Suntem în plin sezon al Fecioarei: zodiile coboară cu picioarele pe pământ, dar nu uită să țintească către stele

Sezonul Fecioarei este, în esență, o mică sărbătoare a productivității. Suprapunându-se perioadei de rodnicie a naturii, Fecioara ne învață să ne urmărim țelurile cu meticulozitate, să rămânem cu picioarele pe pământ și să planificăm cu grijă pentru a ne ridica la înălțimea oricărei provocări.
Îmbrățișează virtuțile zodiei de pământ și descoperă în rândurile de mai jos ce evenimente te așteaptă în perioada următoare, dar și care sunt predicțiile astrelor în funcție de zodia ta!

Lună Nouă, Lună Plină, poezie și intuiție: ce ne aduce sezonul Fecioarei


Sezonul Fecioarei a început pe 22 august, atunci când Soarele s-a mutat în semnul de pământ, încurajând gândirea productivă și sporindu-ne înțelepciunea. Pe 6 septembrie, influența Fecioarei se va resimți și mai puternic, grație Lunii Noi în semnul său, care ne va stimula toate proiectele noi.

După atâta hărnicie e timpul și pentru un strop de romantism, iar Fecioara nu e deloc zgârcită din acest punct de vedere.
Venus se mută în Scorpion pe 10 septembrie, oferindu-ne un boost de senzualitate. E timpul să ne ascultăm intuiția, ce devine și mai ascuțită odată cu opoziția dintre Soarele în Fecioară și Neptun retrograd în Pești. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod