Ce te întristează cel mai rău, în funcție de zodia ta

Fiecare om face față tristeții în mod diferit și îl supără lucruri diferite. Dar, totul se află în strânsă legătură cu zodia în care ne-am născut!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ca Berbec, este ceva obișnuit pentru tine să te frustrezi sau să te superi cu ușurință, uneori chiar și fără motiv.

Fie că ai avut o zi proastă la serviciu sau situația nu e prea bună în relația ta, te poți întrista atunci când lucrurile nu sunt perfecte sau nu merg așa cum ți-ai dori.

Să te simți trist/ă e o emoție cu care nu te simți confortabil/ă și, atunci când nu poți să scapi de tristețe, te întristezi și mai tare.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ești unul dintre cele mai încăpățânate semne zodiacale, ceea ce înseamnă că aproape niciodată nu dai în spate din fața provocărilor sau de la atingerea obiectivelor tale. Acestea fiind spuse, pentru că ești atât de încăpățânat, de multe ori nu îți faci un plan B în cazul în care lucrurile merg prost.

Te simți cel mai trist/ă când eșuezi. Evitarea eșecului nu este întotdeauna posibilă, să greșești e firesc. Când ești trist/ă, te prefaci că totul este în regulă, dar în interior te învinovățești pentru ceva care este uman și inevitabil.

Citește și: Cum să-l faci să se simtă iubit și mai puțin nesigur, în funcție de zodia ta

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Obișnuiești să sari de la un lucru la altul, iar acest lucru poate fi epuizant pentru tine. Deși s-ar putea să fii destul de priceput la navigarea prin haos, ești la fel de predispus ca toți ceilalți să ajungi la epuizare și depresie.

Te simți trist/ă când lucrurile devin un pic prea nebunești prentu tine. Preferi să te bucuri de viață și de plăcerile ei simple, dar, atunci când viața devine prea dură sau stresantă, te trezești închizându-te în tine și devenind deprimat/ă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Firea ta grijulie este una dintre calitățile tale cele mai bune, dar poate fi și motivul principalt pentru care te întristezi atât de des. Ai o inimă atât de mare încât problemele și tristețea celorlalți te afectează foarte mult.

Datorită sensibilității de care dai dovadă, de multe ori jelești laolaltă cu ceilalți, în loc să empatizezi și să mergi mai departe. Te întristezi deoarece cari greutatea necazurilor tuturor pe umeri și îți este greu să fii pasiv/ă cu privire la viața oamenilor la care ții.

Leu(22 iulie - 22 august)

Tu ești foarte mândru/ă de viața pe care o ai. Tot ce ai, tot ce faci, este ceva pentru care ai muncit incredibil de mult.

Pentru că ți-ai construit o viață atât de reușită, nu te întristezi foarte des. Când o faci totuși, este pentru că oamenii încearcă să te doboare. Muncești din greu pentru a ajunge acolo unde vrei să fii în viață, așa că a avea oameni negativi în jur nu face decât să-ți strice starea de spirit.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești o persoană perfecționistă, ceea ce înseamnă că îți place când ai totul sub control. Când lucrurile devin haotice, poți deveni frustrat/ă, dar nu întotdeauna trist/ă.

Ceea ce te întristează cel mai tare este când ai impresia că există oameni care vor să te tragă în jos. Nu ai răbdare cu oamenii leneși sau dezorganizați și, atunci când simți că ești singurul/a dispus/ă să depună eforturi pentru ca  lucrurile să meargă bine, îți provoacă o mare supărare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ca Balanță, mereu duci lupte interne cu privire la ceea ce este bine și rău. Prețuiești echilibrul și armonia, ceea ce înseamnă că mereu cauți să iei deciziile corecte în viață.

Ceea ce te întristează cel mai mult este să nu poți lua deciziile corecte din prima. Nu ești neapărat o persoană perfecționistă, dar îți place să știi că te descurci bine de unul/una singur/ă. Permite-ți să greșești și vei combate această tristețe.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Tu simți totul, dar ai tendința de a te înclina către emoțiile și sentimentele negative.

Acestea fiind spuse, nu ești întotdeauna capabil/ă să-ți exprimi sentimentele în cuvinte, fie că nu ești sigur/ă că lumea ar înțelege, fie pentru că nu le înțelegi. Acest blocaj te poate întrista cu adevărat, cel puțin până vei afla de ce ai nevoie.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Scopul tău principal în viață este să ai cât mai multe experiențe și aventuri deschizătoare de drumuri și de gândire. Pentru tine, viața înseamnă să trăiești și să-ți faci amintiri, ceea ce vrei să faci cu familia, prietenii și cu fiecare persoană nouă pe care o întâlnești.

Când te întristezi este pentru că nu-ți vine să crezi cât de speriați și pasivi pot fi uneori oamenii. Într-o lume în care totul evoluează constant, există încă persoane care încearcă să îți spună să nu fii deschis la toate ideile și la toți oamenii.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești o persoană incredibil de ambițioasă și concentrată pe obiectivele tale. Ești genul de om care are o listă lungă de lucruri pe care vrei să le realizezi, pentru eventualitatea în care începi să te simți plictisit/ă sau pierdut/ă în viață.

Deoarece ești atât de obișnuit/ă să ai succes și să rămâi motivat/ă, te poți întrista atunci când te confrunți cu eșecul sau schimbarea planurilor. Sigur, te poți adapta, dar nu întotdeauna ai un plan B și eșecul te poate lua prin surprindere și te poate lovi acolo unde te doare cel mai mult.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Adori să cunoști oameni noi. Ți se pare atât de distractiv să faci schimb de idei cu cineva și să înveți lucruri noi de la alții.

Dar, uneori îți este greu să te conectezi cu oamenii la nivel emoțional, ceea ce este normal pentru un om care obișnuiește să acționeze cu mintea, nu cu inima. Te întristezi când simți că nu îți găsești locul într-un grup sau lâncă cineva, dar în realitate trebuie doar să-ți găsești tribul care ți se potrivește, nu poți rezona cu toți.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ai tendința de a percepe realitatea diferit de restul zodiilor. S-ar putea să crezi că prietenilor și familiei nu le pasă cu adevărat de tine sau că nu vă potriviți, atunci când nu e deloc așa.

De multe ori te poți întrista, de obicei pentru lucruri care nici măcar nu există. Starea ta de spirit se schimbă mereu și există momente în care ai nevoie doar de asigurarea că ești iubit/ă. Este o ciudățenie a ta care poate deveni negativă dacă te gândești prea mult la ea, dar cei care te cunosc știu că așa ești tu.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod