Zodiile care își țin relația departe de ochii lumii versus zodiile care dezvăluie chiar și cele mai intime detalii

Descoperă cât de discrete sunt zodiile cu privire la viața lor privată!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Singura modalitate de a-l descrie pe Berbec atunci când vine vorba de viața lui amoroasă este: "Sunt îndrăgostit, sunt îndrăgostit și nu-mi pasă cine știe asta!". Când spune că va spune tuturor despre relația lui, exact asta va face.

Berbecului îi place să iubească și chiar vrea să împărtășească asta cu toată lumea. Nu contează dacă se întâlnește cu persoana respectivă de doar câteva săptămâni sau chiar zile, vrea să arate cât de fericit este. Berbecul este una dintre zodiile care crede că fiecare nou partener are potențialul de a deveni Alesul. Așadar, se asigură că fiecare minut petrecut cu el este plin de dragoste și că toată lumea știe despre asta.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul nu trebuie să spună nimic pentru ca tu să îți dai seama că are pe cineva. Nu îți va spune, dar cu siguranță e scris pe fața lui: obraji îmbujorați, un zâmbet larg și o strălucire aparte. Acestea fiind spuse, știe că nu trebuie împărtășit totul, mai ales atunci când este personal și privat, precum viața lui sentimentală.

Taurul este rezervat, dar nu într-un mod antisocial. Știe când să păstreze lucrurile pentru ei și când să le împărtășească celorlalți și este foarte bun să păstreze acel echilibru. Desigur, dacă faci parte din familia lui sau dintre cei mai buni prieteni, probabil îți va spune imediat despre relația lui, dar va fi, de asemenea, matur. Asta înseamnă să păstreze cele mai intime detalii pentru sine.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii povestesc tuturor despre relația lor. Ar vrea să strige în gura mare de pe acoperișuri, dacă ar putea. Și, probabil, chiar o vor face-o la un moment dat în viața lor. Le place pur și simplu să anunțe oamenii că se întâlnesc cu cineva, pentru că sunt atât de fericiți în acel moment, încât nici nu mai contează dacă relația nu va dura prea mult.

Desigur, când Gemenii vor începe să spună tuturor despre relația lor, nu o vor face elegant. Ei sunt semnul zodiacal care va împărtăși fiecare detaliu intim din relația lui, atât față în față, cât și pe rețelele de socializare. Aproape vei simți că faci și tu parte din relația lui!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul nu este foarte matur atunci când este într-o relație, pentru că este prea încântat ca să păstreze lucrurile doar pentru el. Când întâlnește pe cineva nou, o parte din el este întotdeauna în alertă că acea persoană ar putea fi alesa/alesul inimii lui. Și, dacă este așa, atunci ar fi bine să înceapă să facă prezentările față de familie și prieteni cât mai curând posibil.

Fie că este sau nu cu partenerul/a lui, Racul vorbește mereu despre el/ea. S-ar putea să nu spună lumii intenționat, dar acea persoană ajunge întotdeauna accidental în orice conversație pe care o poartă. Și prietenii și familia nu sunt singurii care trebuie să audă despre asta, ci toți din jurul lui, fie ei colegi, prieteni ai prietenilor sau chiar străini.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leului îi place să aibă pe cineva alături de el. Pentru el, o nouă relație este ca o nouă pereche de pantofi, ceva ce poate arăta lumii și poate primi în schimb câteva complimente. Știe că dragostea e ceva de sărbătorit, așa că nu îl vei vedea încercând să-și păstreze relația doar pentru el. De ce să nu o etaleze puțin, nu?

Leul știe că nu toată lumea este la fel de încântată de relația lui ca și el. Sau e încântată, dar nu pentru mult timp. Când Leul decide să facă totul public, o face în mod corespunzător. Asta înseamnă să nu se laude cu relația lui, să nu vorbească neîncetat despre partener/ă sau să apară tot timpul împreună. Leul este foarte matur în legătură cu ceea ce să dezvăluie și ce să păstreze pentru sine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este foarte rezervată în ceea ce privește majoritatea lucrurilor din viața ei, inclusiv relația în care e implicată. Nu va merge atât de departe încât să nege că ar fi într-o relație dacă e întrebată, dar cu siguranță nu e genul care să strige acest lucru în gura mare. Fecioara iubește din tot sufletul ei și dorește să se asigure că relația pe care o are este una care va dura. Așadar, sunt șanse să ocolească subiectul până când se va convinge că e ceva sigur.

Fecioara este, de asemenea, foarte timidă, mai ales în jurul persoanelor care nu îi sunt apropiate. În situația potrivită, ea îți va spune ce vrei să auzi despre noua ei cucerire. Dar, dacă sunteți doar colegi sau prieteni de-ai unui prieten, ea se va închide rapid. Fecioara urăște să fie în centrul atenției, așa că există posibilitatea ca, chiar dacă se simte confortabil în preajma ta, să devină totuși timidă dacă se aduce vorba despre viața ei privată. 

Citește și: Ce trebuie să faci atunci când afli că te-a mințit, în funcție de zodia ta

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța este o persoană calmă, foarte relaxată. La fel ca oricine altcineva, ea devine entuziasmată, fericită sau supărată după caz. Dar, indiferent de emoția pe care o simte, nu a fost niciodată genul care să se supraexprime. Își controlează foarte bine emoțiile. Așadar, crezi că e cineva care ar spune lumii intimitățile sale? Nu!

Tot ce își dorește cu adevărat este să aibă o relație fericită, fără încurcături. Și, pe lângă faptul că ea crede că e puțin lipsit de tact să te lauzi cu relația ta, Balanța vrea să se asigure că nimeni și nimic nu intervine și nu-i spulberă norocul în dragoste.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Întreabă un Scorpion ce a mâncat la prânz și probabil îți va răspunde că nu este treaba ta. Așadar, este evident că nu ar proceda altfel mai ales în ceea ce privește ceva din viața lui privată, cum ar fi relația în care e implicat. Scorpionul ține foarte mult la intimitatea lui și nu este genul care să dezvăluie lucruri cu nimeni. De fapt, rar vorbește deschis cu prietenii și familia despre relația lui, dacă nu i se cere acest lucru.

Scorpionului îi trebuie mult timp să se deschidă în fața cuiva. El tinde să se protejeze de a fi rănit și respins, de aceea se asigură să cunoască foarte bine persoana respectivă, astfel încât să nu existe niciun risc. Dacă povestește cuiva despre relația lui, o face fugitiv și spune generalități.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul poate fi rece și discret atunci când vine vorba de viața lui sentimentală, dar asta pentru că nu se gândește prea mult la asta la început. Pentru el, este doar o altă aventură cu cineva, uneori relație poate fi scurtă, alteori nu este deloc o relație. Și nu se preocupă să le spună tuturor despre relațiile lui, pentru că s-ar putea să nu dureze oricum.

Săgetătorul va împărtăși detaliile noii sale relații cu prietenii și familia, dar numai dacă îi place foarte mult persoana respectivă. Dacă vrea ca oamenii să știe că totul e real, vei vedea imagini de cuplu pe conturile lui de socializare și s-ar putea chiar să-și menționeze partenerul/a într-un comentariu.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul poate fi îndrăgostit până peste cap, dar nu vei ști niciodată. E suficient de matur încât să poată controla foarte bine cele două fețe ale lui. Capricornul este unul dintre cele mai modeste semne zodiacale și știe că viața lui personală este exact așa, personală.

Capricornul este, de asemenea, o persoană liniștită, în general, nu doar când vine vorba de lucruri privitoare la relația lui. La serviciu, la școală și chiar și atunci când este cu familie și prietenii lui. El este genul care tace, observă și ascultă. Deci, chiar dacă se află într-o relație uimitoare de care este entuziasmat, cel mai probabil va păstra acest lucru doar pentru el.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este unul dintre acele semne zodiacale distante, care tind să țină totul departe de ochii și urechile curioșilor, uneori chiar și cu cele mai elementare informații. Nu-i place când oamenii se bagă în viața lui personală, așa că atunci când are o nouă relație, ar putea încerca să păstreze lucrurile doar pentru el la început. Bineînțeles, dacă e cu adevărat îndrăgostit, va dori să spună cuiva despre asta.

Vărsătorul va împărtăși detalii despre partener/ă sa și despre viața lui amoroasă atât timp cât ești prietenul lui apropiat. Dacă ești cel mai bun prieten al lui, vei cunoaște fiecare detaliu despre relația lui. Dacă ești oricine altcineva, va fi destul de discret. S-ar putea să-ți spună să-ți vezi de viața ta dacă încerci să scoți vreo informație de la el. Poate că îl ia gura pe dinainte, dar doar în cercul lui de prieteni cu care se simte confortabil și în siguranță.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii preferă să se bucure în tăcere de frumoasa lor relație, decât să le spună tuturor detalii intime. Știi senzația că lucrurile par întotdeauna mai bune în vis decât în realitate și încerci de fiecare dată când te trezești să te reîntorci în acel vis bun? Așa simt Peștii despre relațiile lor.

Când Peștii sunt îndrăgostiți, ei practic plutesc. Le este mai confortabil să-și păstreze relația privată decât să le spună oamenilor detalii intime, deoarece aceasta este lumea lor de vis și așa sunt ei fericiți. Peștii sunt, de asemenea, o zodie care poate deveni timidă atunci când vine vorba de viața ei personală. Simte că, dacă își ține viața amoroasă departe de ochii lumii, nu va fi bombardată cu întrebări diverse de la tot felul de oameni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod