Zodiile care iubesc ceea ce fac versus zodiile care muncesc doar pentru bani

Cât de importantă este cariera pentru tine? Unii oameni au aspirații mari și vor să ajungă tot mai sus, pe când alții vor doar să aibă un loc de muncă doar pentru a-și putea plăti facturile. Tu din ce categorie faci parte?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Cauți întotdeauna să-ți depășești limitele și nu ești niciodată mulțumit/ă de tine, vrei să te îmbunătățești constant și să evoluezi în carieră.

Mereu într-o continuă creștere și într-o continuă schimbare, vei ajunge întotdeauna în vârf și vei căuta o modalitate de a începe și de a dezvolta propriul tău brand. Te pasionează ceea ce faci și nu pui preț pe bani, deși ei vor veni inevitabil.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Întotdeauna punctual/ă și de încredere, vei lăsa o impresie bună șefilor tăi și le vei arăta că poți prelua mai multe responsabilități sau chiar roluri de conducere.

Caracterul și ambiția ta te vor face cea mai potrivită persoană pentru sarcinile importante. Cu toate acestea, ești superprotector/oare și acest lucru s-ar putea răsfrânge asupra colegilor tăi sub forma posesivității. Pui prea multă pasiune în ce faci!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Comunicarea este esențială în orice relație.

Cu personalitatea ta sociabilă și cu inteligența ta spontană îți vei dezvolta rapid relații la locul de muncă și, astfel, vei crește pe scara ierarhică. Menții un echilibru bun între muncă și voie bună și știi când să duci lucrurile la următorul nivel. Pentru tine cariera e o plăcere și te comporți ca la carte!

Citește și: 6 cupluri zodiacale sortite eșecului

 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Empatizezi cu ceilalți și asta le va arăta angajatorilor tăi că nu ai o natură egoistă.

Această empatie te va duce departe în cariera ta, deoarece oamenii vor ști că ții la ei și le va păsa la rândul lor de tine. Ferește-te cât poți de manipulare, altfel cei din jurul tău își vor pierde încrederea în tine. Nu îți risca reputația pentru bani!

Leu(22 iulie - 22 august)

Angajatorii iubesc oamenii care pot rezolva problemele și care sunt încrezători.Iar așa este Leul.

Faptul că ai încredere în tine îți deschide multe uși în carieră. Astfel, vii mereu cu idei noi și creative la locul de muncă. Propunerile tale vor fi lăudate și recompensate de șeful tău. Îmbini utilul cu plăcutul, câștigând și bani și un renume. Cu toate acestea, nu lăsa această încredere să te facă să îți pierzi capul, altfel îți vei sabota singur/ă succesul.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Acordând întotdeauna atenție detaliilor, tu reușești să vezi ceea ce alți oameni nu văd.

Angajatorii tăi vor aprecia abilitățile tale analitice și se vor baza pe tine în compania în care activezi. Facă mișcări inteligente atât pentru a evolua constant, cât și pentru a câștiga mai mulți bani. Această atitudine echilibrată te poate duce foarte departe în viață.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Cum militezi pentru pace și lupți întotdeauna pentru dreptate, s-ar putea să-ți dorești o carieră în justiție, unde vei avea șansa să schimbi lumea în bine.

Ești pretețios/oasă în ceea ce privește locul de muncă pe care îl ocupi, pentru că vrei să ai posibilitatea să te afirmi și să lupți împotriva unui sistem care este deja defect. Te lași ghidat/ă de inimă, banii sunt mai puțin importanți pentru tine.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai tot ce are nevoie un om de carieră pentru a obține un loc de muncă și pentru a ajunge în top.

Te simți bine cu toată lumea, iar țelul tău este să fii fericit/ă atât tu, cât și ceilalți. Îți pasă de oameni, dar nu te neglijezi în acest proces. Meriți să fii fericit/ă, chiar dacă asta înseamnă pentru tine să ai bani. Vei lupta pentru ei!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Datorită personalității tale energice, nu renunți niciodată chiar dacă ești respins/ă.

Tenacitatea ta îți deschide multe uși și îți aduce un job pe care mai mult îl iubești decât îl disprețuiești. Entuziasmul și moralul tău ridicat te vor duce pe primul loc în orice situație. Ești un lider înnăscut, dar ai grijă să nu devii prea plin/ă de tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Disciplinat/ă și cu un mod de gândire sănătos, ai toate șansele să obții numeroase beneficii de-a lungul vieții.

Dar, dacă unicul tău scop este să faci cât mai mulți bani, trebuie să știi că poți lua decizii dăunătoare pentru tine și pentru compania în care activezi. Trebuie doar să te adaptezi în funcție de situație, nu să o forțezi!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ești optimist/ă și nu arăți niciodată nefericire. Unești oamenii și îi faci să se simtă importanți.

Îți vei fermeca viitorii angajatori și vei fi în centrul atenției în mediul tău de lucru. Ai toate șansele să ajungi departe, dar pentru asta, așteptarile tale trebuie să fie cât mai realiste. Nu înghite niciodată mai mult decât poți mesteca, chiar dacă visezi la bogăție.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ești oricând gata să te sacrifici pentru binele general și să nu te gândești la tine, iar această calitate te va face să reușești în toate aspectele vieții tale.

Colegii tăi se vor baza pe tine, iar șeful tău îți va remarca devotamentul. Pentru că pui prea multă pasiune în tot ce faci și te gândești mai mult la alții decât la tine, ai grijă să nu lași oamenii să profite de tine, mai ales în lumea corporatistă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod