Cât de gospodină ești, în funcție de zodia ta

Unele femei nu pot pune geană pe geană dacă nu au șters ultimul fir de praf din casă, altele adorm fără nicio remușcare cu o grămadă de vase în chiuvetă. Ce loc ocupă pentru fiecare persoană îngrijirea casei depinde și de zodie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Îți place să faci curățenie, dar ai multe alte lucruri mai importante de făcut și continui să o amâni de la o zi la alta.

Când chiar nu mai poți și simți că e timpul să iei taurul de coarne, te organizezi foarte bine și ești mai rapidă decât băieții musculoși din reclamele pentru produse de curățat.

Faci într-o oră ceea ce fac alții într-o zi. Doar că te plictisești ușor și îți îndrepți imediat atenția către o altă activitate.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru o femeie Taur, detaliile contează.

Așa cum trebuie să aibă întotdeauna o manichiură impecabilă și un păr coafat, cine îi trece pragul trebuie să găsească toate lucrurile în ordine și să miroasă a curat.

Pentru a nu te descuraja de timpul îndelungat petrecut muncind, este mai bine să faci o listă cu lucruri și locuri de curățat și de îngrijit în fiecare zi, nu pe toate odată.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Preferi să plătești pe cineva să-ți facă curățenia generală din când în când, pentru că urăști să pierzi timpul frecând geamurile și spălând covoare.

Când așa ceva nu este posibil, trebuie să te înarmezi cu răbdare și cu produse profesionale care să-ți ușureze munca.

Rezultatul impecabil te entuziasmează și îți promiți că vei repeta experiența cât mai curând posibil, chiar dacă nu o faci.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Doamne ferește să calci pe covor încălțat/ă, să stropești oglinda de la baie, să așezi prosoapele strâmb sau să schimbi locul oricărui obiect din casă dacă locuiești cu o femeie Rac.

Este adepta perfecțiunii în ceea ce privește curățenia și orice abatere va fi aspru pedepsită.

Curățenia generală ideală este aceea care presupune un efort vizibil din partea fiecărui membru al familiei.

Leu(22 iulie - 22 august)

Uneori te trezești la prima oră cu o dorință nebună de a pune lucrurile în ordine.

Poți face curățenie în casă ore în șir, până acoperi fiecare colț. Și te aștepți ca toată lumea, de la soțul tău până la cel mai mic din familie, să observe cât de mult ai muncit și să te laude.

Dacă este necesar, poți face și pe instalatorul, pentru că îți place și știi cum. Dar îi înveți pe toți cei din casă cu mici responsabilități, nu faci totul singură.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru tine, curățenia este prioritatea numărul 1.

Preferi să nu te culci noaptea decât să lași casa dezordonată. Trebuie să te relaxezi puțin, altfel, membrii familiei nu vor fi ok din cauza pretențiilor tale exagerate.

Nu uita că este vorba doar de niște obiecte, iar faptul că sunt puse la locul lor sau la dungă nu este mai important decât liniștea ta și a celor dragi. Nu face o dramă din fiecare pată de pe haine sau covor!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Echilibrul pe care îl demonstrezi în toate aspectele vieții se găsește și în casa ta.

Pui preț pe ordine și curățenie, dar nu faci din asta un scop în viață.

Îți place să ai lenjeria mereu curată, vasele să fie spălate, florile să fie proaspete în vază, dar nu ești dispusă să începi să speli draperiile într-o sâmbătă însorită de vară pe care o poți petrece cu familia la plaja. Faci totul la timpul său.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Te refugiezi în curățenie atunci când problemele emoționale te copleșesc.

Poate te-ai certat cu iubitul tău sau ai o problemă urgentă de muncă, dar începi să faci ordine în bibliotecă sau sertare.

Când nu ești în apele tale, redecorezi un colț al camerei și îți schimbi imediat starea de spirit.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai eficientă curățenie o faci cu jumătate de oră înainte ca oaspeții să bată la ușă. Și nu te sfiești să-ți implici soțul în toate aceste activități, doar și el locuiește cu tine.

De fapt, este foarte probabil să vă împărțiți perfect sarcinile în mod egal: în timp ce tu speli vasele, el dă cu aspiratorul. Doar așa vă puteți bucura amândoi de momentele libere, așa cum este și normal!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Coșmarul tău este ca cineva să intre în casă și să te găsească cu masa nestransă, geamurile murdare sau aragazul stropit cu mâncare.

În loc să suferi o asemenea rușine, mai bine îți sacrifici alte activități de dragul de a avea totul aranjat în jurul tău.

Nu ai tendința de a amâna spălarea vaselor sau a hainelor, te ocupi de tot cât de repede poți.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te uiți cu frică în propriul tău dulap, ai atâtea haine acolo pe care nu le-ai mai purtat de ani de zile și pe care încă nu le-ai aruncat sau donat.

Același lucru se poate spune și despre sertarele pentru dosare sau rafturile din bibliotecă. Abia reușești să găsești ceva când cauți.

Totuși, asta nu pare să te deranjeze, pentru că oricum, vii acasă ca la hotel, doar să dormi.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ești boemă, îți place să ai prin casă lumânări parfumate, decorațiuni de tot felul, suveniruri, tablouri și statuete.  Dar, asta nu înseamnă că îți petreci timpul aranjându-le și ștergându-le.

Aproape că nu ajungi niciodată să termini o curățenie generală, pentru că sunt prea multe locuri de care nu te-ai atins de luni de zile. Dar, atmosfera de la tine este întotdeauna plăcută și primitoare!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod