Horoscopul weekendului. Taurul va cunoaște o persoană interesantă, Capricornul va avea un final de săptămâna agitat

Citește horoscopul weekendului și descoperă previziunile astrale pentru zodia ta. Află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în acest weekend.

Al doilea weekend de August are surprize pentru toți nativii. Citește horoscopul weekendului pentru zodia ta și vezi ce ți se rezervă pentru aceste zile!

Horoscopul weekendului 6-7 august

Berbec

Nu o să te poți relaxa în acest sfârșit de săptămâna pentru că vei primi un telefon sau un e-mail legat de o problemă de la serviciu. Chiar dacă este timpul tău liber, trebuie să rezolvi într-un fel situația! Dacă nu te vei mișca rapid, efectele vor fi destul de serioase.

Taur

Sunt mari șanse ca în aceste două zile să cunoști o persoană foarte interesantă. Dacă veți realiza că aveți aceleași pasiuni, cel mai probabil că veți deveni extrem de apropiați. Trateaz-o cu respectul cuvenit!

Gemeni

Dacă ai mai mult timp liber decât de obicei, trebuie să profiți de ocazie și să faci curățenie în locuință! Încearcă să obții sprijin de la rude și de ce nu, chiar de la prieteni sau vecini.

Sigur va fi mult mai distractiv decât să munceșți singur/ă!

Rac

Trebuie să fii foarte atent/ă la alimentele pe care le consumi în acest weekend pentru că altfel, poți să te trezeșți cu o toxinfecție alimentară și să ajungi chiar la spital! Cel mai bine e să nu încerci nimic nou și, pe cât posibil, să eviți preparatele insuficient pregătite termic!

Leu

Te așteaptă o deplasare mai lungă și, din această cauză, eșți mai emoționat/ă decât de obicei. Încearcă să fii cât mai organizat/ă și bine pregătit/ă pentru că doar așa vei reuși să profiți la maximum de oportunitățile care se vor ivi!

Fecioară

Te așteaptă o perioadă foarte dificilă din punct de vedere amoros.

Dacă nu reușeșți să îți pui ordine în idei și să discuți sincer cu partenerul, în acest weekend relația voastră se va deteriora foarte mult. Fii cât mai calm/ă!

Balanță

Nu cere prea mult de la persoanele din jurul tău pentru că, făcând asta, rișți să le îndepărtezi! Încearcă să dai dovadă de mai multă înțelegere chiar dacă tu nu ai avut parte de același lucru!

Scorpion

Te descurci foarte bine din punct de vedere financiar și poți chiar să fii un sprijin pentru rudele ori prietenii tăi! Dacă simți că o anumită persoană are nevoie de ajutor, dar îi e prea rușine să ți-l ceară, caută un intermediar prin intermediul căruia să oferi sumele de bani necesare!

Săgetător

O să ai ocazia în acest weekend să te întâlnești cu vechi prieteni.

Spre surprinderea ta, vei constata că aveți în continuare multe lucruri în comun. Încearcă să îți implici și partenerul în discuție ca să nu se simtă neglijat!

Capricorn

Sfârșitul de săptămâna va fi destul de agitat pentru ține. Drept urmare, cel mai bine e să te înarmezi cu răbdare și să lași lucrurile să își urmeze cursul. Pe cât posibil, limitează intervențiile externe ale altor persoane!

Vărsător

După o perioada mai lungă de așteptare, vei primi în sfârșit vestea mult dorită. Totuși, încearcă să nu te entuziasmezi prea tare, pentru că rișți să atragi anumite priviri nedorite. Discreția este cuvântul de ordine al acestui weekend.

Pești

Toate astrele s-au așezat favorabil pentru ține și vei excela din punct de vedere financiar și amoros.

Păstrează aceeași direcție și nu schimba nimic pentru că te descurci excelent!

 

Citește și Horoscopul lunii August și vezi ce ți-au pregătit astrele pentru ultima lună de vară! Cupidon va fi foarte activ în viața Săgetătorului! Vezi AICI detaliile. 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod