Poveste adevărată: "Vecinul care mă meditează îmi arată şi organele lui sexuale"

Am 19 ani şi sunt într-o mare dilemă morală. Nu ştiu cum să procedez, vă rog sfătuiţi-mă. Faptele sunt următoarele: Acum vreo trei-patru ani, când mă întorceam într-o zi de la şcoală, am fost acostată lângă blocul vecin de un individ care îmi părea familiar.
Am 19 ani şi sunt într-o mare dilemă morală. Nu ştiu cum să procedez, vă rog sfătuiţi-mă. Faptele sunt următoarele: Acum câţiva ani, când mă întorceam într-o zi de la şcoală, am fost acostată lângă blocul vecin de un individ care îmi părea familiar.

Nu m-am uitat prea bine la faţa lui, pentru că altceva mi-a atras atenţia atunci. Și anume faptul că avea organul scos din pantaloni şi îl ţinea cu mâna îndreptându-l spre mine. Mi-a zis ceva despre asta şi m-a rugat să stau un pic cu el. Când am văzut ce-mi arăta am fugit îngrozită fără să mă uit înapoi. El îmi striga doar să stau puţin cu el.

Ceva mai târziu mi-am dat seama cine era tipul, văzându-l în bloc la noi, conducând-o acasă pe fiica vecinilor mei de palier. Ea terminase pe vremea aia facultatea şi se pare că el era un fost coleg.
El nu m-a recunoscut, nici eu iniţial pe el, dar ulterior, tot văzându-l pe acolo mi-am dat seama cine e. Și am fost îngrozită. La scurtă vreme după asta ei doi s-au căsătorit, aşa că tipul s-a mutat cu mine în bloc. Ba chiar vis-a-vis de uşa mea. N-am zis nimănui nimic niciodată.


Când am trecut eu clasa a 12-a mama a rugat-o pe fiica vecinilor să mă mediteze la mate, pentru că nu prea le aveam cu cifrele şi se apropiau bacul şi admiterea. Am făcut câteva lecţii cu ea, dar mai mereu de faţă era şi el, că doar stau în aceeaşi casă. Aşa că de la un moment dat vecina a zis că uite, el se pricepe mai bine şi îl lasă să mă ajute el la teme.

Nu am zis nimic nici la faza asta, pentru că până la urmă omul se comportă frumos cu mine, şi câteodată mă gândesc dacă nu cumva totul a fost în mintea mea, şi nu cumva mă înşel, că de fapt nu fusese el acel exhibiţionist de lângă blocul vecin.

Aşa că am tot făcut meditaţii cu el.
Ulterior le-am continuat şi după intrarea la facultate, pentru că el s-a oferit să mă ajute în continuare. În ultima vreme, însă, observ o schimbare la el şi încep să mă tem. De fiecare dată mă cheamă seara să fac lecţiile sau să mă verifice ce am făcut fără el. Asta înseamnă pe la ora 8 seara, când el sub pretextul că e obosit de la serviciu mă roagă să-l scuz că stă în pijamale în faţa mea. Doar că în unele seri el a stat în faţa mea în astfel de poziţii încât i-am văzut prin sliţul pantalonilor organul. Iar într-o seară jur că era în erecţie.

N-am zis nimic, m-am făcut că nu văd, nici el nu mi-a spus ceva, în afara indicaţiilor pentru matematică, dar vă spun, de când s-a întâmplat asta mă gândesc din ce în ce mai insistent la faptul că trebuie să spun cuiva, că trebuie să fac ceva.
Mi-e teamă că la un moment dat el va face şi altceva. Poate îmi va face avansuri. Sigur, de fiecare dată este şi soţia lui în camera cealaltă, adică nu suntem singuri în casă, dar dacă se va întâmpla şi asta, să mă cheme într-o seară când e singur?


Trebuie să vă mai spun şi că acest ajutor din partea lor este dezinteresat. Mama nu le plăteşte ceva, ei mă ajută doar pentru că se pricep la matematică, şi mama îl simpatizează foarte mult pe vecinul, din pricina asta. Cu atât mai mult mi-e jenă să-i zic ceva, pentru că ori nu m-ar crede, ori ar ieşi vreun scandal şi eu nici măcar nu sunt sigură că ce am văzut a fost cu intenţie din partea lui sau nu.
Ce mă sfătuiţit să fac?

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului.
Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mirela liana pe 28 Feb 2013, 01:13
    vorbeste

    asemenea situatii nu trebuie lasate sa se agraveze. vorbeste cu mama ta pana nu e prea tarziu, gandeste-te ca sunt oameni care recunosc in fata parintilor ca au alte orientari sexuale decat cea heterosexuala, si parintii ii accepta, daramite o situatie de genul....si mai ales incearca sa te muti urgent din blocul (poate chiar cartierul) respectiv. individul este in mod clar un dubios si asta e o situatie care poate degenera. daca nu se jeneaza sa-si etaleze organele, in scurt timp nu se va jena sa incerce relatii sexuale cu tine. stai cat mai departe, si n-ar fi rau sa il dai si pe mana politiei.

    2
    0

  • Senorita pe 25 Feb 2013, 22:03
    Ai oarecum grija

    In primul rand ,daca te va chema cand e singur ,il refuzi politicos si il ignori in caz ca insista.Si cum am vazut in alte comentarii ,incearca sa il chemi la tine acasa,sper sa nu aiba curaj de ceva tocmai la ine acasa.Dar mai este o chestie ...ai zis ca doar iti meditatii,nu esti sigura de intentiile lui,deci pana acum nu a incercat nimic,fiindca niciodata nu te-a chemat cand era singur.Eu cred ca nu se gandeste la altceva ,dar ,cum te-am sfatuit,daca te cheama cand e singur,cel mai bine e sa refuzi,sau sa nu mai iei ore,sa incerci sa faci tu acasa ,singura si doar daca nu te descurci sa apelezi la ei.Daca o faci mai rar,poate te va ajuta doar sotia si ai scapat de toata situatia asta jenanta.Si sa ii spui mamei tale...cre dca ar iesi mult prea mare tam-tam-ul si ar nega orica acuzatie pentru ca niciodata nu ati fost singur in casa,deci nu prea iesi in castig la faza asta...eventual poti sa ii spui mamei tale ,doar daca ai mare incredere in ea sa nu spuns nimic,ca i s-a mai vazut si na...

    2
    1

  • madalina pe 25 Feb 2013, 14:57
    Vecinul....

    Este bine ca ai apelat laaceasta rubrica, mi-e clar ca nu-ti permiti o abordare directa a mamei tale, desi varsta ti-ar permite orice subiect delicat mai ales cu mama,din principiu....in unele case aceste subiecte privind sexualitatea raman tabu! Comportamentul vecinului dpdv sexual este deviant si se numeste exchibitionism, constand din expunerea organelor sexuale si obtinerea orgasmului.

    3
    1

  • Sonia pe 25 Feb 2013, 14:04
    Pentru Amip

    Mai bine pune mana pe gramatica si apoi sa dai indicatii. Draga mea, eu zic ca cel mai bine ar fi sa discuti cu mama ta aceasta problema.

    3
    2

  • Mihaela pe 25 Feb 2013, 08:29
    FERESTE-TE!

    RENUNTA. MAI DEVREME SAU MAI TARZIU, ISI VA DA IN PETIC. VB CU MAMA TA, SI SPUNE-I ADEVARUL. GANDESTE-TE CA I-AI PUTEA DEVENI VICTIMA. IAR CA MEDITATII APELEAZA SI TU LA O COLEGA SAU RUDA SERIOASA. EU ASA CRED CA E MAI NORMAL, SUCCES!

    3
    1

  • Greta2012 pe 25 Feb 2013, 03:00
    Spune-i mamei adevarul si renunta sa te mai duci acolo!

    Spune-i mamei adevarul asa cum ai facut-o aici, cu noi. Evita sa te mai duci acolo cu orice pret, daca musai ai nevoie de ajutor du-te la o colega sau abordeaza profesorul, fii mai activa la scoala, nu intelegi atunci pune intrebari, cvere-i profesorului sa-ti explice...numai NU mai aplea la vecinii tai, deloc. Multumeste-le si spune-le ca de acum inainte te descurci di gata. Dar spune-i mamie adevarul!

    4
    0

  • amip pe 24 Feb 2013, 10:50
    Poveste adevărată: "Vecinul care mă meditează îmi arată şi organele lui sexuale"

    Cum a spus si criss cheamal la tine acasa ,s-au spunei si mamei ,inceteaza sa te mediteze el ,roago pe sotia sa . S-au de fata cu sotia cereii explicatii pt cele intamplate s-au ce crezi tu ca sa intamplat . Succes .

    2
    3

  • criss pe 24 Feb 2013, 10:11
    simplu

    cheama-l la tine acasa si in felul asta impusti mai multi iepuri deodata-nu mai poate veni in pijamale, nu o sa fiti singuri niciodata, nu poate sa stea in anumite pozitii pe care si le permite acasa, mama ta o sa fie si mai incantata.succes

    4
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod