3 zodii de bărbați pe care îi vei pierde dacă încerci să îi ții sub papuc

Da, absolut toți bărbații fug de femeile care vor să-i țină sub papuc și să-i controleze la orice pas, nu doar unii dintre ei. Cu toate acestea, pentru cei născuți sub aceste 3 semne zodiacale, interogatoriul și geloziile înseamnă, pur și simplu, moartea pasiunii.

"Unde mergi?", "De unde vii?" și "Cine te-a sunat?" par întrebări banale. Pot ascunde interesul, nedumerirea și curiozitatea, nu neapărat neîncrederea, îngrijorarea sau gelozia.

Poate vrei să citești și: Ai un nou iubit? 5 lucruri pe care nu trebuie să le faci dacă vrei o relație sănătoasă și de lungă durată

Dar, acest lucru nu este valabil dacă ai un iubit născut într-o zodie de aer. Pentru el, lista de semnificații este mult mai scurtă. Orice explicație pe care este forțat sî ți-o dea sună ca o verificare și motiv de ceartă.

Gemenii, Balanța și Vărsătorul sunt zodii foarte independente.

Și foarte ușor își simt libertatea amenințată. Nu încerca să le îngrădești în niciun fel, iar dacă ești genul de femeie care trebuie să știe ce face partenerul ei în fiecare moment, mai bine eviți să te întâlnești cu unul dintre acești bărbați.

Pentru ca relația voastră să reziste, amândoi trebuie să faceți comporomisuri în numele iubirii.

  • 3 zodii de bărbați pe care îi vei pierde dacă încerci să îi controlezi:

 

Gemeni


Iubește cu pasiune, nu te scapă din vedere nicio clipă, îți caută prezența în orice moment. În dormitor este un amant perfect. Te face imediat să-ți pierzi mințile, să te îndrăgostești nebunește și să-l dorești pentru totdeauna pentru tine.



Dar, bărbatului din zodia Gemeni îi place și să se distreze, să experimenteze, să iasă cu prietenii, nu te poți aștepta să rămână închis într-o cușcă cu tine.

Indiferent cât de mult te iubește, ține cu dinții de spațiul lui personal. Nu renunță cu ușurință la statutul lui de burlac, așa că nu te gândi că-l poți grăbi să facă pasul cel mare.

Cu cât ești mai posesivă, cu atât el devine mai rece și se va îndepărta.

Balanța


Pentru acest nativ, nimic nu este mai important decât armonia în cuplu. Când ajunge acasă după o zi grea și obositoare, vrea să se detașeze de toate, să renunțe la măști, să fie el însuși și să se simtă în largul lui.



Trebuie să fii un echilibru pentru un astfel de om, un punct de referință, un punct de sprijin. Trebuie să fii egalul lui.

În momentul în care începi să te comporți ca un șef, îl pierzi. Dacă îl cicălești cu privire la orice și se simte obligat să poarte mănuși de teamă, dacă îl critici mult, justificat sau nu, dacă îl contrazici la fiecare propoziție, relația voastră nu are viață lungă.

Vărsător


Chiar dacă locuiți împreună și sunteți soț și soție, Vărsătorul tot nu va renunța la prietenii săi, la ieșirea cu băieții de vineri seară și la hobby-urile lui. Nu-l opri!

Dacă îi invadezi complet spațiul personal, el se va schimba de la un bărbat sincer, jovial și magnetic la unul introvertit și necomunicativ.



Trebuie în primul rând să fii cel mai bun prieten al lui dacă vrei ca relația voastră să dureze toată viața.

Un alt lucru important: nu încerca să sapi prin trecutul lui. Ia de bun ceea ce ți-a spus de bunăvoie și nu te complica să aflii detalii despre lucruri deja consumate. Nu-l lăsa să te vadă neîncrezătoare și suspicioasă chiar și atunci când ești.

Sursă: zodiachelps
Foto: depositphotos

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod