Poveste adevărată: "Soţul meu vrea perversiuni. Mă rog la Dumnezeu să-l ierte!"

Nici când m-am măritat, nici înainte nu m-a pregătit nimeni acasă sau la şcoală pentru ce a urmat. Nu ştiam că unii bărbaţi au astfel de porniri şi nevoi, şi nici că voi nimeri unul care să mă supună la asemenea perversiuni. După numai un an de căsnicie am ajuns să aştept nopţile cu spaimă şi să mă rog ca mariajul meu să se sfârşească pentru că am impresia că nimic nu-l va aduce pe soţul meu pe calea cea dreaptă.
Nici când m-am măritat, nici înainte nu m-a pregătit nimeni acasă sau la şcoală pentru ce a urmat. Nu ştiam că unii bărbaţi au astfel de porniri şi nevoi, şi nici că voi nimeri unul care să mă supună la asemenea perversiuni. După numai un an de căsnicie am ajuns să aştept nopţile cu spaimă şi să mă rog ca mariajul meu să se sfârşească pentru că am impresia că nimic nu-l va aduce pe soţul meu pe calea cea dreaptă.

Am fost domnişoară când l-am cunoscut pe Ionuţ. Fusesem colegi la un loc de muncă la care eu am făcut o perioadă de stagiu în timpul facultăţii şi am păstrat legătura şi după aceea. La început părea că suntem foarte diferiţi şi nu mi-a trecut prin cap că o să fim iubiţi. După câteva luni ne-am apropiat neaşteptat şi am început să ieşim împreună. Am descoperit un Ionuţ foarte drăguţ, tandru şi serios, diferit de poza pe care o afişa la serviciu, unde părea mai şmecheraş.

Mi-a spus din start că apreciază dorinţa mea de a rămâne neprihănită până la căsătorie, şi că oricărui bărbat i-ar conveni să-şi ia o nevastă pură. Aşa că pe durata prieteniei noastre nici nu s-a pus problema de mai mult de nişte săruturi pasionale şi mângâieri erotice. Cinstit mi-a fost greu şi mie să rezist, pentru că ştia să mă aducă de multe ori pe punctul de a ceda ispitei. Îmi plăceau mângâierile lui, iar când ne atingeam buzele simţeam că mă curentează în cele mai adânci zone ale fiinţei mele.

Duhovnicul meu m-a încurajat şi m-a spijinit să rezist şi am ajuns şi la nuntă. După aproape un an de curte şi prietenie, am făcut o nuntă frumoasă, cu rude şi prieteni, în orăşelul de unde venea el şi unde părinţii lui sunt destul de înstăriţi. Familia lui m-a primit cu braţele deschise de prima dată şi nici acum nu am a mă plânge de vreun neajuns de la ei.

Toate bune şi frumoase, în noaptea nunţii Ionuţ aproape că nu s-a atins de mine, deşi eram pregătită sufleteşte şi un pic chiar îmi doream să se întâmple o dată, ca să văd ce am pierdut până la 25 de ani. Dar era prea obosit după nuntă şi am lăsat-o pe a doua noapte. Care nu a fost exact ce mă gândeam eu, dar şi mama şi duhovnicul mi-au spus că la început va fi rău. Ionuţ era foarte dornic şi chiar dacă s-a străduit să mă facă şi pe mine să simt ce simţea el nu a reuşit, poate pentru că eram prea stresată de ce avea să se întâmple. Aşa că s-a bucurat doar el de câteva ori.

Coşmarul a început la nici o lună de la nuntă, după ce Ionuţ a considerat că am „învăţat” cum e sexul normal, şi trebuie să încercăm ceva diferit. Nu m-a prevenit înainte, iar când a încercat să mă penetreze prin spate am sărit din pat ca arsă şi m-am ascuns în baie.  Au urmat nenumărate încercări de a mă convinge să fac diverse alte lucruri cu care eu nu eram de acord, şi care mi se pare că nu au nicio legătură cu dragostea dintre doi oameni, ci cu deviaţiile animalice. N-am cedat, dar el insistă şi de multe ori simt că mă murdăreşte cu dorinţele şi încercările astea scârboase. Dumnezeu nu ne-a dat gurile ca să le spurcăm şi nici voie să ne vărsăm sămânţa în alte locuri.

Mi-e ruşine să vă descriu tot ce ar vrea Ionuţ să facem în patul conjugal, binecuvântat de Dumnezeu şi de biserică. Dar sunt disperată. I-am povestit şi mamei şi duhovnicului. Mama şi-a făcut cruce şi mi-a spus că nu poate să vorbească aşa ceva cu ginerele ei, nici măcar tatei nu-i poate spune. Iar duhovnicul mi-a sugerat să merg cu Ionuţ la el ca să discute, ca de la bărbat la bărbat. Dar Ionuţ nici nu vrea să audă. M-a certat că am spus unor străini ce e la noi în pat.

Aşa că acum nu ştiu pe ce cale să apuc. Mi-e frică să mă bag în pat cu el când vine seara şi mă rog la Dumnezeu ori să-l oprească pe el, ori să termine căsnicia noastră, deşi asta mi se pare un păcat şi mai mare.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentariile 1-50 din 151

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • maria pe 29 Sep 2017, 05:55
  love

  Buna, eu sunt MARIA Dupa ce am fost in relatie cu Anderson de ani de zile, sa despartit de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc inapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am dorit inapoi atat de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, la implorat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că au o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană prin referirea lui sau ei la singurul vrăjitor adevărat și puternic, care ma ajutat cu propria mea problemă, îl puteți contacta prin e-mailul său: prophetosula94@gmail.com

  0
  0

 • bobi pe 19 Iul 2017, 02:57
  Deci subiectu ascetui reportaj se rezuma doar la realitatea cerintelor din ziua de azi

  Strict parerea mea nu vreau sa supar pe alti! Din punctu meu de vedere astea sunt cerintele din ziua de azi,sa fiu mai direct sexu orel si anal e ca si cum ai face sex normal ,in relatile din ziua de azi se numeste ceva standard care binenteles apare acest standard dupa o perioada scurta sau lunga de timp ,depinde de fata cum accepta situatia,..chiar daca recunosc sau nu cuplurile din ziua de azi asta fac toti sau aproape toti ,motive sunt multe incepand de la,prieteni, educatia tv, pana la libertatea filmelor porno care sunt foarte usor de accesat, toate acestea dau frau liber curiozitati si provocarilor. Ideea mea e ca nu mai sunt vremurile parintilor nostri cand cucereau o fata si asteptau sa se casatoreasca cu ea ca sa faca sex,acu totul sa schimbat totu e divers ,cerintele sunt altele.

  0
  0

 • Sorin pe 28 Mar 2017, 16:24
  :))

  Nu cred ca e adevarat...e facatura 100 %

  0
  0

 • Revor pe 12 Sep 2016, 18:09
  Pacaleala

  Nu cred ca poate fi o persoana atat de incuiata. eu cred ca-i o facatura, o poveste pentru a vedea cum reactioneaza oamenii la absurd. Nu mai puneti "botul" nu exista in ziua de azi persoane care sa scrie articole pe internet si totusi sa aiba mentalitate de secolul XVI.

  3
  0

 • seby pe 1 Iul 2016, 22:58
  raspunde la intrebari

  am citit cu atentie toata durerea ta sa spun asta desi sunt barbat am luat problema ta in mod indirect insa ulterior gandindu-ma la faptu ca mai sunt si alte persoane in situatia ta m-am gandit sa ca pt preciza anumite chesti citez o fraza a istorisiri tale'' Dumnezeu nu ne-a dat gurile ca să le spurcăm şi nici voie să ne vărsăm sămânţa în alte locuri.'' : nu sunt satanist dar te intreb de unde sti tu asta unde ai cittit de unde ai alfat cum ai descoperit? esti sigura de ceeea ce spui? parerea mea este ca probabil esti de undeva de la Sadova unde se agata harta in cui si probabil ca acolo oameni se rezuma e faptul ca saptamana asta face drgoste la noapte ca este duminica si dupa sambata viitoare:) frumusete asculta sfatul meu deschide ochii si asa cum si iubitu tau sot pe care tu singura ti l-ai ales te face sa te simti femeie ca doar esti o femeie cred sper incearca sa evit situati de genul pentru ca , crede-ma pare jenant ceea ce n-eai spus aici si derutezi si pe alti care au trecut de aniiiiiiiiiiiii si aniiiiiiiiiiiiii peste etapa asta fara nici macar cel mai mic dubiu sau remuscare cum ai tu si lasa-l pe popa ca la cati preoti in haine bisericesti cu buzuare pana la cot cunosc eu sigur nu te ajuta ci iti i- doar banii nu te increde in nimeni crede in dumnezeu si in tine

  2
  1

 • Silviu pe 19 Mai 2016, 18:10
  Prostia dusa la extreme

  Sa-ti duci sotul la duhovnic sa-l convinga sa nu faca sex cu tine? Mor de ras, ma tavalesc :))))) M-am convins, religia ii indreapta pe oamenii inteligenti, insa pe prosti ii transforma in retardati irecuperabili! Mai tanti, tu cand ti-ai luat sot, credeai ca o sa faca laba toata viata? Tu in ce secol traiesti, esti oara fiinta umana? De ce nu ii impui sa te duca la munca pe cal, ori sa poarte gogosari in loc de boxeri? Si cele din Evul Mediu erau mai destupate la creier ca tine. Iar, pe langa cele spuse, trebuie sa fii un chin pentru bietul om si tare imi e ca omul va muri de cancer testicular. Mai duceti-va la manastire si traiti cu berbecii in ograda, daca barbatii in pat nu va convin. Toate astea "sfinte" si "speriate" ca tine se dovedesc intr-un final a fi cele mai perverse infidele. Am trait, am experimentat, am suferit din cauza unei retardate care se comporta exact ca tine precum Fecioara Maria, ca intr-un final sa o prind ca o regulau 2 carora le cerea sa ii suga lindicul. Sunteti perverse mascate, vreti sa demonstrate sotului ceea ce de fapt nu sunteti. La gunoi cu voi. Am acum dragostea vietii mele langa mine, ne iubim si ne impacam la pat, la piata, oriunde am fi si orice am face, impreuna ne iubim si experimentam viata! Caci o viata avem, iar dupa asta nu stii daca este sau nu cu adevarat cineva care te asteapta in Rai. Religia dusa la extreme ii limiteaza pe oameni in gandire, de aceea majoritatea mor prosti, dupa ce au fost tinuti o viata de stiinta, biologie ori legile concrete ale fiziciii, chimiei, ori ale matematicii. Religia nu aduce dezvoltare in omenire, ci tine masele in stagnare intelectuala, privandu-I de inovatie si creativitate in numele sfintei scripturi. Respectati scriptura prostilor, iar cand veti crapa veti realiza ca ati luat MUIE o viata intreaga si ca nu exista practic nimic, in afara de mama si tatal care v-au creat.

  7
  0

 • Emanuel pe 31 Mar 2016, 11:26
  Eva, de ce trisezi !?! De ce stergi comentariile corecte ? Pentru ca nu injur?

  Cititi Biblia, cititi Romani capitolul 1 ultima parte ! Acolo scrie clar despre sexul oral, despre femei si barbati care fac altceva decat ce e normal ! Eva.ro , nu fi perversa !

  5
  6

 • T.E.D. pe 31 Mar 2016, 01:33
  Vad pe-aici atatia fraieriti si fraierite... habar nu ai ca sexul oral si anal este o perversune mortala!

  Si mai vad cate-o femeie care vorbeste de sex oral ca de a croseta, sau mai stiu eu ce lucru nesemnificativ... Oameni buni, de la cine le-ati luat, de la maimute..? Daca Dumnezeu ne-a creat si daca nu ne tragem din copac, atunci haidem sa ascultam de legile lui... daca va trageti din maimute, probabil ca o veti face precum maimutele... Auzi Diana, sau oricare alta viteza din zona... cum iti saruti copilul la culcare..? Pana si Robert de Niro recunostea ca merge la curve anume sa nu faca sex oral cu sotia, exact din pricina asta... Pe vremea cand practivam astfel de prostii cand vedeam femeile "in vant" dupa asa ceva, le consideram fraiere... de-acolo vine jargonul "muie" sau "clanta"... chiar va simtiti bine cand se foloseste barbatul de voi in halul asta ..? Nu-mi vine sa cred ! Cum reactionati daca "iubitul" vi-o cere anal si dupa aceea oral... mai ajungeti intre ele si la dus..? Chiar asa de tare s-a prapadit lumea asta..? Dragilor stiti unde e buba..? In media dragilor ! Vreti porno, vreti filme si tot felul de gunoaie... nu aveti habar ca sunteti dusi spre taiere precum vitele ce le imitati... sincer, nici nu va plang de mila... Fosta mea a ajuns pana acolo ca se cerea trasa de par si gatuita ! Poftim ! Are un copil de 8 ani pe care macar nu-l mai saruta pe buze de cand a divortat... operatii estetice, buze umflate... si de cate ori se priveste in oglinda, is tuguie buzele... poftim, asa trebuie sa arate o mama... Tovarasilor, tineti-le partea ca doar va trebuiesc si voua curve pe gratis ! A ajuns omenirea sa le dea libertate femeilor sa devina sclave sexuale si obiecte de doi bani... da, fetelor asta ati devenit ! Degeaba va suparati ! Sunteti pline de rahat, sunteti scarbe si ciumete... degeaba va ascundeti dupa un kil de fard... tot clanta se numeste ! MUIE ! Nu va e rusine macar de cuvintele astea nenorocite ce le arunc aici cu groaza ??? Va mai rosesc obrajii vre-o data..? Nu s-au prea bataturit de la atata frecare..? Ati merita batute in public cu cureaua la curu' gol pana va vine mintea la cap... si mai vezi si cat-o studenta la medicina printre ele... care il numeste organ... sincer... sper sa se simtit macar o persoana din ce am afisat aici... altfel, mai bine n-ar fi aparut si discutia asta... Of, de-as gasi o femeie cinstita pe lumea asta... nu doar trupeste... una care sa stea supusa si in ascultare de sotul ei... Ca prin Femeie a intrat pacatul in lume, dorinta ei era dintotdeauna sa conduca pe sotul ei... si cred ca si sexul asta oral tot intr-acolo merge... sa-l corupa cumva pe sot... Cat despre barbatii care sunt in favoarea acestui sex anormal, de ce nu mergeti scumpicilor sa vi-o faceti unul altuia..? probabil ca fiind organul vostru v-ati descurca mai bine stiindu-i punctele sensibile... luati-va de manuta si treceti frontiera dincolo la poponarii din vest care va vor invata detalii...

  4
  7

 • Emanuel pe 31 Mar 2016, 01:14
  Se pare ca nu citim Biblia...

  Daca citiesti cu atentie Biblia in Epistola lui PAvel care Romani, in Capitolul 1 la tilul "Starea de pacat a omenirii"(de la versetul 18 in jos) vei vedea de ce se intampla asa ceva in ziua de azi in lume. 18 Mânia* lui Dumnezeu se descoperă din cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu şi împotriva oricărei nelegiuiri a oamenilor, care înăbuşă adevărul în nelegiuirea lor. * Fapte 17:30; Efes 5:6; Col 3:6; 19 Fiindcă* ce se poate cunoaşte despre Dumnezeu le este descoperit în ei, căci le-a fost arătat de Dumnezeu**. * Fapte 14:17; ** Ioan 1:9; 20 În adevăr, însuşirile nevăzute* ale Lui, puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui se văd lămurit de la facerea lumii, când te uiţi cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El. Aşa că nu se pot dezvinovăţi, * Ps 19:1; Fapte 14:17; Fapte 17:27; 21 fiindcă, măcar că au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslăvit ca Dumnezeu, nici nu I-au mulţumit, ci s-au dedat la gândiri deşarte* şi inima lor fără pricepere s-a întunecat. * 2 Imp 17:15; Ier 2:5; Efes 4:17; Efes 4:18; 22 S-au* fălit că sunt înţelepţi şi au înnebunit * Ier 10:14; 23 şi au schimbat slava Dumnezeului* nemuritor într-o icoană care seamănă cu omul muritor, păsări, dobitoace cu patru picioare şi târâtoare. * Deut 4:16; Ps 106:20; Isa 40:18; Isa 40:25; Ier 2:11; Ezec 8:10; Fapte 17:29; 24 De aceea*, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, să urmeze poftele inimilor lor, aşa că** îşi necinstesc singuri† trupurile, * Ps 81:12; Fapte 7:42; Efes 4:18; Efes 4:19; 2 Tes 2:11; 2 Tes 2:12; ** 1 Cor 6:18; 1 Tes 4:4; 1 Pet 4:3; † Lev 18:22; 25 căci au schimbat în minciună adevărul* lui Dumnezeu şi au slujit şi s-au închinat făpturii în** locul Făcătorului, care este binecuvântat în veci! Amin. * 1 Tes 1:9; 1 Ioan 5:20; ** Isa 44:20; Ier 10:14; Ier 13:25; Amos 2:4; 26 Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi* scârboase, căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor într-una care este împotriva firii; * Lev 18:22; Lev 18:23; Efes 5:12; Iuda 1:10; 27 tot astfel, şi bărbaţii au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvârşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor. 28 Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite*. * Efes 5:4; 29 Astfel au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de porniri răutăcioase; sunt şoptitori, 30 bârfitori, urâtori de Dumnezeu, obraznici, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, neascultători de părinţi, 31 fără pricepere, călcători de cuvânt, fără dragoste firească, neînduplecaţi, fără milă. 32 Şi, măcar că ştiu* hotărârea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri sunt** vrednici de moarte, totuşi ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni† pe cei ce le fac. Din punct de vedere spiritual trebuie sa intelegi ca fiind cinstita inainte de casatorie, tu ti-ai facut partea Legal din punctul de vedere al lui Dumnezeu... Daca un cuplu are relatii sexuale inainte de casatorie, comit adulter si sunt impotriva Legii lui Dumnezeu. (adica de partea celui Rau) . In momentul casatoriei, ei devin legali, si cel Rau va face tot posibilul sa le rupa relatia. Acum, deoarece tu te-ai purtat cuvincios, cel Rau nu a avut parte de tine si nici acum nu se bucura ca esti langa "acolitul lui", asa ca vei avea de luptat o viata intreaga... Iti ramane sa te pui sa postesti si sa te rogi zi si noapte pentru sotul tau, chiar daca nu-l mai iubesti... Cat despre cei ce isi bat joc de tine, pe-aici, sa nu-i iei in considerare... mintile lor sunt de mult manipulate si pline de "rahat"... Doar Dumnezeu poate cerceta un om, si asta se va intamla numai daca acel Om are frica de El si Il cauta cu adevarat. Bucura-te daca suferi pentru neprihanire, deoarece asa au suferit si oamenii lui Dumnezeu din vechime. Incepe sa cercetezi Biblia... citeste din ea 10% din 24 de ore, si cauta-L pe Dumnezeu in mod direct, in camaruta ta. Cere protectia sangelui Divin asupra ta in fiecare zi si in fiecare noapte si incredinteaza-ti viata in mana Lui. Astfel vei scapa de cel rau... si invata sa canti cantari de biruinta crestine. Roaga-te din inima, in duhul tau, si nu repeta rugi invatate pe de rost. Cauta sa ai o relatie directa cu Creatorul tau si cere-i rascumpararea sotului tau... Citeste cartea "cele 5 limbaje ale iubirii" si "Personalitate plus" si incearca sa-ti manifesti dragostea fata de sotul tau in toate felurile posibile... reia legatura cu el si lupta pentru mantuirea lui. DUmnezeu e mai tare decat cel rau.

  3
  4

 • Ionut pe 15 Ian 2016, 23:32
  Du-ti crucea pana la sfarsit!

  Fugi de perversiunile sexuale. Toti cei ce le-au practicat, chiar crestini fiind, sunt in iad acum. Iubeste pe Dumnezeu mai mult decat pe sot. Nu divorta. Pleaca pentru o vreme la manastire, cere iertare lui Dumnezeu pentru pacatele ce le-ai facut inainte de casatorie caci ai pacatuit lasand diavolul curviei sa se hraneasca in viitorul tau sot. Si sa implori pe Dumnezeu zilnic cu lacrimi sa alunge dracul curviei din casnicia voastra si sa o binecuvanteze, Inainte de a face dragoste, citeste impreuna cu sotul Acatistul de pocainta fata de Iisus Hristos si acatistul de poacinta fata de ingerul pazitor. Cere lui Dumnezeu sa vina Duhul Sfant si sa te apere de ispita satanei. Cere lui Dumnezeu sa te sprijine.

  2
  4

 • Kness pe 20 Dec 2015, 05:54
  Cum am luat-fostul meu iubit înapoi

  Vreau să împărtășesc mărturia mea și fericirea mea cu voi toți în acest site, anul trecut soțul meu ma părăsit pentru o altă femeie în locul lui de muncă și mi-a și-mi 2 copii abandona, totul a fost atat de greu pentru mine, deoarece eu l iubesc atât de mult , așa că am văzut mărturiile Marii Mutaba el a fost de ajutor doamnelor în obținerea soțul acolo înapoi, așa că am să-l contactat și el să mă ajute să arunce o revenire vraja pentru soțul meu și în 2 zile soțul meu a plecat pe de altă femeie și a venit înapoi la mă cu atâta dragoste și grijă. Nu voi uita niciodată acest ajutor că Marea Mutaba a dat-o și children.if mea esti aici ai nevoie de ajutor pentru a te întoarce iubitul il puteti contacta prin acest e-mail greatmutaba@yahoo.com Sunt mândru să fie pe mărturia

  1
  5

 • M pe 5 Iul 2015, 01:54
  Praf

  Cam multe vorbe goale pe aici :)) 1) Nu amesteca religia.Este un ansamblu de minciuni si din moment ce esti asa indoctrinata inseamna ca esti proasta...la fel si familia ta(respectiv ma-ta).Partea bune e ca nu e neapart vina ta...asta e.(Fara suparare iubire) :D 2)Diferenta dintre perspectivele voastre asupra lumii este MARE.Dupa cum vad eu lucrurile, oricum nu va tine casnicia voastra.Nu mult si cat va tine va fi naspa.Pare-se ca divortul e inevitabil.Asta e.Va trece! :) 3) PE SCURT: ai doua optiuni a)Divortezi si gasesti un prost cu care esti compatibila.Nu e capat de lume.Asta e. Viata merge inainte (avantaj:nu aveti copil asa ca de ce pzd ma-sii complici asa tare lucrurile?...). b)Te supui la dorintelor sotului si aici ai alte 2 optiuni: Iti place si totul se termina (slabe sanse) cu bine SAU nu iti place si divortati. DIFERENTA dintre a) si b) este ca in prima divortezi nepenetrata si in a doua ...PENETRATA :) Numa' bine. Decide-te repede.Problemele se agraveaza in timp :) PS: votez pt b)

  8
  2

 • WEST pe 5 Iul 2015, 00:55
  scenari de femeie bolnava.

  AHAHAHA BA DE UNDE SCOATETI SCENARILE ASTEA CRED CA SCENARIU E SCRIS DE O FEMEIE DORNICA DE PERVERSIUNI .

  7
  1

 • Constanta pe 4 Apr 2015, 13:15
  Vai de noi!

  Ce ratacire, sa confunzi iubirea cu placerea, sa spui raului bine si binelui rau! Anormalul a devenit normalitate si cand ajungi sluga unui trup stricacios, te desfiintezi ca om. Animalele au logica cand se inmultesc, nu o fac mereu sau oricum, ar trebui sa invatam de la ele. Bietii oameni, agatati de patimi distrugatoare de suflet, au ajuns mult inferiori animalelor….si cum “placerea”, se termina inainte de a incepe, vine durerea sfasietoare, care duce la depresii, boli grele, chiar la sinucidere. Vai de copilasii care se nasc in case dezmatate…. vor plati amarnic pentru placerile animalice ale parintilor. Va mai intrebati de ce sufera copilasi nevinovati, de ce se imbolnavesc incurabil? De ce nu-si gasesc un rost in viata? De ce se sinucid? Pentru ca vin pe lume purtand povara grea a pacatelor parintilor…stiu e greu de crezut, dar asta e realitatea. Nimic nu e intamplator in aceasta viata si ca vrem sau nu, suferintele grele, ni le aducem singuri, prin ce suntem, prin ce traim. Cei inca bine, tineri, sanatosi n-o sa inteleaga, dar cei care sufera vor sti de ce. Schimbarea vietii si iesirea din mizerie aduce lumina si liniste in viata. Asadar, draga mea, fi habotnica, fi demodata, fi proasta, fi spalata pe creier, dar nu deveni sluga trupului tau! Fi libera, nu sluga! La capatul acestei vieti trecatoare, vei fi fericita si-i vei vedea diferenta dintre tine si cei care te sfatuiau sa intri in mocirla lor! Pastreaza-ti constiinta si iubeste-L pe Dumnezeu si daca-l iubesti, vei merge pe calea stramta, dar atat de frumoasa a lui Dumnezeu. Pe calea cea larga e gloata, atat de “moderna” ca mocirla imputita in care sunt, li se pare parfum! Secolul 21 n-a schimbat nimic la om, suferinta sufleteasca nu s-a desfiintat, durerea trupeasca e si mai grea, moartea vine tot ca acum mii de ani, n-a modernizat-o/desfiintat-o biata stiinta si nu ne anunte politicoasa ca vine….asadar despre ce vorbim, despre tehnica distrugatoare, nascand roboti, care stau in fata unei tablete sau computer si au impresia ca traiesc, dand sfaturi de viata, viata in care ei nici macar nu sunt …. Doamne iarta-ne, ca mari pacatosi mai suntem!

  2
  4

 • Constanta pe 2 Apr 2015, 14:49
  O parere!

  Iubita mea, in primul rand vreau sa te felicit pentru grija de a-ti pastra curatenia sufletului. E mare lucru azi, cand bietii oameni traiesc fara sa simta ca au si suflet. Acel suflet nemuritor, care va suferi infiorator pentru aceste placeri inchinate unui trup trecator. Chiar daca a trecut ceva vreme si poate ai luat decizia buna , ai facut pace in suflet, incerc sa-mi spun si eu umila mea parere. Dupa ce am parcurs cateva comentarii, am inteles ca oamenii te indruma dupa cum simt, dupa cum traiesc, convinsi fiind ca detin adevarul, dar….. vezi tu, atunci cand suntem in mocirla, chiar daca pute, ne invatam, ne place, nu vrem, nu mai putem sa iesim si incercam sa aducem langa noi cat mai multi, dar mocirla ne mangaie pana ne acopera si de-abia atunci incepe dezastru, adus in viata noastra imputita, de mizeria in care am trait. Nimeni nu scapa si-ai vrea sa dai timpul inapoi, ca sa ocolesti mocirla placerilor de-o clipa. Azi, bietii copii, care abia au inceput viata, au intrat in mocirla placerilor unui trup, care maine devine hoit, dar vai ce dureri ii asteapta, caci placerile mizerabile, scarboase, se platesc cu mari suferinte. Este un adevar, care, fiecare o sa-L afle, cand vrea Dumnezeu si cei care acum aruncati cu piatra, cand va ricosa si va va lovi, o sa va aduceti aminte, ca viata nu-i o gluma. Cand esti tanar, sanatos, fara de minte, ai tupeu, obraznicie cat casa poporului si mai crezi ca asa vei ramane, dar masca trufiei cade intr-o clipa si vei ajunge sa te prinzi in capcana a ceea ce ai spus, a ceea ce ai trait, caci nimic nu ramane neplatit, tot se intoarce, cand nu te astepti. ” Binele” in care credeti ca sunteti se duce ca vantul si cand suferinta va indoaie, atunci sa va aratati tupeul si obraznicia….pana atunci, nici nu trebuie sa va ia nimeni in seama, pe cei care va caracterizati prin jignirile si laturile aruncate cu dispret. Iertare, e un sfat, ca de la o mama, care plange cand isi vede copilasul afundat, pierdut si incearca sa-l salveze, asa cum poate, cu ajutorul Bunului Dumnezeu. Incercati, uitati-va in jur, cei intelepti pot invata din greselile altora, gloata, doar atunci cand viata ii tranteste! Dumnezeu sa ne ierte si sa ne lumineze!

  3
  7

 • dan pe 28 Ian 2015, 21:02
  comunicare

  1. Ar fi fost tare bine sa discutati despre lucrurile astea inainte, ca sa nu aveti surprize dupa. Dar probabil in inocenta ta nu ti-ai imaginat ce va urma. 2. Ca barbat, daca ai vazut-o cat de conservatoare e, ar fi trebuit sa te astepti ca si dupa nunta sa fie tot asa. Cred ca ti-ai asumat un risc si acum suporti consecintele. 3. Tipul de relatii sexuale practicate in cuplu se decide prin consens, nu prin presiunile unuia dintre parteneri (cu atat mai putin prin injuraturi si batjocuri ale unora care dau sfaturi aici). Indiferent ce mi se pare mie normal, trebuie sa respect conceptiile celorlalti. Ea ar trebui sa incerce sa-l inteleaga, si chiar daca nu este de acord cu asteptarile lui, sa nu fuga de el ca de dracu. Iar el sa n-o preseze - dupa cum spunea cineva mai inainte: cum se asteapta la fantezii sexuale de la o persoana care practica sexul abia de o luna??

  6
  2

 • costica pe 14 Dec 2014, 14:37
  cred

  Cred ca nu il iubesti ! iubirea inseamna daruire care se defineste si prin dragoste , Gandesc ca gresesc iar asta e din lipsa de educatie sexuala . e groaznic ca exista si asa ceva! de ce ? trebuie sa dea voie popa cum sa va iubiti voi ?! a si chestia cu ziua de odihna ?! am o dilema foarte mare ??!!! IN ACEA ZI POPA MUMNCESTE iar toata saptamana este zi de odihna ..ma intreb eu cand muncesc popa nu face nimic cu preuteasa ...asa ca si eu am dreptul viceversa

  7
  1

 • O fata pe 21 Sep 2014, 18:28
  Pentru protagonista.

  Draga mea, ar fi mai bine sa nu incerci asta niciodata.Pentru ei e ca un fel de drog (se simt foarte bine) ,iar pentru tine va deveni un iad! Iti va fi sila te tine,de el si de viata.Poate ca sunt si fete carora le plac chestii astea,dar sunt si fete carora nu le plac lucrurile murdare.Ar fi timpul sa reactionezi si sa iei o decizie,pentru ca rezolvarea nu vine de la sine.Iti spune o fata care a trecut prin asta.Curaj!

  3
  8

 • trifon pe 20 Sep 2014, 07:59
  asculta sfatul meu

  o femeie trebuie sa faca sex oral si anal este ceva normal

  13
  6

 • normal pe 31 Iul 2014, 15:21
  sex normal/ sex anormal

  opinia unui baiat tanar care a vazut multe pe lumea asta! Sex normal: 1) sex oral, m**e, cunnilingus,masturbarea, degetzica sau cum vreti voi sa mai spuneti. 2) sex anal, vaginal 3) hardcore, cu jucarioare, etc 4) sexul intre doua persoane care se iubesc 4.1) sarac-bogat 4.2) bolnav, handicapat- normal 4.3) femeie-femeie 4.4) barbat-barbat 5) sexul duminica sau in zi de sarbatoare (nicaieri in biblie nu scrie ca este interzis)- ai spune ca este zi de odihna? atunci propun ca nicio masina nu nu mai circule in oras, preotii sa nu mai conduca bmw-urile, toti medicii, politistii, pompierii etc sa aibe zi libera, caci Duminica este zi de odihna 6) Ejacularea in vagin, anus, gura, gat,sani, perna, telefon mobil (Iphone :))))) , papuci etc Sex anormal: 1) viol 2) zoofilie 3) pedofilie 4) sexul intre doua sau mai multe persoane intre care nu exista atractie si sentimente ci doar simpla descarcare hormonala 5) sexul in primele saptamani cand iti moare un membru al familiei 6) sexul fara prezervativ cand unul din parteneri nu isi doreste un copil sau are vreo boala cu transmitere sexuala (Oile Domnului! cat de imbecil sa fii sa crezi ca metodele de contraceptie sunt interzise in Biblie??? nu inteleg de ce biserica nu interzice si Algocalminul de la farmacie ca ar putea fi considerat un leac facut de o vrajitoare) 4) threesome, orgii, etc

  7
  4

 • fraiera pe 18 Iul 2014, 18:58
  sex

  Ce fraiera dar cu cine vrei sa faci sex ca si arabii cu cearsaful pe tine.Tot el este de vina mereu tu nu te-ei bucuraty de sex numai el.Esti o cretina.

  16
  3

 • Andreea pe 6 Apr 2014, 00:55
  Foarte ciudat

  Hmmm nu stiu de ce ti se pare atat de scarbos sa faci si alte lucruri cu sotul tau in pat...la urma urmei este sotul tau si nu altii dar avand in vedere ca te-ai maritat virgina la 25 de ani te inteleg.Nu zice nimeni sa fi panarama dar totusi nu mai suntem pe vremea lui bunica si daca nu exista compatibilitate in pat nu merge nici o relatie.Ce pot sa spun,eu sunt casatorita de un an de zile cu sotul meu,nu este roman,este neamt,sunt in Germania acum si cred ca am incercat toate nebuniile in pat pana la jocuri la limita...ne simtim minunat si nu am intalnit niciodata un barbat care sa ma iubeasca si sa ma satisfaca atat de mult.Nu ma consider panarama...este sotul meu,de ce nu...daca nu fac eu se va duce sa caute in alta parte.Nu mai fiti ca bunica in pat si daca nu incercati macar o data nu stiti ce pierdeti...la urma urmei este sotul nu un strain.LOL

  22
  2

 • Costel pe 5 Apr 2014, 15:29
  Divorteaza de acest pacatos

  sfatul meu e sa citesti SFANTA SCRIPTURA

  5
  21

 • vio pe 28 Mar 2014, 10:43
  fata draga ...

  Studiile facute in Ro + experientele mele sexuale din ultimii 30 de ani arata ca 75 % dintre romani practica cu placere sexul oral intre 15 si 45 de ani . Nemtii trec de 80 % si nordicii chiar de 90 % .Parerea mea este ca trebuie sa fii nebuna sa te mariti virgina .Dar asa spune Biserica, asa ca du-te la manastire .

  12
  6

 • erban pe 17 Feb 2014, 13:30
  perversiuni sexuale

  Imi pare rau ca aceste aspecte nu sunt intelese ca lumea de catre toti.Felatia si cunilingus fac parte din "protocolul"casniciei.Cu-i nu-i place ,inseamna ca nu are placere de partenerul sau si nu are decat sa "rupa"filmul casniciei. Daca unui barbat i se respinge asemenea practici,fie va cauta satisfactii in alta parte ,fie o va parasi pur si simplu pe cea care nu-l intelege.O"tumba bestiala"in care sa simti tot "focul"orgasmului nu are haz fara ...perversiuni!...Asta este clar!...

  17
  6

 • adddri pe 1 Dec 2013, 19:51
  despre sex

  draga mea teasi sfatui sa ancerci k nu este asa greu precum pare asta dak vrei sa ati salvezi casnicia daca vei ancerca poate ati va place sau poate sotu tau va aprecia k ai ancercat si poate daca ai faci placerea va renunta la un moment dat nu anseamna ca daca ancerci esti c .... va sau mai stiu eu ce nu te mai gandi doar la tine si la faptu ca nu vrei gandestete si la sotu tau ca poate asi doreste si el asta sau ai vrea sa asi gaseasca alta care ai poate face placerile pe care tu refuzi sa ancerci sa le faci deci atunci daca se va duce dupa alta va fi mai mare pacatu decat daca ai ancerca deci bafta ( ADRIANA)

  11
  4

 • adddri pe 1 Dec 2013, 19:43
  despre sex

  draga mea teasi sfatui sa ancerci k nu este asa greu precum pare asta dak vrei sa ati salvezi casnicia daca vei ancerca poate ati va place sau poate sotu tau va aprecia k ai ancercat si poate daca ai faci placerea va renunta la un moment dat nu anseamna ca daca ancerci esti c .... va sau mai stiu eu ce nu te mai gandi doar la tine si la faptu ca nu vrei gandestete si la sotu tau ca poate asi doreste si el asta sau ai vrea sa asi gaseasca alta care ai poate face placerile pe care tu refuzi sa ancerci sa le faci deci atunci daca se va duce dupa alta va fi mai mare pacatu decat daca ai ancerca deci bafta ( ADRIANA)

  6
  5

 • anonim pe 24 Nov 2013, 22:56
  Chiar crezi ca ai lucrat dupa voia lui Dumnezeu?

  Tu spui ca esti o fata tematoare de Dumnezeu, dar ai lucrat exact invers decat ce spune Scriptura: nu trebuia sa te mariti cu un om care nu se teme si el de Dumnezeu. Tu spui ca te-ai pastrat pana la casatorie; dar saruturile si mangaierile acelea trebuiau sa aiba loc doar in cadrul casatorie si nu in afara ei. Nimeni altcineva nu este de vina pentru suferintele tale decat tu insuti. Te-ai grabit sa te mariti fara sa ceri sfatul divin. Duhovnicul nu este Dumnezeu; de aceea fiecare om in parte trebuie sa aiba el o relatie stransa cu Dumnezeu, sa cunoasca Scripturile si sa Il cunoasca pe Dumnezeu in mod personal. Iar peste gramada mare de greseli pe care ai facut-o inainte de nunta, ai pus in varful ei -dupa nunta- si impartasirea apropiatilor a ceea ce se petrece in spatiul intim! Asta sa stii ca este ce-a mai teribila greseala pe care o poate face o femeie: sa vorbeasca cu prietenele ei sau cu apropiatii despre cum decurg lucrurile in dormitor! Nu degeaba este si proberbul: "Pasarea pe limba ei piere". Macar ca ai facut toate aceste lucruri, nu te vaita de consecinte. Singurul lucru pe care il poti face -si care trebuia sa il faci mai dinainte- este ca sa Il faci pe Dumnezeu sprijinul si ajutorul tau. Dupa cum stii, nu ai voie sa divortezi. Nu divorta ca sa nu te afunzi in groapa si mai mult. Divortul nu este o solutie. Cere de la Dumnezeu iertare pentru neascultarea ta, si cere-I ca El sa intervina sa rezolve situatia; si nu cauta tu sa o rezolvi cum stii ca e mai bine. Cere iertare si sotului pentru ca ai facut public defectele lui de caracter. PS: Si nimeni sa nu creada ca daca cineva se casatoreste la biserica va si primi binecuvantarea lui Dumnezeu.

  5
  8

 • Andreea pe 22 Nov 2013, 17:29
  Educatie in sex

  Draga mea, este una sa nu faci sex pana la casatorie, si alta sa nu vorbesti despre el si sa te auto-educi in acest context. Omul are porniri sexuale (in special barbatul) si cu cat vede mai multe din aceste modalitati de a face sex, cu atat isi doreste mai mult. nu poti sa ii ceri sa nu o faca, este mult prea expus. Tu trebuie sa vorbesti cu el, nu cu duhovnicul, (sau cu mama!!), ei nu vor rezolva nimic. Ionut asta al tau trebuie sa inteleaga ca tu abia ai aflat ce este eexul (evident, el stia deja) si ca trebuie sa te obisnuiesti cu el. Daca el nu te satisface- ma gandesc ca modul; tau de a vorbi despre sex vin din lipsa placerii si lipsa orgasmelor. O femeie care are parte de fericire sexuala, cunoaste aceste lucruri. Personal, consider ca amandoi aveti nevoie de consiliere. Si nu de la duhovnic, ci mai degraba de la un psiholog marital.

  15
  1

 • cir pe 16 Nov 2013, 21:22
  Eu as divorta

  Eu as divorta in secunda doi de o asemenea femeie bigota si lipsita de inteligenta. Cum naiba sa vorbesti cu "duhovnicul" despre ce faci in viata intima ??? Nu-ti convine, mergi la un psiholog, la un sexolog nu la un popa fara nici o pregatire in domeniu. Suntem in secolul XXI nu in Evul Mediu.

  25
  13

 • Aura pe 16 Sep 2013, 01:47
  Fa ce simti, ce iti place!

  Eu sunt de parere ca nu conteaza ce spun toti cei de aici, nici familia, si nici duhovnicul, conteaza doar ce simti tu. Daca nu te simti bine facand un lucru, daca te simti constransa sau iti provoaca repulsie, SPUNE STOP ! Sotul tau trebuia sa aiba rabdare cu tine, lucrurile astea vin in timp, de la sine, de bunavoie, nu impus, fortat! Este de neiertat sa ai aceste asteptari de la o femeie care s-a casatorit virgina....acea femeie are principii puternice.... nu este pregatita PSIHIC si nici fizic dupa o luna de activitate sexuala. Sunt femei care accepta sexualitatea mai greu, mai ales cele care si-au inceput viata sexuala mai tarziu. Doar pt ca voi/noi practicam numite "perversiuni", nu inseamna ca toata lumea trebuie sa le practice. Fiecare sa faca ceea ce ii place....si sa fie mai ingaduitor cu ceilalti !!

  18
  3

 • Gabi pe 13 Sep 2013, 23:08
  mda

  Daca e loc de dat cu parerea in online, vad ca fiecare, mai mult sau mai putin avizat debiteaza pe aici diverse, cand, la fel de bine, ar putea sa nu piarda o ocazie excelenta de a se abtine de la comentarii. Toti sunteti mari critici, detasati, si niciunul nu realizeaza ca persoana care a relatat aceasta experienta traieste o drama. Cat despre pareri pro/contra religie, la fel, vechea poveste fara sfarsit. Sunt curios totusi cati dintre cei care au luat partea sotului si o critica pe ea stiu macar 2-3 chestii reale despre perversiuni si implicatiile acestora in viata de cuplu si nu sunt DOAR niste adolescenti cu urme vizibile de acnee a caror singura idee despre sex oral/anal o au din filmele porno pe care le vizioneaza si le-au trecut la capitolul "experienta sexuala"

  8
  3

 • Slim pe 2 Sep 2013, 17:58
  Folositi-va capul!

  Oamenii ar trebui sa inceapa sa apeleze la ratiune! Traim in secolul 21 si mi se pare de-a dreptul stupid cand vad persoane ce isi reprima chiar si cele mai banale/firesti placeri ale vietii din cauza unor "filosofii medievale". Nu ti se pare stupid ca ai refuzat sexul cu el pana la casatorie? Cum poti sa te astepti sa cunosti si sa ai incredere deplina intr-o persoana cu care esti intr-o relatie stabila fara sa va cunoasteti si din punct de vedere sexual? Singurul vinovat in aceasta situatie esti tu, draga mea incuiata si inapoiata! Tu si oamenii ca tine deosebit de religiosi isi merita soarta.

  25
  7

 • MaxiJerker95 pe 26 Aug 2013, 18:30
  Ignoranta "crestineasca" ^_^

  Aurelia Vasilache, cu toata parerea de rau pentru matale,... esti EXTREM de incuiata / bigota / habotnica. :-) Si, din pacate, ma tem ca NU exista vreo... insanatosire in cazul d-tale. :-( "Deviatii animalice"? Nu, aceasta-i SEXUALITATEA! Nu traim intr-o lume de basm a la mormoni sau pocaiti sau amish! Sau faci parte dintr-una din aceste sub-secte majore? ;-) Se poate sa faci... Or, daca faci parte, NU incerca sa ne vinzi noua "gogosi"! NU avem nevoie de "indicatiile" unei persoane ca d-ta in privinta SEXUALITATII! Zau! ^_^ Si, mai stii ceva, duduie Vasilache? :-P Sexul POATE insemna si "condimentari" aparent deviante. Si chiar deviatii usoare! De ce nu?! ^_^ Bine, cand intram in sfera sado-maso, zoo- si pedofiliei si/sau in cea a snuff-ului, deja e putin ALTFEL acolo. Da, ACOLO chiar au nevoie de ajutor specializat unele persoane. Si se prea poate ca ajutorul sa nu le fie de niciun folos. Sau poate doar sa le diminueze pornirile. Sau sa le inlocuiasca pe unele cu altele, mai putin nocive persoanei in cauza si mediului sau social apropiat. DAR, de la a face terapie in ASTFEL de cazuri, si pana la a ne tine predici IMBECILE despre "anormalitatea" sexului anal si/sau oral... e cale lunga. Luuungaaa!!! :-)))))

  19
  11

 • ailema pe 7 Aug 2013, 13:16
  Nu fi-ti anormali!

  Imi pare ca lumea s-a prostit de tot si ca prostia e pusa la rang de cinste! Sunt multe cupluri care fac dragoste NORMAL si SIMPLU si le merge foarte bine, relatia nu se deterioreaza si nu se destrama tocmai pentru ca a face dragoste inseamna sa TE DARUIESTI CELUILALT nu sa cauti sa-ti satisfaci poftele demonice ce-ti vin in minte cu celalalt! A face sex anal si oral asemui cu a manca cu toata gura RAHAT, deci pofta mare celor ce practica! Cum sunt unii care nu considera normal aceasta practica, nu va mai faliti voi cu RAHATUL vostru din gura! Reamintesc ca scopul principal al gurii este pentru a manca, respira, saruta, al vaginului pt sex si aducerea pe lume a copiilor, al anusului pt a elimina deseurile alimentare. Asta-i NORMALITATEA! A face sex oral si anal este ANORMAL! A aduce asemenea practici in familie inseamna desconsiderare fata de partener, injosire, nicicum DRAGOSTE. Ma gandesc cum s-ar putea o mama care a facut sex oral sa se trezeasca dimineata si sa-si sarute copii de pilda... ORIBIL, INACCEPTABIL! Dupa cum ati vazut nu am adus vorba de religie, ci de MORALITATE. Si voi toti astia cu asemenea practici nu-mi spuneti mie ca negati cu totul religia, caci vai ce religiosi deveniti dintr-o data cand e vorba sa aveti nevoie de ea! Ca nu v-ati lasa copii nebotezati, pe voi necununati, rudele sau chiar pe voi neinmormantati in ritualuri religiase! Cum deci aveti nevoie de ea in anumite clipe... mai mult respect se cere pt oranduirile acesteia! Fiecare isi traieste viata cum vrea, si e singur responsabil pt trupul si sufletul sau, insa sufletul asta nu-i creat in vre-un laborator, n-a aparut din senin, ci apartine Unui CREATOR si Acesta ne va cere socoteala pentru el cand vom pleca din lumea aceasta! Deci fi-ti responsabili! Iubiti-va aproapele! Iubiti-va Creatorul!

  19
  18

 • Ioana pe 6 Aug 2013, 18:25
  Hmm...

  Uite,stiu ca tie nu ti se pare ok,ceea ce vrea sotul tau si nu trebuie sa faci nimic din ceea ce nu vrei. Dar,ideea ta de a ramane virgina pana la casatorie te-a adus aici!Da,da,exact aia.Trebuia sa mai astepti sa-l mai cunosti pana erai pregatita sa te culci cu el si fara casatorie.Va puteati muta impreuna,o perioada.Poate asa il cunosteai si tu mai bine.Si se ajungea doar la niste lacrimi si o despartire dureroasa.Dar,fiindca te-ai incapatanat tu cu ideeile tale,acum primesti ca bonus niste plimbari frumoase prin tribunale,agitatie si cheltuieli cu nunta,divort...Of,of,of...pe bune daca nu va intelegi despartiti-va si gata.poate maine,poimaine te si bate(ca vad ca e cam impulsiv tipu) si tu stai cu el ca proasta ca "e pacat sa divortezi".las' ca nu se supara Doamne-Doamne te duci te spovedesti tu si iti ceri iertare din toata inima si gata!!Problema rezolvata... Nu pe bune acum,poate mai e ceva totusi de salvat din relatia voastra.Nu trebuie neaparat sex anal si/sau oral,dar macar fa-i si lui pe plac si jucati si voi niste jocuri erotice,pozitii noi...ce sa spun,fii creativa :)).Ia-ti un costumas sexy de iepuras(gasesti si-n piata,deci nu ma intreba de unde il iei) si il dai pe spate.Hm...sau un look de bag girl,hmh :D Poate asa mai uita de "celelalte gauri" ale tale :)). ce cred eu ca ai nevoie?filme porno...de ce?pai tie perversiunile lui ti se par anormale,dar dupa ce te vei obisnui cu privitul lor poate vor incepe sa ti se para mai normale,si cine stie...te pup,iubita!

  16
  8

 • Alex pe 3 Aug 2013, 11:29
  E foarte simplu

  Cei care au comentat aici sunt ignoranti in ceea ce priveste ortodoxia.De moment ce ai duhovnic ar fi bine sa-l folosesti ca atare. Eu sunt baiat, dar, in locul tau,as urma sfatul duhovnicului.Exact pentru acest gen de situatii il ai, de asta mergi la el,deci,ascultare,mai ales in situatiile in care simti ca rupi din tine.

  14
  26

 • marius pe 2 Aug 2013, 14:20
  probleme in paradis

  Eu de 22 de ani fac asemenea "perversiuni" cu sotia si ne merge foarte bine. Avem un copil de 18 ani si niciodata nu ne-am certat pe tema sexuale, ba mai mult sotia a venit cu ideea sa mai diversificam metodele sexuale inclusiv oral si anal. Asa ca doamna draga, ori sunteti prea credincioasa si atunci mergeti la manastire, ori sunteti sucita cu mintea si atunci mergegi la psiholog. De mii de ani decand este omul pe Pamant perversiunea face parte din mintea oricarui individ. Nu ramane decat s-o aplicati in caminul conjugal si zau ca merge struna casnicia.

  21
  14

 • Stefun pe 31 Iul 2013, 18:23
  Nu conteaza nici ce zice ma-ta, nici duhovnicul.

  ... conteaza ce simti tu. Incearca sa faci abstractie de idei fixe, preconcepute, de "educatia" crestina. Cunoaste-te pe tine, asa cum esti. Daca TU (doar TU, fara alte interventii si opinii) nu gasesti nimic interesant, incitant, placut... in sexul oral... daca iti repugna cu adevarat, atunci nu-l presta. Discuta cu sotul, dar nu aduce in discutie argumente religioase, "morale" etc. Nici pe maica-ta, nici pe duhovnic. Lasa totul deoparte, concentreaza-te pe persoana ta, pe sotul tau, pe casatoria ta, pe PATUL VOSTRU. Daca vrea sex oral, anal... sex in 3... nu-i nicio crima! Evalueaza, exploreaza pana la punctul in care nu iti depasesti limita de comfort (desi se spune ca viata incepe dincolo de zona ta de comfort). Si discuta cu sotul... ARE DREPTATE cand iti reproseaza ca ai discutat cu altii despre viata voastra intima. Asa ceva nu se face! Daca ai o "cea mai buna prietena", gen d'aia din copilarie cu care esti ca o sora... da, cu aia mai merge, dar si cu aia pana la un punct. Asadar, redu totul la persoana ta si cea a sotului cand discutati despre viata voastra sociala, despre dormitorul vostru s.a.m.d. S-ar putea ca tu sa fii mai frigida, mai "scandura" in pat. Nu-i bai! Ori te accepta asa cum esti, ori va despartiti. Nu-i musai sa va potriviti in pat. Omu' are imaginatie, porniri, dorinte si curajul sa le incerce. E normal. Preferai sa se dea Sfant si sa mearga la prostituate? Probabil ca da!

  17
  12

 • anca pe 30 Iul 2013, 09:27
  sa ai incredere

  Sa ai incredere in mama ta si in duhovnicul tau si nu te mai consulta cu altii.Tu stii ca Dumnezeu e in urma pasilor tai si cand ti-e cel mai greu te tine in brate.Stii ca iti rasplateste jertfa si rabdarea.Maine incepe postul .Dumnezeu si Maica Domnului sa te intareasca!

  16
  17

 • Servana pe 23 Iul 2013, 21:49
  Deci

  Cum e posibil? Cat de distrusa sa fii? In secolul asta mai exista asemenea specimene? Imi e mila de saracu barbat, ca s-a legat la cap cu o nebuna fanatica. Draga, te compatimesc, prostia ta intrece limitele.

  38
  18

 • Generalul13 pe 23 Iul 2013, 19:27
  ortoprostia ingroapa Romania

  Ca fapt divers, doar 2% din populatia lumii impartaseste aceasta religie retrograda, ortodoxia. Ce te faceai daca te nasteai in Afganistan, umblai toata ziua imbracata intr-un sac negru (burka) pentru ca asa vroia Allah si profetul? Religiile au fost inventate pentru a manipula oameni cu intelect redus care in loc sa citeasca o carte asculta de popa si pupa un cadavru (sau moaste cum se zice mai nou la mumiile scoase la plimbare de BOR), iar apoi se mira de ce sunt saraci si au o viata de 2 lei. Daca tot ai convingerile astea primitive, eu zic sa divortezi si sa te duci la manastire, acolo nu vei mai avea remuscari ca vezi ce mare pacat faci cu un sex oral :) Bine, e posibil sa ai surprize si sa-ti zica popa sa prestezi una sau alta...

  23
  16

 • Mihai pe 7 Iul 2013, 20:56
  Concepti...

  Sunteti crestini daia fanatici voi.Uitativa putin la comentariile pe care le-ati postat. Zici ca sunt pe site-ul bisericii...Tot ce ati scris voi mai sus sunt niste idei fixe , niste concepti invechite. Daca si biserica a acceptat sexul oral si anal (nemaifiind interzis) voi de ce nu acceptati si preferati sa tineti cont de niste idei prostesti. Mie sexul de orice fel nu mi se pare o perversitate... Pervesitate mi se pare zoofilia , necrofilia sau chiar pedofilie. Mai ganditi-va!!!

  23
  14

 • clau pe 20 Iun 2013, 19:30
  clau

  si eu am fost virgina pana la 26 de ani... si?????la fel ca tine , dar consider ca daca il iubesti cu adevarat faci orice cu el in pat , invata sa te simti bine si nu mai povesti la mama si la popa , ce vrei sa ti zica popa cand el de fapt face ce iti cere tie sotul mai mult ca sotul tau , ori esty de la tara rau si dute si mai informeazate si tu femeie ca este cel m frumos lucru sa ti poti permite orice cu sotul tauuuuuu ca i al tau si o sa te iubeasca si m mult ,astfel o sa te lase el inaintea ta si o sa si aleaga una care nu este virgina

  13
  18

 • ana pe 15 Iun 2013, 15:20
  esti prostuta ori te faci

  tare proasta mai esti fat-o,... ce ai tu cu barbatul tau in pat nu trebuie sa stie nici naiba, daca vrea sex oral ,fai...vrea sex anal sau natural , fai draga mea ca nu patesti nimik , ba din contra v a apropiati unul fata de altul mai mult, rau ai facut ca iai spus si mamei si duhovnicului ,....vai de capul tau ....casnicia asta nu va dura mult ................o sati para rau

  25
  21

 • ciprianan pe 6 Iun 2013, 12:23
  of.of.of.of

  Buna , numele meu este Ciprian , am 23 de ani si speriat de povestea ta , imi permit sa vin cu un sfat. Sper sa fie un sfat care sa te ajute! Dumnezeu te ajuta , si uite chiar si cu ideea de a scrie pe site problema ta sa sti ca te-a ajutat si ti-a dat curaj si putere sa facia sta. Problema este ca daca vrei sa spargi un GEAM , Dumnezeu, nu v-a sparge geamul ala pentru tine; singurul om care poate sparge geamul respectiv esti TU, si cel mai simplu mod de a il sparge este sa iei o piatra si sa arunci cu putere in el. Sfaturi si barfe cu Duhovnicul, mama, tata, mama soacra, etc...., nu iti fac decat rau. Duhovnicul sa isi vada de nevasta-sa si e familia lui ca nu are el treaba cu familia TA , GAndeste, contempleaza , mai gandestete odata , si renunta la copilarismele astea odata! Esti fata mare ! , Desteapta, Si ia taurul de coarne odata ! Ori ajungeti la un acord comun din punct de vedere sexual. Ori ajungeti la un acord comun din punct de vedere al starii civile. ESTE FOARTE SIMPLU! Ps. iti urez succes in tot ceea ce o sa faci, si sper sa ne aduci si vesti bune !

  17
  15

 • Scarbavnicul Madular pe 5 Iun 2013, 18:32
  In 3 cuvinte...

  Habotnica + prost = fail. Pentru el: daca nu discuti cu partenera ca vrei sa faci ceva inainte sa o faci, condoleantele mele, esti un ghiolban prost si mitocan. Daca esti atat de incredibil de tembel incat sa-ti iei nevasta habotnica virgina si dupa aia sa te astepti la anal si oral fara probleme, un set dublu de condoleante, esti retard fara sanse. Pentru ea: in caz ca n-ai observat, traim in secolul 21. Sexul oral este ceva foarte comun pentru probabil peste 85% din populatie, iar sexul anal, desi mai putin acceptat, este privit ca fiind ceva normal de catre majoritatea oamenilor. Stiu ca iti place sa halesti ce iti serveste "duhovnicul", pentru ca e mai simplu decat sa gandesti pe cont propriu, insa gandeste-te ca poate omul ala nu e cea mai buna sursa de sfaturi in materie de sex, ci poate un profesionist (psiholog, sexolog etc.). Incearca sa-ti deschizi mintea, nu te bloca in idei de secol 18.

  34
  9

 • CockyBastard pe 4 Iun 2013, 10:51
  ...

  Admir faptul ca te-ai maritat virgina. Inseamna ca te-ai respectat corpul si nu l-ai dat la toti golanii. Si sunt de acord ca o minte deschisa nu inseamna ca cineva sa fie curva/curvar ci sa stii si cand sa te abtii. Dar fato! E sotul tau. Daca nu ii oferi tu ceea ce are nevoie, ii va oferi alta. Lucrurile astea sunt normale. Fiecare are diferite pofte si nevoi.

  11
  14

 • Iulia pe 3 Iun 2013, 14:46
  Umila parere 2

  nu stiu de ce o persoana credincioasa isi posteaza povestea aici...ma cam indoiesc ca e pe bune...si eu as putea inventa o poveste de genul intr-un astfel de mediu si unor oameni de care habar nu am ce credinta au, ca sa: intarat oamenii asupra BOR, ca sa intarat oamenii asupra crestinismului si a oamenilor credinciosi, ca sa intarat oamenii asupra anumitor principii care astazi sunt foarte blamate...DA! pai asa, povestea asta are sens..S-au si vazut rezultatele. Ce se rezolva cu povestea asta? Si parca ce vorbim cu duhovnicul nu spunem la o tara intreaga...Daca povestea e pe bune si ati cautat compatimire poftim ce ati primit! nu adunati mai multi la credinta si la mila, ii smintiti!

  10
  5

 • Mihai pe 21 Mai 2013, 17:59
  Umila parere

  Dupa ce am citit comentariile de aici, trag o singura concluzie: "Houston, we have a problem!".

  19
  0
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod