Sfatul sincer de care ai nevoie în dragoste, în funcție de zodia ta

Zodia ta îți determină trăsăturile de personalitate și modul în care acționezi în relații și dragoste, toate acestea fiind de mare ajutor pentru a-ți îmbunătăți viața sentimentală!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu mai încerca să te minți singur că vrei relații pasagere, aventuri de-o noapte și flirturi fără rezultat!

Vrei să pari spontan și aventuros, dar de cele mai multe ori tânjești după stabilitatea unei relații.

Ține relațiile pasagere doar pentru momentele când ai nevoie de ceva mai profund, de ceva mai pasional și periculos, nu le face un mod de viață.

Citește și: De ce ai nevoie pentru ca relația ta să fie perfectă, în funcție de zodia ta
 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu mai judeca pe alții pentru greșelile lor din trecut!

Ai tendința de a face acest lucru înainte de a avea șansa reală de a cunoaște cine sunt acele persoane la un nivel mai profund.

Ai standarde foarte ridicate și te aștepți ca trecutul oamenilor să fie aproape perfect curat. Este în regulă să îți stabilești standardele la un nivel ridicat, dar nu pune etichete din cauza trecutului.

Dacă persoana de lângă tine este conștientă de greșelile sale, și-a cerut scuze și a avansat, atunci și tu ar trebui să faci asta.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu îți mai face atâtea griji cu privire la ceea ce cred oamenii despre tine!

Ai tendința să crezi că oamenii te judecă și te critică întotdeauna. Și, cu toată sinceritatea, nimeni nu are timp să îți analizeze ție fiecare mișcare.

Renunță la ideea că ești o țintă pentru judecată și nu mai pune totul la suflet. Este în regulă să ai nesiguranțe, dar dacă le permiți să îți capareze viața, nu vei găsi niciodată dragostea adevărată.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu mai trăi în trecut, lasă-l să plece!

Este timpul să renunți la oamenii care te-au rănit și la situațiile care te-au făcut să te simți neajutorat. Ai suferit de nenumărate ori și le-ai permis oamenilor care nu merită să-ți consume timpul și să-ți rănească sentimentele.

Ești o persoană iertătoare și grijulie, dar nu repeta aceleași greșeli. Lasă-i pe cei care te-au rănit în urmă și fă loc unei noi iubiri care sigur te va face fericit.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încetează să-i mai permiți mândriei tale să distrugă orice lucru bun care îți apare în cale!

Ai obiceiul să distrugi lucrurile înainte ca acestea să aibă măcar șansa de a începe. Orgoliul tău te împiedică, ceea ce face aproape imposibil să ai o relație.

Ești mândru și încrezător, dar poți fi capabil să dai dovadă și de modestie și înțelegere. Nu vei avea întotdeauna dreptate, așa că este timpul să începi să realizezi acest lucru pentru tine.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu mai analiza fiecare detaliu!

Nu lăsa acele mici lucruri să îți controleze starea de spirit, prea faci din țânțar armăsar. Aceasta poate fi o problemă nu numai în relații, ci și în viața de zi cu zi.

Nu permite subconștientului să-ți dicteze modul în care să îți trăiești viața. Dacă îți spui că nu ești suficient de bun pentru a găsi dragostea, atunci nu o vei găsi niciodată.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu le mai permite oamenilor greșiți să intre în viața ta! Lasă-i pe cei buni să te găsească!

Îți place să fii popular, să fii sufletul petrecerii oriunde te duci, să întâlnești oameni noi și să dezvolți relații interesante.

Dar, uneori, acest lucru te face să îți irosești timpul și energia cu oameni nepotriviți. Nu te mai concentra pe cei care nu ți-au mai scris sau nu te-au mai sunat de cel puțin o săptămână, deschide-ți ochii și inima către ceilalți oameni uimitori din jurul tău.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu mai fi atât de rigid atunci când vine vorba de dragoste!

Cu cât îndepărtezi mai mult iubirea, cu atât ea va veni mai puternic la tine într-o zi. Iubirea va apărea în viața ta în cele din urmă, fie că vrei, fie că nu. Te va surprinde complet și, dacă ești mereu pregătit să o îndepărtezi imediat, nu vei ști niciodată ce s-ar fi putut întâmpla.

Fii mai deschis, iubirea e un lucru atât de frumos!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu mai lăsa viața să treacă pe lângă tine!

Ai obiceiul de a lăsa lucrurile să vină de la sine, ceea ce uneori poate fi un lucru bun. Dar, uneori, crezi că unele lucruri se vor întâmpla de la sine și nu depui niciun efort.


Dragostea vieții tale te va găsi la momentul potrivit, dar va trebui să faci și tu ceva pentru a o întâmpina cum se cuvine în viața ta. Lucrurile bune nu se întâmplă fără puțin efort sau grijă!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu mai fi atât de negativist atunci când vine vorba de iubire.

Sigur, poate ai avut câteva experiențe neplăcute în trecut, cu toții a avut. Nu îți faci niciun favor dacă te aștepți mereu la ce e mai rău.

Vei descoperi cândva că toată tristețea și suferința de care ai avut parte te vor duce într-un loc incredibil, odată ce permiți acest lucru.

După ce renunți să fii negativist, vei afla ce este dragostea adevărată.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu mai încerca să te convingi că trebuie să fii indisponibil din punct de vedere emoțional!

Iubirea este complicată, cu toții ne rănim unii pe alții constant, dar asta nu o face mai puțin umitoare.

Bucură-te de plimbare, iubirea este un drum cu urcușuri și coborșuri. Dacă te concentrezi numai pe coborâșuri, nu vei putea niciodată să apreciezi lucrurile bune și frumoase din cale.

A fi vulnerabil și a lăsa sentimentele să iasă la suprafață este sănătos și te va ajuta să evoluezi ca persoană.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nu te mai schimba pentru alte persoane!

Uneori, schimbi părți din cine ești pentru a se potrivi unui anumir rol pentru o altă persoană. Schimbi lucruri despre tine care te fac unic pentru că vrei să faci pe plac acelei persoane și să o faci fericită.

Nu te mai gândi că ai nevoie de permisiunea cuiva pentru a face ceea ce îți dorești. Fericirea vine din interiorul tău și, dacă tot permiți altor persoane să preia controlul asupra ta, nu vei fi niciodată fericit cu tine însuți. Și nu vei putea să te bucuri de iubirea adevărată!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod