Zodii protejate de Univers în 2020

Zodii protejate de Univers în 2020

divahairro
Cele mai puternice planete, Jupiter, Uranus și Saturn, se vor afla în acest an în poziții benefice, creând un scut de siguranță în jurul anumitor semne zodiacale.
Cele trei planete sunt marii protectori ai zodiacului, ferind de rele atât semnele pe care le guvernează, cât și semnele prin care își fac tranziția.

Jupiter este considerat adesea un fel de „înger păzitor”, care, din punct de vedere astrologic, împiedică energiile cosmice negative să atingă zodiile pe care le protejează. Fiind numit după părintele zeilor, Jupiter este Regele, iar cei care se bucură de favorurile sale primesc noroc, capacitatea de a reuni intuiția cu logica, abilitatea de a elimina influențele toxice din viața lor. 

Saturn este considerat adesea o planetă cu influențe sumbre, dar are protejații săi, cărora le dă puterea de a privi în inima realității, de a-și fixa obiective ce pot fi atinse și de a scăpa, din când în când, de capcana timpului, prin puterea și claritatea minții.
Totul este simplu și bine definit în lumea lui Saturn, capacitatea de conștientizare este maximă, iar relațiile nu sunt întunecate de umbre. 

Uranus este o planetă ambiguă și capricioasă, dar atunci când se află într-un anumit semn, poate aduce creativitate și puterea de a depăși orice obstacol. La origini, Uranus a fost stăpânul lumii și păstrează ceva din măreția de odinioară. Deși a devenit un zeu ascuns, el își trimte emisarii din umbră, pentru a ocroti semnele prin care își face tranziția. 

Zodii protejate în 2020


Taur


În 2020, Uranus se se va afla în zodia Taurului, de aceea acest semn va fi susținut în toate proiectele sale, fie că este vorba de profesie, bani sau familie.
Marea calitate pe care o va stimula Uranus este creativitatea Taurului și capacitatea sa de a găsi soluții, pentru a ieși din anumite stări de criză ce vor apărea de-a lungul anului. Dacă va iniția afaceri în acest an, va face anumite investiții sau va începe o activitate profesională nouă, Taurul va avea multe reușite și își va putea împlini un vis mai vechi legat de evoluția sa în carieră. Anul acesta, nativii singuri din Taur își vor găsi, în sfârșit, sufletul pereche și se vor elibera de suferințele și obsesiile trecutului. 

Săgetător


Deși a fost părăsit de curând de planeta care îl guvernează, mărețul Jupiter, Săgetătorul resimte încă efectele acestuia și în 2020, bucurându-se de un an în care își va valorifica talentele și va reuși să pună în practică un proiect important de viață.
Este adevărat că și felul său jovial și deschis îl ajută să treacă mai ușor peste anumite probleme pe care le va avea în primele luni ale anului, dar ulterior, când influența lui Jupiter, aflat în semnul vecin, Capricornul, se va stabiliza, Săgetătorul va avea parte de multe lucruri bune, printre care un post mai bine plătit și o nouă dragoste care va apărea în calea sa. Citește continuarea pe divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod