Horoscopul dragostei pentru săptămâna 26 octombrie-1 noiembrie. Fecioara va experimenta lucruri noi

Fecioară, este un moment bun pentru a te lansa în noi provocări și de a descoperi orizonturi necunoscute.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Beneficiezi de ajutorul astrelor pentru a rezolva câteva dintre problemele cu care te confrunți pe plan sentimental.

În această săptămâna ai ocazia să porți un dialog deschis cu partenerul/a de viață și să lămuriți chestiuni care vă preocupă pe amândoi. Dacă ești singur/ă, în zilele de joi și vineri poți primi semnale de alarmă false din partea unei persoane de sex opus cu care ai intrat destul de mult în contact în ultima perioadă. Nu îți face speranțe deșarte!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Apar schimbări mari în viața ta sentimentală.

Ajungi la o răscruce de drumuri care ar trebui să-ți permită o mai bună exprimare și afirmare a personalității tale. Îți pui la îndoială sentimentele pentru a le păstra doar pe cele care te ajută să înflorești. Ești în căutarea independenței, ai nevoie de mai mult spațiu.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele îți aduc fericire în cuplu și întâlniri captivante în această săptămână.

Ai multă încredere în tine, iar acest lucru te ajută să atragi pe oricine îți dorești, când dorești. Nimic nu ți se pare imposibil, indiferent de provocările pe care ți le-a pregătit viața. E momentul să pariezi pe un viitor destul de promițător.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În centrul discuțiilor există un subiect pe care nu-ți place să-l abordezi, pe care îl eviți, și anume iubirea.

Faptul că preferi independența în loc să îți împarți viața cu cineva depinde doar de tine. Cu toate acestea, în această săptămână cineva ar putea să te facă să te răzgândești. Decizi să fii mai deschis/ă, cu toate că relațiile în care te vei implica în aceste zile nu vor dura.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta sunt favorizate întâlnirile serioase, în urma cărora probabil te vei întoarce aproape logodit/ă.

Profită de climatul astral pentru a obține ceea ce îți dorești pe plan sentimental, pentru că acum ai mai multă încredere în tine și ești mai ferm/ă în ceea ce privește alegerile tale.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Traversezi o perioadă agitată, dar plină de potențial.

Este un moment bun pentru a te lansa în noi provocări și de a descoperi orizonturi necunoscute. Ești plin/ă de idei interesante, iar ingeniozitatea ta te va ajuta să avansezi în viața sentimentală și relațională.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Încearcă să îți asculți mai mult partenerul/a în această săptămână.

Înțelegerea nevoilor sale este un pion foarte important în jocul iubirii. Dacă continui cu aceeași atitudine egoistă ca și până acum, relația voastră ar putea fi în pericol. Dacă ești singur/ă, șansele de a cunoaște pe cineva la final de săptămâni sunt destul de mari.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pasiune, dragoste și plăcere.

Viața amoroasă îți promite să fie plăcută în această săptămână, te simți înțeles/easă de partener/ă. Dacă ești singur/ă, întâlnirile tale vor fi de calitate. Îndrăznește să fii tu însuți, fără să te gândești la ce zic și cred ceilalți. Vei primi ceea ce oferi!

Citește și: 6 cupluri zodiacale sortite eșecului

 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te bucuri de protecția astrelor în aceste zile.

Dacă ești singur/ă, fii mai atent/ă la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Nu ar fi exclus ca astfel să vezi pe cineva care chiar să ți se potrivească. Nu trebuie să te temi de o nouă relație și să fii exagerat de precaut/ă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta nu se zăresc probleme mari în viața sentimentală.

Indiferent dacă ești singur/ă sau ești implicat/ă într-o relație, concentrează-ți atenția asupra așteptărilor tale în dragoste și vezi cât de realiste sunt acestea. Din fericire, îți vei da seama la timp de greșelile pe care le faci și vei găsi motivul pentru care te simți uneori dezamăgit/ă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei fi mai încrezător/oare în propriile forțe și, astfel, vei începe să faci primii pași spre o schimbare pe care ți-o dorești în viața sentimentală.

Fie că ești singur/ă sau nu în acest moment, cert este că te vei pune pe primul loc și îți vei oferi lucrurile și experiențele de care te-ai privat în ultimul timp.

Pești(19 februarie - 20 martie)

O gelozie inexplicabilă îți va zdruncina inima în această săptămână.

Partenerul/a de viață are un colț din viață numai al lui, dar asta ar trebui să fie în regulă, nu? Nu exagera și nu intra cu bocancii acolo. Nu profita de ocazie pentru a-i căuta în buzunare sau în telefon, acest comportament nu poate să aducă decât probleme. Încrederea este esențială pentru armonia conjugală pe care ai putea să o distrugi într-o clipită. Iubirea nu trebuie controlată!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod