Romantism fierbinte pe micul ecran

Experimentați o varietate de emoții în timp ce vizionați Culorile legii (Viola come il mare) pe AXN. Cele mai tari nume prezente în portalurile și revistele italiene joacă în serialul italian Viola come il mare (Culorile legii). Francesca Chillemi, cea mai frumoasă italiancă și Can Yaman, sfâșietorul de inimi din Turcia, sunt protagoniștii serialului polițist Culorile legii, care se poate urmări pe AXN.
Pasiune, dorință, certuri, dragoste și trădare - așa arată lumea celebrităților italiene. În centrul acestei lumi, îi găsim pe Francesca Chillemi, fostă Miss Italia și Can Yaman, una dintre cele mai populare vedete de telenovele, cunoscută din Turcia și până în România. Cei doi se întâlnesc pe micul ecran în serialul Culorile Legii.

Francesca Chillemi avea doar 18 ani când a fost încoronată „Miss Italia” în cel mai important concurs de frumusețe italian. La acea vreme, idolii tinerei erau Julia Roberts și Eros Ramazzotti. De asemenea, îi plăcea să meargă la cinema, la sală și să se uite la fotbal. Încă de atunci, ea era deja într-o relație cu Vincenzo Marruocco, un tânăr portar din Messina, oraș situat în apropierea orașului ei natal.
În timp ce stătea pe scenă purtând titlul de „Miss” ,cu lacrimi în ochi, tânără vedetă din mica localitate de pe litoral, Barcellona Pozzo di Gotto, din Sicilia a strigat: „Visez la televizor!” Lumea spectacolului i-a ascultat imediat apelul și în cele din urmă, a devenit model, prezentatoare TV și actriță. Portarul din Sicilia a fost înlocuit de Alberto Aquilani, pe atunci jucător la A.S. Roma. 

Cu toate acestea, turbulențele din viața amoroasă a actriței erau departe de a se termina. Ea a devenit un subiect foarte fierbinte în mass-media, când paparazzii au demonstrat că Al-Mutasim Billah al-Kaddafi, al cincilea fiu al dictatorului de atunci al Libiei, era înnebunit după ea. Iahturi scumpe, etaje întregi la hotel rezervate și cine fabuloase.
Revistele au devenit obsedate de cuplu și portalurile i-au dat Francescei porecla „Șeherezada”. Kaddafi a rezervat odată o suită prezidențială la hotelul Cala di Volpe doar pentru ca cei doi să poată lua o cină scurtă. Cuplul s-a despărțit și s-au împăcat după câțiva ani.

În zilele noastre, Chillemi este într-o relație cu Stefano Rosso, un om de afaceri italian, co-fondatorul și managerul unei platforme de stil de viață numită D-CAVE. De asemenea, se ocupă de o companie care are în portofoliu branduri de lux extrem de cunoscute. Amândoi s-au stabilit la New York, unde își cresc fiica.

Mass-media turcă și străină speculează despre relațiile reale și presupuse ale lui Can Yaman. Demet Özdemir, vedeta televiziunii turcești, știe ceva despre asta.
A jucat alături de Yaman în mai multe producții, ceea ce a fost suficient pentru ca presa să-i considere un cuplu. Doar că actrița se pregătea de nuntă, așa că a negat vehement acele zvonuri. Mai mult, nici măcar nu l-a invitat pe Can la nunta ei pentru a evita noi zvonuri și articole în presa de scandal.
Cuceritorul turc a fost foarte aproape de a se căsători cu Diletta Leotta, etichetată de mass-media drept cea mai frumoasă prezentatoare sportivă italiană. Relația ei cu Yaman a fost atât de serioasă încât s-a întâlnit chiar și cu părinții actorului, când a vizitat Turcia. Mama lui a declarat atunci presei că tânărul cuplu se gândește să se căsătorească. Cu toate acestea, Diletta și Can nu mai sunt împreună, actorul anunțând pe Instagram că este singur.

În Culorile Legii, care poate fi urmărit, în fiecare marți seara, de la ora 21.00, pe AXN, cei doi vor lucra cot la cot la rezolvarea cazurile de omucidere, însă relația lor va fi extrem de dificilă la început, din cauza caracterelor total diferite.
Pe parcurs,  vor învăța să colaboreze, fapt ce se datorează darului special pe care Viola (Chillemi) îl posedă – sinestezia, care se manifestă ca o asociere între emoții și culori. 

evaro
8 Martie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod