Singurele cupluri din zodiac care vor rămâne împreună până la final de an. Sărbătorile îi găsesc mai îndrăgostiți ca niciodată

Cupluri de zodii care sunt favorizate de astre. Aceste perechi din zodiac vor petrece, cu siguranță, această iarnă și începutul de An Nou împreună!
Urmeaza 2 luni de toamna/iarna destul de agitate si complicate pentru mai multe zodii. Relatiile care sunt bine sudate pot suferi din cauza a mai multor evenimente astrale de la final de an. Este vorba despre doua eclipse puternice si un Marte Retrograd cu care avem de-a face pana pe 12 ianuarie 2023.
Trei cupluri din zodiac care vor ramane impreuna pana la Sarbatori

Asadar, iata care sunt cele 3 perechi de zodii care, daca acum sunt impreuna, au sanse mai sa ramana asa cel putin pana la finalul acestui an.
Relatia lor este protejata de astre!

1.   Taur si Rac


Acesta este un cuplu care pur si simplu se intelege unul pe celalalt, iar conexiunea merge dincolo de nivelul superficial. Aceste doua semne au o intelegere cuprinzatoare unul fata de celalalt atat fizic, cat si emotional. Daca esti Taur si te intrebi cum sa atragi un barbat Rac, raspunsul este simplu: trebuie sa fii tu insati. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod