Explicația fabuloasă: De ce cănile au mai nou scobituri pe fund

Explicația fabuloasă: De ce cănile au mai nou scobituri pe fund

De ce cănile au mai nou scobituri pe fund? Explicația fabuloasă!
Nu aveai cum sa nu remarci ca mai nou foarte multe cani si cesti au cate o scobitura sau chiar mai multe in partea de jos. Nu e o idee de design, asa cum te-ai putea gandi, ci are un rol functional, despre care au vorbit chiar cei care s-au gandit la aceasta modificare a aspectului recipientelor pentru apa, cafea sau ceai. 

Ideea le-a venit dupa ce au remarcat ca atunci cand pui canile sau cestile la curatat in masina de spalat vase, cu gura in jos, pe fundul exterior al acestor vase ramane apa sau reziduu de apa cu detergent, pentru ca suprafata era perfect dreapta si nu se putea scurge.
Asa ca designerii de produs au tot cautat modalitati de a scapa de aceasta neplacere cu care oamenii au inceput sa se confrunte dupa aparitia in tot mai multe locuinte a masinilor de spalat vase.

Explicatia acestor santulete sau scobituri este aceasta: pentru ca apa sa se poata scurge de pe fundul canilor atunci cand sunt puse la curatat in masina de spalat vase. Altfel, apa sau reziduul de apa cu detergent ar fi ramas acolo si ar fi impiedicat cana sau ceasca sa se curete perfect, asa cum isi doreste orice gospodina. Citeste continuarea pe wowbiz.ro


wowbizro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod