Zodiile extrem de sincere versus zodiile care mint frecvent



7. Gemeni

Gemenii sunt extrem de sociabili și, de regulă, spun ceea ce cred. Cu toate acestea, ei pot avea două fețe, drept urmare pot fi incredibil de inconsecvenți. În timp ce acum ar putea spune ceva ce crede cu sinceritate, acest lucru s-ar putea schimba imediat în momentul următor. Dar, acest comportament nu este în mod intenționat necinstit.

8. Capricorn

Capricornul strategic și pragmatic este cinstit atât timp cât îi servește la ceva. Spune adevărul atunci când e în favoarea lui și pentru a obține ceea ce își dorește, dar nu se bazează doar pe asta, deoarece el este extrem de muncitor și ambițios prin natură.
Încearcă să-i stimulezi onestitatea dacă informațiile de care ai nevoie sunt vitale!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  



9. Scorpion

Scorpionul nu este un mincinos, dar e extrem de secretos și s-ar putea să nu prezinte informațiile pe care le deține imediat. Nu o face din răutat, ci din neăncredere. Uneori, cel mai bun mod de a afla ce e în mintea unui Scorpion este să asculți ceea ce nu spune.



10. Vărsător

De ce e Vărsătorul în partea de jos a topului? Pentru că urăște să-ți exprime sentimentele, deoarece vulnerabilitatea îl îngrozește, așa că e posibil să aleagă să tacă.

11. Pești

Peștii sunt martirii supremi. Ca și în cazul altor zodii, defectele lor sunt adesea comportamente neintenționate. Persoanele născute în acest semn nu încearcă să denatureze adevărul, ci se simt victime ale celor mai mici inconveniente sau cred că sunt percepute greșit.

12. Rac

Din cauza remarcabilei sale intuiții emoționale și a imaginației, Racul e predispus la manipulare.
El posedă din naștere aceste abilități, deci chiar o poate face neintenționat. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod