Zodiile femeilor care conduc excelent. Femeia Capricorn este pe primul loc!

Se spune că femeile nu se pricep deloc la condus și, cu toate acestea, uneori ar putea să dea lecții de conducere celor mai buni șoferi bărbați!

Siguranța cu care se deplasează în trafic este direct influențată de trăsăturile zodiei.

Poate vrei să citești și: 4 cupluri de zodii care vor rămâne împreună pe viață

Dacă Gemenii provoacă cele mai multe accidente, urmați de Balanță, Vărsător, Pești, Raci și Lei, unele zodii se descurcă excelent pe șosele, fie că sunt bărbați ori femei.

  • Zodiile femeilor care conduc excelent

 

Locul 1 - femeia Capricorn


Șoferițele născute sub acest semn nu își asumă riscuri inutile, au răbdare și au un simț al responsabilității foarte bine dezvoltat, așa că ești mereu în siguranță cu ele, indiferent dacă se află la volanul unei mașini sport sau al unui... tramvai.



Unul dintre secretele lor: nu își lasă niciodată starea de spirit să dicteze felul în care conduc. Poate că tocmai au câștigat o excursie în Dubai sau au avut o ceartă mare cu soțul lor, dar în trafic, se concentrează la fel de bine pe condus și nu sunt deloc imprevizibile.

Perfecționiștii urăsc șoferii nedisciplinați, de aceea singurul lor defect este să claxoneze prea cu zel.

Locul 2 - femeia Săgetător


Are o intuiție care îi permite să sesizeze pericolele de la distanță și să le evite cu o viteză de reacție de invidiat, plus o finețe care o ajută să parcheze impecabil, să rămână mereu pe banda corectă și să se orienteze foarte bine în spațiu, la fel ca un șofer experimentat.

Șoferițele Săgetător sunt foarte sigure pe ele însele, nu își pierd cumpătul atunci când apar situații neprevăzute și conduc cu entuziasm, dar nu agresiv.



Cu cât drumul este mai dificil, cu atât este mai mare provocarea și concentrarea asupra măsurii, astfel încât pasagerii nu au de ce să-și facă griji.

Locul 3 - femeia Taur


Nu se vor angaja în depășiri periculoase, nu semnalizează dreapta când vor să o ia la stânga, nu se învârt în cerc când caută o adresă... Le place să conducă și au o dexteritate de care sunt mândre.

Punctul lor slab este aspectul mașinii, care trebuie să iasă în evidență fie prin culoare, fie după model: cea mai nouă, cea mai frumoasă, cea mai sigură, cea mai puternică.



Femeia Taur atrage cel mai adesea cuvinte de laudă atunci când se află la volan.

Locul 4 - femeia Fecioară


Chiar dacă nu au condusul în sânge, Fecioarele nu se urcă la volan până când nu dețin controlul absolut asupra mașinii. Ele ar prefera să ia de trei ori mai multe ore de condus înainte de examenul de conducere decât să facă o greșeală parcând lateral.

Sunt capabile să parcheze impecabil, rapid și bine. Foarte atente la detalii, nu le scapă nimic din trafic.

Desigur, e mai curat în mașina lor decât la farmacie, totul strălucește, de la geamuri până la tapițerie, și sunt mereu la curent cu actele și taxele.

 

Sursă:  zodiachelps
Foto: depositphotos 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod