Horoscopul weekendului 20-21 august: Cineva nou ar putea apărea în viața Săgetătorului în aceste zile!

Citește horoscopul de weekend și află ce te așteaptă!

 

Berbec

Fă tot ce poți pentru a te simți confortabil acasă în acest weekend. Este un moment grozav să te uiți la fotografii vechi sau să îți inviți prietenii la tine. În ceea ce privește dragostea, amintește-ți să pui ceva mai multă pasiune în ea și vei primi la fel. Poate faci ordine în spațiul de locuit, schimbi cearșafurile și arunci gunoiul!

 

Taur

 

Astrele deschid ușile comunicării în acest weekend. Asta nu înseamnă doar să te exprimi, ci și să fii un ascultător atent. Amintește-ți să îți întinzi mâna prietenoasă, doar sfătuind sau rezonând cu persoana din față ta.

 

Gemeni

 

Pentru că ai o viață socială foarte bogată, activă și ești atât de stilat, oamenii se pot aștepta să cheltuiești mulți bani.

Nu e deloc așa, ești destul de atent/ă la acest capitol. Se anunță o călătorie neașteptată în acest weekend.

 

Rac

 

Bucură-te de o masă hrănitoare, petrece mai mult timp în natură și conectează-te cu cei dragi în acest weekend. Concentrează-te să ai grijă de tine și să te conectezi cu emoțiile tale. În ceea ce privește dragostea, nu uita să fii sincer/a.

 

Leu

 

Duci o viață plină, așa că trebuie să îți faci timp să te odihneșți. Încetinește ritmul și ia o pauză din rutina zilnică în acest weekend. În ceea ce privește dragostea, nimeni nu poate rezista privirii tale. Bucură-te de o evadare sănătoasă și evită certurile!

 

Fecioară

 

Prietenia îți zâmbește pentru că te încurajează să te conectezi cu oameni care îți împărtășesc hobby-urile și interesele.

Acest weekend este, de asemenea, un moment bun pentru a medita sau a-ți scrie într-un jurnal speranțele și visurile pentru viitor.

 

Balanță

 

În acest weekend, reflectezi asupra carierei și situației tale financiare. O realizare sau o recunoaștere poate ajunge la tine în curând, nu dispera! Cel mai ciudat prieten al tău te va surprinde.

 

Scorpion

 

Ești într-o dispoziție aventuroasă în acest weekend. Planurile de călătorie pot fi explorate și vești interesante pot fi împărtășite. Nu te îndoi de tine, în dragoste, sentimentele vor fi intense.

 

Săgetător

 

Îți place să te simți liber, zodia ta o spune. Evită datoriile pentru că, dacă ceri cuiva ceva, te va face să te simți blocat/ă.

În ceea ce privește dragostea, în acest weekend poate apărea cineva, dar trebuie să afli dacă intențiile acelei persoanei sunt adevărate.

 

Capricorn

 

În acest weekend, te vei concentra pe relațiile tale. Este un moment bun pentru a reflecta asupra ideei de a da și de a primi în relația ta și pentru a afla mai multe despre perspectiva partenerului/ei de viață.

 

Vărsător

 

În acest weekend, va trebui să îți refaci programul sau să reflectezi asupra unor obiceiuri de-ale tale. În ceea ce privește dragostea, o dorință secretă este gata să fie împărtășită.

 

Pești

 

Acest weeekend va fi plin de romantism deoarece ești într-o astfel de dispoziție.

Ești seducător/toare și vei fi în centrul atenției. Nu uita că ai o forță interioară incredibilă. Creativitatea curge și este un moment grozav să te distrezi.

 

Citește și Horoscopul lunii August și vezi ce ți-au pregătit astrele pentru ultima lună de vară! Cupidon va fi foarte activ în viața Săgetătorului! Vezi AICI detaliile.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod