Ținutele purtate de vedete la Premiile Oscar 2023

Cea de-a 95-a gală de decernare a premiilor Oscar a avut loc duminică noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles. Și, ca de fiecare dată, vedetele s-au întrecut în ținute spectaculoase!

Starurile s-au întrecut în ținute extravagante, de la rochii strălucitoare, cu franjuri și voal la ținute cu decolteuri generoase și transparente. Se pare că multe celebrități au ales negrul și, fără doar și poate, au fost întruchiparea eleganței.

 

Vezi aici lista completă a câștigătorilor!

Cea de-a 95-a gală de decernare a premiilor Oscar a avut loc duminică noapte, la Los Angeles. Pelicula regizată de Daniel Kwan şi Daniel Scheinert, Everything Everywhere All at Once, a câştigat şapte trofee, inclusiv la categoria "cel mai bun film".

Oscarul din acest an a fost spectaculos, chiar și fără Will Smith și Chris Rock.

"Everything Everywhere All at Once" a obținut șapte victorii din 11 nominalizări, inclusiv cel mai bun film, cea mai bună actriță pentru vedeta Michelle Yeoh și cel mai bun regizor pentru realizatorii de film Daniel Scheinert și Daniel Kwan.

Yeoh a devenit prima actriță asiatică care a câștigat Oscarul pentru cea mai bună actriță.

Brendan Fraser a câștigat cel mai bun actor pentru rolul său controversat al unui homosexual supraponderal în "The Whale", la ceremonia Oscarului din 2023, care a avut loc la Dolby Theatre din Los Angeles.

 

Descoperă în galeria de mai sus ținutele purtate de vedete la Premiile Oscar 2023!

 


Foto: hepta
13 Martie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod