Cum să-l faci să se simtă iubit și mai puțin nesigur, în funcție de zodia ta

Descoperind ce anume îl face să se simtă nesigur, vei avea șansa să îndrepți lucrurile și să îi oferi sentimentul că este iubit.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Îți place să îți asumi roluri de conducere și apari ca fiind foarte independentă și încrezătoare. Deși toate acestea sunt calități extraordinare, ele ar putea fi și cauza nesiguranțelor partenerului tău.

Bărbaților le place să se simtă utili și necesari. Atitudinea ta plină de încredere și capacitatea nativă de a conduce îl pot face să simtă că nu ai un loc și pentru el în viața ta. Și, probabil, acestea au fost calitățile care l-au atras la tine când te-a cunoscut.

S-ar putea, de asemenea, să-l faci să se simtă inutil și acesta este unul dintre cele mai urâte sentimente pe care le-ar putea trăi cineva.

Dacă îți dai seama de nesiguranțele partenerului tău, vorbește-i sincer. Spune-i cât de mult îl iubești și apreciezi și că îl vrei pentru totdeauna în viața ta. Are nevoie să audă aceste cuvinte de la tine!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Poți fi supraprotectoare și posesivă uneori. Posesivitatea într-o relație poate ieși cu ușurință la suprafață atunci când ești nesigură și nu ai încredere în tine. Dacă ai un partener care este și el nesigur, aceasta ar putea fi rețeta pentru dezastru.

Partenerul tău ar putea să-și arate nesiguranțele fiind posesiv ca și tine, ceea ce creează o relație nesănătoasă și codependentă.

Dacă ai încredere în partenerul tău, slăbește cureaua! Și, dacă nu ai încredere în el, atunci de ce ești cu cineva în care nu poți avea încredere?

Încearcă să renunți la propriile nesiguranțe, iar partenerul tău va vedea acest lucru și ar putea să îți urmeze exemplul.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Zodia ta e cunoscută pentru faptul că e indecisă. Acest lucru poate provoca o mulțime de nesiguranțe în partenerul tău. Într-o zi s-ar putea să îi oferi atât de multă dragoste și afecțiune, iar în următoarea zi abia să îi trimiți un singur mesaj.

Indecizia și faptul că îți schimbi atitudinea atât de rapid îl poate face pe cel de lângă tine să fie extrem de confuz și să se întrebe dacă tu chiar vrei să fii cu el.

Ești, de asemenea, foarte sociabilă și îți place să fii în preajma oamenilor. Deși e important să ieși și cu alții și să petreceți timp separat, asigură-te că îi acorzi partenerului atenție în mod egal. S-ar putea să se simtă neglijat, ceea ce îi provoacă acele sentimente de nesiguranță.

Citește și: Ce trebuie să faci înainte de a te căsători, în funcție de zodia ta
 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ești o fire emotivă, dar de multe ori păstrezi acele sentimente pentru tine. Să îți împărtășești viața personală cu altcineva poate fi ceva extrem de incomod și dificil pentru tine.

Temerile tale de a te deschide în fața cuiva și capacitatea de a te închide în tine pot provoca nesiguranțe partenerului de viață. S-ar putea să simtă că a făcut ceva greșit care te-a determinat să recurgi la tăcere.

Da, este greu, dar să te deschizi în fața iubitului sau soțului tău te va face să te simți mai aproape de el. Relația va fi mai puternică și îl vei face să se simtă atât de special știind că e una dintre persoanele în care poți avea încredere să îi spui cele mai intime trăiri.

Leu(22 iulie - 22 august)

Atitudinea ta poate fi delăsătoare, în timp ce aștepți multe de la partenerul tău. Dacă iubitul sau soțul tău depune toate eforturile și el nu primește același lucru la schimb, nesiguranțele sale ar putea începe să apară.

Va simți că nu îți pasă suficient de relație și că încearcă prea mult de unul singur să o facă să funcționeze. Începe să îți arăți grija făcându-l să se simtă la fel de special și de iubit pe cât te face el să te simți.

Dacă începi să depui eforturi, el va vedea imediat și relația ar fi mai armonioasă. Nimeni nu vrea să simtă că el e cel care depune toate eforturile pentru ca ceva să funcționeze. Trebuie să lucrați împreună, ca o echipă.

Citește și: Cele mai ciudate lucruri despre fiecare zodie

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Îți plac lucrurile făcute într-un anumit fel și te aștepți ca toată lumea să fie ca tine. Partenerul tău și tu nu sunteți aceeași persoană. Nu te aștepta ca el să își dorească mereu aceleași lucruri și să acționeze la fel ca tine.

Partenerul tău s-ar putea simți judecat de tine tot timpul și asta îl poate face foarte nesigur. Nimănui nu-i place să i se spună că face ceva greșit în fiecare zi. Nu fi prea critică față de partenerul tău!

Acceptă-l pentru cine este, pentru că suntem cu toții diferiți și diferențele noastre sunt ceea ce ne face unici. Dacă observi că începi să critici, învață să te controlezi. Această practică a ta începe încet, încet să îl facă să-și piardă încrederea. Nu va dori să fie cu cineva care îl pune la colț în mod constant, învață să-l lauzi și să aduci pozitivitate în relație.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Tu știi cel mai bine cum e să ții ranchiună. Să ai resentimente este foarte nesănătos. Ele pot duce la furie, negativitate și atitudine meschină. Dacă partenerul tău a făcut ceva ce te-a supărat și ați vorbit despre asta, treci mai departe.

Dacă a fost ceva cu adevărat important care te-a afectat cu adevărat, fie ia-ți ceva timp pentru a te gândi, fie vorbește deschis și din suflet. Să păstrezi resentimente nu va face decât să înrăutățească lucrurile în relație. Tu și partenerul tău nu veți putea depăși problema și aceasta va continua să genereze altele.

Partenerul tău va deveni nesigur din cauza unei singure greșeli pe care a făcut-o, care te-a determinat să fii atât de răzbunătoare pe el. Este important să știi când să te oprești, altfel se va ajunge la despărțire.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești o persoană misterioasă, uneori. Chiar dacă nu ascunzi nimic, poate părea ca si cum ai face ceva suspect. Partenerul tău ar putea să simtă acest lucru și să devină nesigur.

Un milion de gânduri i-ar putea trece prin cap. Gânduri care sunt, cel mai probabil, negative și care vor genera nesiguranță. Dacă acționezi în secret, primul lucru la care s-ar putea gândi este că există altcineva în viața ta.

Gândul că îl înșeli i se va bloca în minte și va începe să apară tensiunea în relație.

Încearcă să fii mai deschisă cu el și asigură-te că porți acele conversații dificile atunci când oricare dintre voi se simte dezamăgit de ceva.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Tu nu poți fi îmblânzită. Nu-ți place să te simți captivă și urăști să fii constrânsă. Tu ai nevoie să fii liberă și să-ți poți face propriile lucruri. Este posibil ca partenerul tău să nu-și dea semana la început și de aici intervin nesiguranțele.

S-ar putea să creadă că nu te interesează de el, când, de fapt, ție chiar nu îți place să fii prea dependentă de altcineva. Dacă este un tip lipicios, căile tale extrovertite îl vor face doar să vrea să se agațe și mai strâns de tine.

De asemenea, ești cunoscută pentru că nu ai un filtru al gândirii. Spui lucrurile așa cum îți vin, ori de câte ori ai chef și oricât de urâte ar fi acele vorbe. Cuvintele tale îți pot răni partenerul și îl pot face să-și piardă încrederea de sine.

Încearcă să prezinți ceea ce gândești într-un mod mai blând și mai frumos și să abordezi orice așteptări cu privire la relație la început, astfel încât partenerul tău să nu rămână cu senzația că nu îți pasă de el.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești încăpățânată și, uneori, vrei să pară că știi totul. Aceste lucruri îl pot face pe partenerul tău să simtă că nu este la fel de inteligent ca tine. Îl va face să fie nesigur, pentru că va simți că nu îți este deloc de ajutor.

Va simți că știi deja totul, așa că nu mai ai ce să înveți de la el sau ce să-ți spună. Orice relație te învață lucruri noi și este foarte important să realizezi asta.

Este în regulă să greșești uneori. Nu lăsa încăpățânarea să te împiedice să recunoști când o faci. De cele mai multe ori, să vrei să demonstrezi că ai dreptate cu orice preț nu merită certuri lungi și lipsite de sens.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ești o persoană independentă. Spre deosebire de alte relații, tu nu lași niciodată în baza partenerului tău. De ce să ceri cuiva să facă ceva pentru tine când poți să o faci singură? Independența ta îl poate face pe partenerul tău să simtă că nu-l vrei în preajmă și acest lucru îl poate face să devină nesigur.

Va simți că nu ai nevoie de el și asta îl face să se agațe și mai mult de relație, să fie sufocant și să caute atenție. Atitudinea lui lipicioasă va începe să te enerveze și poate fi cauza multor certuri. În acest caz, singurul lucru pe care nu trebuie să îl faci este să fii rece și distantă.

El va insista că ceva nu este în regulă și te va stresa cu întrebări pâna va primi răspunsuri. Te va lua la interogatoriu ca și cum ai fi un criminal, deoarece este nesigur, iar tu nu îl ajuți, ci îl provoci și mai tare.

Fii deschisă și sinceră cu privire la ceea ce vrei de la această relație, astfel încât niciunul dintre voi să nu ajungă să fie dezamăgit.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Te pricepi să joci rolul de victimă în orice ceartă. Acest lucru îl face pe partenerul tău să pară întotdeauna singurul vinovat de toate. El este cel care preia majoritatea pumnilor în luptă.

Amintește-ți că este nevoie de doi pentru tango. Uneori, ai putea fi la fel de vinovată pentru ceva ca și el. Dacă joci în mod constant rolul de victimă, el va deveni nesigur, deoarece îl faci să simtă că mereu face ceva greșit.

Nu îți fie teamă să îți recunoști propriile greșeli. Va aprecia că îți asumi responsabilitatea atunci când lucrurile merg prost. Nu lăsa povara să cadă asupra lui tot timpul!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod