Tipul de bărbat pe care îl meriţi, în funcţie de zodia ta

Încercarea de a găsi pe cineva care este compatibil cu semnul tău zodical este ca şi cum ai căuta o relaţie serioasă pe site-urile matrimoniale.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este o persoană independentă şi logică. Îi place să fie pe cond propriu şi este un gânditor profund.

Nativa din această zodie caută un bărbat care o va stimula intelectual prin conversaţii inteligente şi activităţi pe măsură. De asemenea, îi place să aibă un partener care este încrezător şi onest, pentru că el nu are timp de prostii sau de pierdut.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este unul dintre semnele cele mai indulgente şi iubeşte plăcerile vinovate.

Atunci când acesta este într-o relaţie, el este un partener foarte implicat. Nativa din această zodie caută un bărbat romantic şi pasional. El îşi doreşte, de asemenea, pe cineva care poate să aibă grijă singur de el însuşi, nefiind nimic mai sexy pentru el decât un om care este puternic şi care are voinţă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativului din Gemeni îi place să încerce mereu lucruri noi.

El este aventuros şi sociabil, astfel încât aşteptările lui sunt să găsească pe cineva care să ţină pasul cu el, indiferent de situaţie. Femeia din acest semn zodiacal caută un om care este hotărât şi care nu se învârte în jurul cozii, dar care să fie şi amuzant şi jucăuş.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nimeni nu este mai bun la suflet şi mai sensibil decât un Rac.

El îşi doreşte ce e mai bine pentru cei din jurul lui, mai ales pentru partenerul de viaţă, dar asta nu înseamnă că oamenii pot profita de el. Femeia din această zodie caută un om care este la fel ca ea, o persoană sinceră, cinstită şi capabilă să fie pe cont propriu, precum şi într-o relaţie serioasă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Pentru un Leu totul se învârte în jurul loialităţii şi a motivaţiei.

În cazul în care celalălat nu are una dintre aceste trăsături, atunci relaţia lor se va prăbuşi destul de repede. Femeia din această zodie va căuta un om care este la fel de simplu ca şi ea, dar care să fie generos şi să ştie cum să flirteze.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este unul dintre semnele cele mai analitice şi misterioase.

Ea nu se deschide prea uşor în faţa celorlalţi, lucru care ar putea face dificilă o nouă relaţie. Acesta este motivul pentru care nativa din această zodie este mereu în căutarea unui om răbdător. De asemenea, ea caută pe cineva care este cu picioarele pe pământ şi care îşi susţin alegerile.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa este cunoscută ca fiind extrem de încăpăţânată.

Nu va fi uşor să îţi dai seama dacă este motivat sau doar căpos. Este un semn foarte logic, ceea ce înseamnă că întotdeauna analizează situaţiile în care este pus. Un om care este loial se potriveşte perfect cu o Balanţă, deoarece aceasta este şi una dintre marile lui calităţi. De asemenea, nativa din această zodie caută o persoană care stă bine la capitolul comunicare şi care este clar atunci când vine vorba despre lucruri importante.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este un semn extrem de intens şi de sexual.

El ajunge, uneori, să aibă necazuri pentru că se lasă purtat de val şi se gândeşte prea târziu la consecinţe. Bărbaţii pasionali ar putea avea cele mai mari şanse cu nativa din această zodie. Femeia Scorpion caută pe cineva care este distractiv şi răbdător cu ea, mai ales atunci când are probleme. Este nevoie de mult timp pentru a ajunge să aibă încredere în ceilalţi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este atât aventuros, cât şi relaxat. El va fi mereu pentru noutate, dar de asemenea, nu îi deranjează liniştea şi rutina.

Femeia din această zodie iubeşte bărbaţii care sunt senzuali şi apelează la simţul umorului atunci când situaţia devine tensionată. De asemenea, ea are nevoie de cineva care este la fel de activă ca şi ea şi care rezolvă rapid lucrurile.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este o persoană inteligentă şi serioasă, de aceea îşi doreşte alături o persoană care să fie mai relaxată ca el din când în când.

El apreciază partenerii cu care se aseamănă, pentru că doar aşa se poate crea o conexiune profundă între ei. O femeie din această zodie va căuta un om în acelaşi timp serios şi muncitor, dar şi distractiv şi iubitor. De asemenea, ea vrea să simtă siguranţă în cuplu pentru că acest lucru o ajută să se concentreze mai mult pe latura distractivă a relaţiei.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este foarte creativ, motiv pentru care viaţa sa intimă este atât de intensă.

Le place să încerce tot în dormitor, ceea ce îl face să fie un partener de excepţie pentru zodiile aventuroase. O femeie din acest semn caută oameni care sunt fermecători şi pasionali. De asemenea, îşi doreşte pe cineva sociabil deoarece o face să fie mai încrezătoare.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti este o persoană introspectivă şi emotivă, dar ştiu să folosească totul în avantajul lor.

El nu acceptă prea multe din partea celorlalţi şi ştie cum să fie sincer atunci când îl deranjează ceva. Nativa din această zodie îşi doreşte o relaţie cu cineva care este plin de compasiune şi grijilie la fel ca şi ea. De asemenea, ea apreciază romantismul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod