Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Descoperă influenţele

O perioadă marcată de numeroase aspecte pozitive, care au potenţialul de a-ţi aduce surprize plăcute pe toate planurile. Luna Nouă în zodia Vărsător, care are loc luni, 8 februarie, este

O perioadă marcată de numeroase aspecte pozitive, care au potenţialul de a-ţi aduce surprize plăcute pe toate planurile. Luna Nouă în zodia Vărsător, care are loc luni, 8 februarie, este principalul impuls benefic, ceea ce face ca săptămână să înceapă excelent.

0e6671a474c307a8b8ed5ece0353faf6

Luni, 8 februarie - Luna Nouă în Vărsător
Luna Nouă în zodia Vărsător aduce o energie inovativă şi îţi deschide uşi şi posibilităţi despre care nici nu ştiai că există. Îţi oferă o stare de spirit pozitivă şi te ajută să crezi cu tărie în realizarea celor mai ambiţioase planuri ale tale.

Este de asemenea un aspect foarte bun pentru a-ţi dezvolta viaţa socială. Participă la întâlniri, petreceri, discuţii şi alătură-te unor grupuri noi sau unor cunoştinţe mai vechi. Socializarea are potenţialul de a-ţi aduce multe suprize plăcute şi oportunităţi datorită acestui aspect astral.

Miercuri, 10 februarie - Venus trigon Jupiter
Trigonul este un aspect deosebit de benefic, iar faptul că este format de planeta iubirii şi cea a norocului face ca oportunităţile excelente să apară în plan sentimental.

Pregăteşte-te să te simţi răsfăţată şi apreciată de persoana iubită. Este o zi foarte bună şi pentru surprize plăcute din punct de vedere financiar.

Sâmbătă, 13 februarie - Mercur intră în Vărsător; Marte sextil Jupiter
Aceste aspecte îţi oferă mai multe idei excelente ca niciodată, dar şi energia de a le pune în practică. Un ţel important pentru tine are acum ocazia de a se materializa. Cu cât visezi la lucruri măreţe, cu atât şansele sunt şi mai mari de a le realiza.

Foto: Christian Schloe

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod