Cum să-l faci gelos și să-l determini să te dorească mai mult

Există mici trucuri pentru a adăuga strălucire relației tale amoroase și a o repune pe picioare. De asemenea, există căi prin care să-l faci gelos pe partener și, în același timp, să-l determini să te dorească mai mult.
Unii bărbați iau lucrurile de la sine și nu mai fac eforturi atunci când intră într-o relație sau într-o căsătorie. În astfel de situații, iată cum să-l faci  gelos și să-l determine să te dorească mai mult.

 
Iată cum îl poți face gelos

 
 
Cauți o modalitate eficientă de a-l face să-și dorească să nu te piardă? Te întrebi cum să-l faci gelos? Iată cum poți realiza acest lucru, în așa fel încât el să te dorească mai mult.

O doză de gelozie poate face minuni într-o relație monotonă. Așa că, dacă iubitul sau soțul tău a fost prea ocupat și indisponibil în ultimul timp, trebuie să recurgi la mici trucuri ale geloziei și să-l faci să te aprecieze din nou. Poți începe prin a vorbi cu cineva sau a chicoti la mesaje pentru a afla reacția lui. Cu toate acestea, gelozia poate fi o sabie cu două tăișuri, iar dacă nu o joci în siguranță, lucrurile ți-ar putea scăpa din mână. Deci, fă mișcări înțelepte.



Va funcționa gelozia? Te va dori mai mult?

 
 
Gelozia este unul dintre instinctele primare din noi. Este unul dintre cele mai intense sentimente dintr-o relație romantică. Chiar și cei mai romantici parteneri se vor simți geloși, deși nu o exprimă în mod explicit. Uneori, poți simți că scânteia din relația ta lipsește. Poate vrei să-ți tachinezi partenerul pentru a recâștiga dragostea sau afecțiunea pierdută.

Cu toate acestea, să-ți faci bărbatul gelos poate fi un joc periculos. Dacă ai jucat corect, poți câștiga, dar dacă această tactică este folosită în mod continuu, poți ajunge să îți îndepărtezi partenerul.
Nu uita, întotdeauna, să te pui în locul partenerului înainte de a juca acest joc. Dacă simți că faci ceva care îți poate deteriora relația, oprește-te imediat și fă un pas înapoi.
 

 
27 de moduri de a-ți face bărbatul gelos
 

 
Am enumerat câteva moduri de a-ți face bărbatul gelos. Unele sunt obraznice, altele drăguțe, iar altele sunt de-a dreptul rele. Unele dintre aceste sfaturi îl vor atrage înapoi în relație și te vor ajuta să redescoperi magia romantismului.


1. Ieși cu prietenele tale

 

Bărbații se simt geloși când fata lor iese cu gașca ei. Ei nu știu ce se întâmplă în aceste ieșiri, deoarece nu sunt cu tine și ar putea dori să spioneze. Acest lucru îi face să se simtă nesiguri. Îmbrăcă-te sexy și ieși la o petrecere cu prietenii tăi. Nu răspunde imediat la apelurile lui. Răspunde după 3-4 apeluri și vorbește cu el pentru scurt timp. Spune-i că te distrezi de minune fără el.

 
 
2. Îmbrăcă-te elegant

 
 
Nu ai nevoie de o ocazie specială pentru a te îmbrăca elegant, cu gust, a te machia și a-ți aranja părul. Fă-ți puțin timp pentru tine și îmbracă o rochie sexy.
Dacă nu ai nimic în garderobă, ieși la cumpărături și cumpără-ți o rochie pe care nu ai purta-o în mod normal. Partenerul tău va observa schimbările și se va simți curios. Se va simți intrigat și poate încerca să afle motivul din spatele schimbărilor. Păstrează viu misterul oferindu-i un zâmbet tentant. Zâmbetul tău enigmatic va emana încredere și l-ar putea face gelos.


3. Ignoră mesajele și apelurile sale

 
 
Ignorarea lui i-ar putea atrage atenția. Evită să-i trimiți mesaje sau să-l suni. Dacă primești mesaje text de la el, nu răspunde imediat. În schimb, îi poți trimite mesaje din când în când. În mod similar, ignoră-i apelurile de câteva ori înainte de a răspunde. Spune-i că ai propria ta viață și că îți place să petreci timp cu alți oameni. Poți fi activă pe rețelele sociale. El va începe să te urmărească și să-ți acorde atenția sa. Totuși, nu-l ignora pentru mult timp.
 

4. Râzi la glumele prietenului său

 
 
Chiar dacă este cel mai bun prieten al lui, faptul că tu râzi la glumele acestuia poate să nu fie pe placul partenerului tău. Dacă este o persoană care vrea să fie cel mai amuzant bărbat din cameră, atunci râsul tău la gluma prietenului său îl poate face să simtă gelozie.


5. Flirtează cu o persoană pe care nu o cunoaște

 
 
Răsfăță-te cu un flirt inofensiv cu colegul tău de lucru. Când flirtezi ușor cu un bărbat pe care nu-l cunoaște, i-ar putea provoca gelozie. Celălalt tip ar putea fi un străin sau colegul tău de muncă. Începe în mod intenționat o conversație cu această persoană când știi că partenerul tău te privește, poți chiar să flirtezi ușor, cum ar fi să râzi în hohote sau să-ți pui, ușor, mâna de brațul persoanei respective.
 

 
6. Fii activă pe rețelele sociale

 
 
Începe să postezi poze cu tine și prietenii tăi făcând lucruri nebunești și interesante. Arată bărbatului tău cât de populară ești printre prietenii tăi. Arată că viața poate fi interesantă chiar și fără el. Ideea este să-l faci să simtă că îți ratează atenția și să vadă că o acorzi altora. Rămâi activă pe rețelele de socializare pentru ca partenerul tău să vadă unde te afli, dar nu oferi chiar toate detaliile. Fii pregătită pentru multă dragoste și atenție când te întorci.


7. Ai un bărbat drept cel mai bun prieten?

 
 
Cei mai buni prieteni ai tăi de sex masculin îți pot face iubitul sau soțul să se simtă nesigur. Dacă ești în contact frecvent cu cel mai bun prieten al tău, bărbat, este cel mai probabil ca partenerul tău să încerce din greu să te țină aproape de el. Dar ar trebui să știi unde să tragi linia.
 


8. Fii în centrul atenției

 
 
Nu trebuie să-ți ții partenerul de mână tot timpul.
În adunările sociale, joacă-te din greu și amestecă-te cu alți prieteni. Lasă-ți partenerul să-și dorească atenția ta, în timp ce tu te distrezi cu cunoscuții. Dacă partenerul tău nu a fost disponibil pentru tine, de ceva timp, acest lucru îl va face suficient de gelos pentru a-și da seama că a greșit și îl va face să-și îndrepte atenția asupra ta.
 


9. Fă lucruri fără ajutorul lui

 
 
Bărbații se simt de obicei protectori față de femeia lor și încearcă să dețină controlul asupra situației. Pentru a-i face geloși, trebuie să le arăți că ești independentă. Fă lucruri mărunte pe cont propriu și încearcă să nu depinzi de el. De exemplu, poți cere ajutorul prietenilor tăi atunci când te muți. El se poate simți jignit că nu i-ai cerut ajutorul.


10. Observi bărbații bine îmbrăcați

 
 
Când ieși cu partenerul tău, atrage-i atenția asupra bărbaților bine îmbrăcați. Vorbește despre modă sau despre cum să te îmbraci bine. Acest lucru va fi suficient pentru a declanșa gelozia.

 
 
11. Spune-i că primești atenție de la alți bărbați

 
 
Dacă cineva la locul de muncă cochetează cu tine sau dacă primești atenția de la cineva pe care l-ai întâlnit online, asigură-te că îi spui partenerului tău. Acest lucru îl va face gelos și va aprinde acel instinct de protecție.
 


12. Începe să îi împărtășești numele celebrităților de care ești îndrăgostită

 
 
În special în adolescență, toți am fost. La un moment, dat,  îndrăgostiți de celebrități, indiferent dacă vorbim despre actori, cântăreți etc. Dacă vrei să-i atragi atenția, vorbește-i despre visul tău din adolescență de a te căsători cu starul tău preferat. Poate spune doar că nu i-a plăcut niciodată acea persoană și atât. Dar sigur va simți gelozie. 
 


13. Vorbește-i despre un prieten din copilărie

 
 
Vorbește-i despre un prieten din copilărie și despre momentele bune pe care le-ai avut alături de acesta. Faptul că te-ai distrat înainte ca bărbatul tău să vină în viața ta îl poate face gelos.
 


14. Ignoră-l când flirtează

 

Flirtul este un joc pe care ambii îl pot juca. Dacă flirtezi cu alți bărbați, sunt șanse ca și bărbatul tău să facă la fel. Ignoră-i flirtul și arată-i că nu ești cu adevărat îngrijorată de asta. Acest lucru îl va face să se întrebe de ce nu reacționezi și va deveni gelos.
 


15. Pleacă în mijlocul unei conversații
 

 
Când discuți ceva cu partenerul tău, mai ales dacă acesta a inițiat conversația, ridică-te și plecă înainte ca conversația să se încheie. În momentul în care tipul tău simte că nu ești interesat de ceea ce spune, se va simți gelos.

 
16. Cere-i prietenului tău să vorbească în numele tău

 
 
Dacă vrei să-l faci pe bărbatul tău să se simtă gelos, roagă-ți cel mai bun prieten să vorbească cu partenerul tău despre cât de populară ești în cercul tău.
Trebuie să planifici acest lucru cu atenție, astfel încât să nu pară artificial sau nenatural. Spune-i prietenului tău să intre în conversație și să urmărească reacția partenerului tău.


17. Nu ești de acord cu planurile de ultimă oră

 
 
Dacă bărbatul tău este recunoscut pentru că își face planuri de ultimă oră și se așteaptă ca tu să le accepți, ai curaj și spune-i că nu vei face acest lucru. Fă-ți niște planuri uimitoare pentru tine sau, dacă nu vrei să faci asta, spune-i că ai planuri pentru ziua respectivă și oferă-ți timpul mult meritat. Oricum, ar fi bine să nu fii de acord, automat, cu planurile lui. Asta îl va face să se întrebe de ce nu îl însoțești. Acest lucru va avea două rezultate. În primul rând, el va înceta să mai anunțe lucruri în ultimul moment, așteptându-se ca tu să-l însoți. În al doilea rând, el se va simți gelos pe „planurile” tale, deoarece nu poate fi niciodată sigur ce ai putea face fără el.
 


18. Fă-ți un nou hobby

 
 
Încearcă să-ți petreci timp departe de el, răsfățându-te cu un nou hobby. Dacă începi, brusc, să-ți urmezi hobby-urile, s-ar putea să se simtă gelos. Gândul că ai alte lucruri importante de făcut îl va face să-și dorească să petreacă mai mult timp cu tine.
 


19. Renunță la conexiunea fizică

 
 
Nu mai ceda cererilor lui. Spune că ești obosită sau că, pur și simplu, nu te interesează. Acest lucru îi va declanșa gelozia și nu va înțelege de ce refuzi sexul. Se va strădui mai mult să te facă să te simți iubită sau în centrul atenției, pentru a te face să te apropii de el.
 


20. Cumpără-ți un cadou
 

 
Dacă te-ai obișnuit ca iubitul sau soțul tău să-ți cumpere cadouri, este timpul să preiei controlul asupra lucrurilor. Du-te la cumpărături și achiziționează, din banii tăi, ceva ce-ți dorești.  Dacă ai chef, ia ceva și pentru el. Când partenerul tău observă că ești independentă, se poate simți excesiv de protector și va încerca să demonstreze că este capabil să-ți ofere el lucrurile tale preferate.

 
21. Nu-l contacta tu prima

 
 
Femeile au tendința de a trimite mesaje sau de a-și suna bărbatul dacă nu au vorbit cu el de mult timp.  Dacă ești una dintre aceste femei, încetează să să mai faci acest lucru, pentru că, tot căutându-l tu prima, îi dai satisfacție partenerului tău, îi oferi un sentiment de putere. El te ignoră și tu îl cauți? Încetează să mai faci asta! Lasă-l pe el să acționeze.
 

  
22. Fii super-dulce cu el

 
 
Ori de câte ori vă întâlniți, asigură-te că faci tot posibilul să fii drăguță cu el. Cumpără-i cadouri și răsfață-l. Cu toate acestea, oprește-te în momentul în care pleci.
Nu-l contacta. Dacă se străduiește din greu să te caute, acordă-i din nou un timp plăcut petrecut  împreună și apoi oprește-te. În acest fel, îl vei ține pe bărbatul tău atent și îl vei face nerăbdător să te revadă.
Bărbații se gândesc, de obicei, la femeile lor ca la un trofeu, așa că acest lucru funcționează bine dacă vrei să-ți faci prietenul dornic pentru atenția ta.
 


23. Învață lucruri care sunt, de obicei, făcute de el

 
 
Învăță să faci lucruri pe care le făcea el, cum ar fi spălarea mașinii sau schimbarea becurilor și excelează în ele. Când bărbatul tău te vede făcând aceste lucruri, se va simți puțin nesigur, că nu te mai bazezi pe el. 
 

 
24. Prioritizează-te

 
 
Ambii parteneri au nevoie de spațiu. Ia-ți puțin timp liber pentru tine. Fă-ți o programare la spa sau mergi la o bibliotecă. Nu-ți lua partenerul cu tine. Când te întorci, proaspătă și relaxată, s-ar putea să devină gelos pentru că te-ai distrat fără el.
Răsfață-te! De asemenea, poți merge la cumpărături, poți ieși cu prietenele sau poți merge singură într-o excursie.
 

 
25. Trimite mesaj prietenului tău, în timp ce el vorbește
 


Bărbatul tău dorește atenția ta completă atunci când vorbește cu tine. Dacă începi să trimiți mesaje prietenului tău cel mai bun în mijlocul conversației, s-ar putea să nu-i placă. Acest lucru l-ar putea determina să se străduiască mai mult pentru atenția ta.

 
26. Începe să faci ceva ce îți place

 
 
Unele femei nu mai fac lucruri pe care le iubesc pentru că bărbații lor le dezaprobă. Dacă îți place să faci ceva și îți aduce fericire, cu siguranță ar trebui să o faci. Îți crește încrederea și te vei simți mai independentă. Când bărbatul tău te vede absorbită într-o activitate aleasă de tine, s-ar putea să se simtă gelos pentru că nu îi dedici suficient timp. Acest lucru l-ar putea face să devină mai protector și iubitor.

 
27. Cere-i prietenului tău să te laude

 
 
Cere-i celui mai bun prieten al tău să te complimenteze pentru ceva ce iubitul tău nu poate face. Ar putea fi gătit, întreținerea casei, activități profesionale etc. Cere-i prietenului tău să vorbească în mod constant despre cât de bună ești la asta. Partenerul tău va deveni gelos pe capacitățile tale. El, fie va încerca să se potrivească cu acele abilități, fie va începe să te laude și el pe tine. 
13 Martie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod