Zodiile cel mai predispuse să se întoarcă la foștii parteneri

Să te întorci la fostul iubit sau fosta iubită este o mantră pentru unii. E ca și cum există întotdeauna o oportunitate de a te întoarce în trecut. Dar acest lucru are consecințe care apar în timp și care trebuie înțelese și înfruntate.

Așadar, iată zodiile predispuse să se întoarcă la foștii parteneri de parcă ar fi legați de o forță pe care nici măcar ele nu o pot înțelege. Din acest motiv, ajung să repete mereu greșelile, dar și bucuriile din trecut.

Citește și: Dieta și zodiile. Tot ce trebuie să știi despre dieta potrivită pentru fiecare semn zodiacal!


Aceștia sunt oameni greu de evaluat. Poate puțin imaturi sau poate, pur și simplu, curajoși.

Zodiile cel mai predispuse să se întoarcă la foștii parteneri:

 

Taur


Adevărul este că Taurul reușește să încheie unele relații într-un mod foarte sincer și deschis.

Cel puțin atunci când vrea, se dovedește a fi unul dintre cele mai hotărâte semne din întreg zodiacul.

Dar, el menține mereu o punte de legătură cu foștii săi și, după un timp, trecutul reapare la suprafață într-un mod perturbator și totul pare să se întoarcă în altă direcție în mai puțin timp decât se aștepta.

Parcă are un mod foarte ciudat de a face lucrurile: îi place să aibă relații mature și sincere, dar este inevitabil ca din când în când să nu cedeze din nou în fața unei persoane pe care a iubit-o cândva.
 

Poate te interesează și: Horoscopul în imagini. Ce așteaptă zodiile toată viața
 

Pești


Peștii sunt printre cei mai romantici din tot zodiacul. Nu-și pun niciodată la îndoială sentimentele și consideră că pasiunea, chiar și cea mai contradictorie și dificilă, trebuie trăită la maximum.

Peștii sunt persoane care lasă totul să decurgă spontan și natural, dar uneori se lasă prinși într-o stare foarte personală, adică forțează lucrurile să se întoarcă la un fost iubit sau fostă iubită.

 

Știu că nu va dura mult, poate, dar nu contează. Ceea ce contează este să trăiască momentul.

Capricorn


Capricornul tinde să mențină relații cu foștii. Drept urmare, atunci când există momente de plictiseală și de mare singurătate, revine la aceștia măcar pentru contact fizic.

După ce faptul se consumă, totul devine din nou amintirea unei aventuri amoroase, a unei relații închise demult.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod