Horoscop. Planeta Saturn se va afla în zodia Săgetător până în decembrie 2017

Planeta Saturn a intrat în zodia Săgetător pe 23 decembrie 2014, unde va rămâne timp de aproximativ doi ani şi jumătate. Saturn este planeta datoriei, a lecţiilor de viaţă, a

Planeta Saturn a intrat în zodia Săgetător pe 23 decembrie 2014, unde va rămâne timp de aproximativ doi ani şi jumătate.

sagittarius__the_guardian_of_the_starry_night_by_cadraven-d79r92l.png

Saturn este planeta datoriei, a lecţiilor de viaţă, a restricţiilor şi a maturităţii. Nu are o reputaţie prea bună în astrologie fiind numit şi "Marele Malefic", spre deosebire de Jupiter, care este considerat "Marele Benefic".

Printre influenţele sale negative se numără pesimismul, tendinţa către singurătate, neîncrederea sau lipsa energiei. Dar Saturn nu înseamnă doar aceste laturi negative.

Dacă influenţele sale benefice sunt folosite corect, această planetă poate aduce multe satisfacţii.

Este astrul care ne obligă să ne maturizăm, să fim responsabili, cumpătaţi şi corecţi. Iar dacă nu reuşim să facem toate acestea, abia atunci îi observăm latura negativă şi efectele dureroase.

Săgetătorul este un semn al optimismului, al dezvoltării personale, al adevărului şi al explorării, ceea ce face ca poziţia lui Saturn aici să nu fie atât de puternic resimţită precum în alte semne.

Această zodie reprezintă educaţia, cunoaşterea, filozofia şi credinţa.

Concret, Saturn în Săgetător ne va determina să ne concentrăm atenţia asupra ceea ce am învăţat până acum în viaţă sau mai bine spus asupra ceea ce ar fi trebuit să învăţăm dar nu am făcut-o.

Această planetă se comportă precum un profesor sever: îţi arată unde ai de învăţat şi te pedepseşte dacă nu o faci. Cât timp s-a aflat în zodia Scorpion, temele au fost banii, sănătatea, sentimentele profunde sau nevoia de putere.

Iar pentru o scurtă perioadă de timp, între 15 iunie şi 18 septembrie 2015, Saturn se va reîntoarce în Scorpion, aducând aceste aspecte în actualitate.

Cât timp se va afla în Săgetător, Saturn ne "trage de mânecă" în privinţa cunoştinţelor în sine. Cei care nu şi-au terminat studiile vor simţi o presiune serioasă în aceşti doi ani şi jumătate să le finalizeze.

De asemenea, Săgetătorul este un semn al exceselor şi al viciilor. Prezenţa lui Saturn aici va aduce un punct de cotitură în această privinţă: renunţi la obiceiurile care îţi fac rău sau suporţi consecinţele în cea mai urâtă formă a lor.

La nivel social, Saturn va pune accent pe normele religioase şi impactul pe care îl au acestea asupra societăţii, Săgetătorul fiind zodia care patronează credinţa.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod