și sarcinile de care trebuie să te ocupi zilnic! Iar dacă ti-ai făcut un plan, respectă-l!

Rac

Dacă te nemulțumește un anumit aspect legat de colectivul de la serviciu, cel mai bine e să spui sincer ce gândeșți ca să nu acumulezi frustrări! Din fericire, seara te vei bucura de compania prietenilor așa că vei da uitării orice episod mai trist al zilei!

Leu

Nu excelezi din punct de vedere financiar, dar nici nu te poți plânge! Din fericire, ai învățat să te bucuri de alte aspecte ale vieții și să lași pe planul secund lucrurile materiale. Ține-o tot așa și vei avea parte doar de surprize plăcute!

Fecioara

Dacă partenerul este mai drăguț decât de obicei, e firesc să ți se ridice anumite semne de întrebare.

Totuși, nu e cazul să te transformi într-un detectiv incognito pentru că, dacă va află că îl spionezi, sigur va schimba foaia!

Balanță

Ești mereu cu gândul la distracție sau vacanță și nu reușeșți să te concentrezi la serviciu? Acesta e cel mai bun semn că trebuie să îți iei un concediu de câteva zile, ca să îți refaci forțele! Discută și cu partenerul despre intențiile tale pentru că, cel mai probabil, și el are același lucru în minte!

Scorpion

Dacă eșți pasionat/a de sport ori de activități care implică un anumit risc, trebuie să fii mai precaut/a astăzi pentru că te poți accidenta foarte ușor! Rezumă-te doar la activitățile absolut necesare și nu încerca nimic nou!

Săgetător

Astăzi te vei certa cu o persoană apropiată și, din această cauză, vei fi bosumflat/ă tot restul zilei.

Totuși, nu e cazul să treci tot tu peste orgoliu! Dacă știi că ai dreptate, încearcă să fii mai convingător/convingătoare prin argumente!

Capricorn

Te simți cumva într-o cursă contracronometru și, din această cauză, iei anumite decizii greșite. E cazul să ridici capul din podea, să respiri adânc și să fii mult mai calculat/a! Altfel, tot stresul acumulat își va pune amprenta asupra ta!

Vărsător

Dacă eșți părinte, ziua aceasta va fi despre copilul/copiii tăi. Chiar dacă depui toate eforturile să îi educi, de multe ori aceștia fac lucruri prostești și de toată jenă. În schimb, dacă nu ești responsabil pentru nicio altă persoană, poți să te bucuri de liniște cu adevărat!

Pești

Te-ai săturat să faci aceleași lucruri mereu, fără să schimbi măcar ritmicitatea? E clar, ai nevoie de un impuls care să te ajute să ieși din rutina care s-a instalat! Altfel, permanent vei fi nemulțumit/ă și te vei gândi că puteai obține mai mult de la viață! 

Citește și Horoscopul lunii August și vezi ce ți-au pregătit astrele pentru ultima lună de vară! Cupidon va fi foarte activ în viața Săgetătorului! Vezi AICI detaliile.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod