Principalul lucru care te împiedică să găsești dragostea adevărată, în funcție de zodia ta

Iubirea e un lucru complicat, dar merită din plin! Pentru fiecare minus pe care îl are, există un milion de momente incredibile care te fac să apreciezi cu adevărat dragostea. Nu renunța la ea doar pentru că uneori e dificil!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ești o persoană irascibilă și prea iute la mânie.

Numără până la zece, fără niște exerciții de respirație, orice trebuie pentru a te calma. Dacă îți petreci tot timpul supărată, cum vei fi cu adevărat fericită? Dara viitoare când simți că buna dispoziție ți se strică, fă un pas înapoi și privește toate lucrurile grozave din viața ta, inclusiv iubirea!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ești prea încăpățânată.

Încetează să acționezi ca un robot, adaptează-te din mers și ieși din zona ta de confort. Cu toții știm că ești prea mândră, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii atât de încăpățânată tot timpul. Nu-ți fie teamă să recunoști când greșești și când partenerul tău are dreptate!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ești indecisă.

Nu contează ce decizie iei, dar în ceea ce privește dragostea, fă-ți curaj să o iei și gata! Ești cunoscută pentru faptul că ești nehotărâtă și trebuie să elimini acest obicei cât mai repede dacă vrei să găsești dragostea adevărată. Cum poți alege vreodată un iubit dacă nu ești capabilă să iei o decizie nici măcar pentru a-ți salva pielea?

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ești foarte nesigură și suspicioasă constant.

Dacă vrei să faci o relație să funcționeze, trebuie să ai mai multă încredere. Nu poți face acuzații doar pentru că, pur și simplu, ai tu anumite nesiguranțe. Trebuie să ai încredere că și cel pe care îl iubești, te iubește.
 

Citește și: Cum să-ți dai seama că e pregătit să vă mutați împreună, în funcție de zodia lui

Leu(22 iulie - 22 august)

Ești mult prea concentrată pe propria-ți persoană.

Da, ești grozavă, oricine știe acest lucru. Dar, asta nu înseamnă că toată lumea trebuie să graviteze în jurul tău non-stop. Dacă nu poți vedea nimic altceva în afară de tine, cum te aștepți să găsești vreodată pe cineva cu care să împărtășești tot ce ai tu mai bun?

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești o persoană mult prea timidă.

Deschide-te, dacă ții totul în tine pentru că îți e frică să arăți cum ești tu de fapt și să întâlnești oameni noi, atunci nu vei nu-l vei găsi niciodată pe cel cu care ești menită să fii. Ești plină de viață și de iubire, dovedește-o!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te plângi constant.

Nu îți faci niciun favor jucând tot timpul rolul martirului. Să vrei să pari mereu o victimă nu este deloc o calitate atractivă și, cu siguranță, nu este una care să facă o relație să funcționeze. Îți sabotezi singură șansa de a găsi dragostea adevărată.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești prea neîncrezătoare.

Devine enervant după un timp să fii nevoit să liniștești pe cineva că ești fidel sau că îl iubești. Ai o lipsă de încredere care împinge oamenii departe. Aruncă scepticismul pe fereastră, trăiește clipa și bucură-te de tot ce are viața de oferit, cu bune și cu rele.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești foarte nerăbdătoare.

Încetinește puțin ritmul, e necesar! Toate lucrurile bune vin la cei care așteaptă. Este un adevăr valabil pe toate planurile vieții, dar mai ales în dragoste. Nerăbdarea ta te împiedică să îți găsești marea dragostea ș,i până o vei pune în repaus, vei continua să treci dintr-o relație în alta sau de la cineva la altcineva negăsingu-ți locul.
 

Citește și: Cele mai toxice cupluri din zodiac

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Te aștepți mereu la ce e mai rău de la oameni.

Nu toată lumea este rea. Dă-le o șansă unora, mai mult ca sigur nu vei regreta. Chiar dacă te-ai ars de câteva ori, lasă trecutul în urmă. Nu merită să te privezi de iubire din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu ești sinceră cu privire la ceea ce simți.

Nu poți avea o relație solidă fără să îți mărturisești sentimentele cuiva. Să îți deschizi inima către cineva este ceva înfricoșător pentru tine, dar este necesar pentru orice relație adevărată. Trebuie să-ți accepți sentimentele și să te exprimi în fața celui pe care îl iubești.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Te temi prea mult de orice este nou.

Încearcă altceva și pășește pe teritorii necunoscute. Nu-ți fie frică să ieși din zona ta de confort din când în când. O să fii surprinsă de locul în care te poartă viața și pe cine aduce în ea. Tot ce este nou este interesant, iar dragostea merită acest risc.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod