Horoscop 14 martie: Săgetătorului i se va îndeplini un vis mai vechi

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Ești foarte sensibil/ă astăzi și unii oameni îți vor tulbura liniștea sufletească. Cu toate acestea, să te enervezi nu va face decât să înrăutățească lucrurile. Stai mai mult timp singur/ă și vezi ce poate fi la baza problemei.

Taur


Astăzi vei fi deosebit de conștient/ă de credințele și principiile tale. Vei fi foarte mândru/ă și sensibil/ă și nu vei accepta niciun comentariu sau critică negativă. Oricine îndrăznește să te pună la îndoială sau să te batjocoteasca va primi un răspuns pe măsură de la tine.

Gemeni


Astrele te sfătuiesc să fii mai tolerant/ă cu opiniile și credințele altora.
Intoleranța, în special sub formă de replici tăioase și acide, te-ar putea înstrăina de unele persoane importante.


Rac


Vei fi plin/ă de îngrijorare și sensibilitate față de ceilalți astăzi și vei încerca să îi ajuți așa cum poți. Cu toate acestea, să fii prea emotiv/ă nu este recomandat. Emoțiile tale ți-ar putea împiedica progresul la locul de muncă. Acționează cu mintea, nu cu inima când vine vorba de chestiuni profesionale.

Leu


Va fi o zi plină de provocări pentru tine. Vei fi tentat/ă să te arunci într-o nouă aventură, dar nu trebuie să te grăbești în acest sens. Ofertele de afaceri și tranzacțiile se vor încheia într-o notă fericită.

Fecioară


Astăzi vei fi ocupat/ă la locul de muncă.
Este o zi bună dacă ai propria ta afacere. De asemenea, vei avea multe de făcut și acasă, dar le vei putea termina pe toate așa cum ți-ai planificat.


Balanță


Membrii apropiați ai familiei și prietenii îți vor ocupa cea mai mare a timpul astăzi. Dacă ești la școală sau facultate, va trebui să acorzi mai multă atenție studiului în măsura în care urmează examene. Trebuie să existe un echilibru între învățat și timp liber.

Scorpion


Astăzi va fi o zi minunată, în care vei descoperi ceva grozav. Vei cunoaște și vei învața multe de la persoane foarte importante. La locul de muncă, e nevoie de mai multă concentrare asupra unor sarcini mai vechi.

Săgetător


Un vis mai vechi de-al tău va deveni realitate astăzi.
Poate îți vei cumpăra o locuință sau o mașină. Indiferent despre ce este vorba, vei sărbători achiziția alături de cele mai apropiate persoane din familie și din cercul tău de prieteni.


Capricorn


Ziua de astăzi va fi destul de plictisitoare și simți că ai intrat într-o rutină din care nu mai poți ieși. Din păcate, nici astrele nu te ajută prea mult și nu aduc nimic pe ziua de astăzi care ar putea să te înveselească.

Vărsător


Uneori, ești foarte direct/ă în abordarea ta și de multe ori îi rănești pe cei din jurul tău cu vorbele tale. Astăzi, vei bandaja niște răni mai vechi și vei depune eforturi pentru a reface relațiile pe care le-ai distrus.

Pești


Cupidon te poate lovi astăzi cu săgeata lui.
Dacă ești singur/ă, vei avea energie, entuziasm și te vei simți deosebit de romantic/ă. Dacă ești căsătorit/ă, depanarea amintirilor nu îți va aduce melancolie, ci te va face să realizezi că trebuie să prețuiești din plin fiecare clipă petrecută cu partenerul de viață.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod