Tom Cruise, o nouă victimă a operațiilor estetice? Starul are fața umflată și este dificil de recunoscut

Actorul Tom Cruise, care a participat la un meci de baseball în weekend, arăta ca o persoană complet diferită, ceea ce i-a făcut pe unii oameni să speculeze că starul a apelat la operații estetice.

Vedeta în vârstă de 59 de ani părea să aibă fața mult mai umflată ca de obicei, în timp ce urmărea din tribune un meci de baseball.

Citește și: Cum arată în prezent divele sexy din anii '80 și '90. Demi Moore e de nerecunoscut


Fotografiile și înregistrările video care îl arată pe Tom Cruise în tribune, zâmbind și făcând cu mâna, au devenit rapid virale pe internet. Cei mai mulți useri au observat schimbarea radicală prin care a trecut actorul.


„Ce-i cu obrajii umflați, ca de veveriță?”, a scris un user pe Twitter. 

„Ce și-a făcut la față, a apelat la același doctor ca Wayne Newton?”, a scris o altă persoană.

„@TomCruise Ce i-ai făcut chipului tău superb?? Am fost atât de dezamăgită când te-am văzut în tribune la meciul Dodgers! Nu îți mai baga prostii în față!”, i-a ascris un fan.

Cruise a urmărit meciul din tribune alături de fiul său, Connor.
Mulți useri de pe Twitter au fost inițial sceptici și nu au crezut că persoana fotografiată în tribune este cu adevărat starul din „Top Gun”.



„Tom Cruise fie s-a îngrășat, fie are fața plină de fillere. Eu merg pe varianta cu fillere”, a scris o persoană pe rețeaua de socializare.

„La început mi-a părut rău că toată lumea râdea de fața lui Tom Cruise pentru că sincer să fiu, arată ca un efect secundar al unui procedeu. Dar apoi mi-am amintit că timp de zeci de ani el i-a criticat pe alții pentru că iau medicamente.
Râdeți de fața ai ca o pernă!”, a comentat un alt user, făcând referire la conflictul dintre Tom Cruise și actrița Brooke Shields.

Cruise, care este scientolog, a declarat că biserica este împotriva drogurilor psihiatrice și a intrat într-un conflict public cu Brooke Shields în anul 2005. Actorul a criticat faptul că Shields ia medicamente antidepresive pentru tratarea depresiei postnatale.

Dar Shields a reacționat după ce Cruise a spus că acțiunile sale sunt „iresponsabile”.

„Tom să-și vadă de salvarea planetei de extratereștri și să lase femeile care suferă de depresie postnatală să decidă ce opțiuni de tratament sunt mai bune pentru ele”, a spus Shields la acea vreme.

Actrița a mai dezvăluit că după un an Cruise a venit la ușa ei și i-a cerut scuze.

„Am fost impresionată de cât de sincere au fost scuzele.
Și nu am simțit că trebuie să mă justific sau că el încerca să mă convingă de altceva decât de faptul că îi părea sincer rău. I-am acceptat scuzele”, a declarat Brooke în anul 2006 pentru Jay Leno.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
12 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod