Poveste adevărată: "Poftesc la colegele fiicei mele, adolescente dezinhibate"

Am 45 de ani şi sunt căsătorit de 20. Fiica noastră cea mare are 17 ani, dar s-a întâmplat să mai avem şi un băiat care tocmai împlineşte opt ani. Diferenţă mare, nici noi nu ne aşteptam să rămână gravidă, mai ales că sexul cu soţia mea s-a cam rărit din cauza rutinei în principal.
Am 45 de ani şi sunt căsătorit de 20. Fiica noastră cea mare are 17 ani, dar s-a întâmplat să mai avem şi un băiat care tocmai împlineşte opt ani. Diferenţă mare, nici noi nu ne aşteptam să rămână gravidă, mai ales că sexul cu soţia mea s-a cam rărit din cauza rutinei în principal.

Căsnicia noastră a fost şi este una reuşită, judecând după standarde morale sau sociale în vigoare: ne înţelegem bine, ne respectăm reciproc, avem doi copii reuşiţi, o casă, o maşină, cariere respectabile, suntem un cuplu civilizat. Şi cu toate astea, după 20 de ani şi atâtea „împliniri sociale” eu sunt un bărbat nefericit.

O să vă întrebaţi ce-mi lipseşte, mai ales că pentru voi, femeile, cam astea sunt elementele esenţiale ale vieţii: căminul, familia, copiii. Şi totuşi, voi pierdeţi din vedere instinctele animalice care zac în noi, bărbaţii, şi dorm în voi, după o anumită vârstă. Sociologii spun că după ce v-aţi cuibărit, vouă nu vă mai arde.
Ei, nouă da. Şi încă mai abitir în condiţiile în care cu femeia pe care o ai alături de atâta amar de ani - şi de care te freci ba în bucătărie, ba pe sofa în sufragerie, ba la piaţă, ba în concediile oficiale, de familie - încerci să nu te mai intersectezi deloc sau cât mai puţin în patul din dormitor.


Şi atunci ce ne rămâne? Desigur aventurile de scurtă sau lungă durată de la birou sau din delegaţii. N-am fost niciodată adeptul lor, pentru că nu doresc să-mi ştirbesc reputaţia de bun profesionist la serviciu. Mai ales că vorbesc despre o carieră de peste 25 de ani la care chiar ţin. Deci nu, nu am avut niciodată o amantă până acum.

Prin urmare vă imaginaţi că până de curând viaţa mea sexuală a fost destul de seacă. Ştiu, o să fiu condamnat, mai ales de curentul de opinie „cum vrei să arate femeia la 40 de ani după două naşteri?” şi pot fi de acord cu asta. Dar nu modul în care arată soţia mea acum e problema, ci faptul că stă în legea firii să nu mai poţi fi atras după 20 de ani de acelaşi corp, care oricât s-ar strădui să menţină aparenţele va continua să fie doar un corp pe care-l cunoşti prea bine, la fel ca pe al tău.
Iar cu tine însuşi nu vreii să faci sex, nu?


Se întâmplă, însă, ca în ultimii doi ani fiica noastră să vină acasă însoţită de colege de liceu. Aţi remarcat cum arată fetele de liceu în ziua de azi? Ştiu, şi asta o să vă sune condamnabil, mai ales venind de la un tată. OK, nu îmi privesc fiica cu pofte, să ne înţelegem bine. Dar sunt bărbat, încă îmi mai doresc sex de calitate, şi nu pot rămâne indiferent în faţa unor trupuri atât de înfierbântate de hormoni cum sunt cele adolescentine.
Iar ce agravează lucrurile e faptul că ele sunt perfect conştiente de asta şi provoacă. În cazul meu s-a întâmplat într-o seară, când una dintre prietenele fiicei mele a dormit la noi, şi am auzit fără să vreau o conversaţie între ele în care puştoaica îi spunea fetei mele că eu sunt un tip mişto şi că mi-ar suge-o. Atunci s-a produs declicul. Înainte să mă apuc să mă întreb dacă fiica mea a făcut vreodată sex oral, dacă fata aceea brava sau nu, înainte de orice am început să fantazez numai şi numai cu privire la asta.
Iar realitatea nu a întârziat să se întâmple.

Şi a fost, trebuie să recunosc, minunat. Soţia mea nu a fost de acord niciodată să facem sex oral. A trebuit să facem doi copii şi să aştept 20 de ani de căsnicie ca să mi se întâmple acest lucru minunat. De la o adolescentă de 17 ani, care-şi păstrează intactă fecioria, de frica părinţilor, dar găseşte excitantă şi chiar orgasmică satisfacerea bărbaţilor pe alte căi decât cea tradiţională.

Evident că nu m-am oprit la ea, aşa cum nici ea nu s-a oprit la mine, şi evident că despre situaţia asta nu ştie nimeni din familia mea. Sper că nu mă veţi considera un monstru, doamnelor, scriu acest email doar ca să vă atrag atenţia că lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par, iar o căsnicie minunată socialmente vorbind poate ascunde şi astfel de secrete „murdare”.

Dar faptul că prietenele fiicei mele mă găsesc un bărbat atrăgător şi sunt dispuse să facă lucruri minunate, pe care soţia mea nu le-a dorit niciodată, nu mă face să fiu un soţ mai puţin bun, un tată mai puţin preocupat.
Sunt un bărbat normal, sănătos, a cărui viaţă se cere trăită. Chiar dacă părţile cele mai încărcate de adrenalină sunt neştiute.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentarii (20)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Un om pe 1 Sep 2014, 23:30
    sunteti nebuni unii

    Lasati frate omul in pace, a obligat fata? Bine ca se distreaza, daca nevasta-sa nu stie sa faca un compromis pentru el isi merita soarta. Voi sunteti aia dezgustatori fiindca pozati in fiinte inocente cand defapt toti oamenii de la primul la ultimul avem apucaturi de jeguri. Bravo taticule esti tare!

    1
    0

  • aninim pe 9 Feb 2014, 22:06
    Esti ca si hartuitorul meu!

    Sunt o fata hartuita de tatal unei fete de varsta mea si da sunt foarte frumoasa dar.niciodata nu i-am dat de inteles ca vreau ceva de la el dar el a continuat.Esti exact ca si el nu meritati nimic, nu sunteti oameni sunteti animale ar trebui sa fiti castrati!In locul fiicei tale mi-ar fi rusine sa am asa un tata ai noroc ca ea nu stie!Imaginati-va cum ar fi sa i se intample fiicei dumneavoastra asa ceva.Si nu e adevarat ca hormonii nu pot fi stapaniti;hormonii pot fi stapaniti de catre oamenii normali la cap dar de catre obsedati nu pot fi stapaniti.Obsesia sexuala e o boala care trebuie tratata si pe care multi o ignora!Imi pare rau pentru tine ca esti bolnav si imi pare rau pt fiica ta ca are asa un tata!Esti grav bolnav ai nevoie de psihiatru omule!

    1
    2

  • Lizzie pe 21 Dec 2013, 14:21
    J de la JEG

    Esti un...nu pot sa spun animal,fiindca un animal este o fiinta nevinovata,ci un...mizerabil,o scursura,un jeg ,un idiot,un tampit,nu esti om,esti un MONSTRU!!!!!!!!!!!!!!!! Mi-e scarba dupa ce am citit povestea ta,stomacul mi s-a intors pe dos!Oamenii ca tine ar trebui bagati in lagare!

    1
    2

  • john pe 3 Feb 2013, 11:14
    vise

    omul a auzit dar nu a zis ca a si facut asteptat dar nu cred ca s'a intamplat'si de ce nu i'a facut nevasta sex oral,poate nu a incercat el primu,cred ca da.iar fata lui sigur o sa faca asa ceva ,si nu trebuie sa se ingrijoreze ca nu il afecteaza cu nimic,ea o suge nu el

    3
    1

  • miruna pe 22 Ian 2013, 23:14
    imoral si ilegal

    Cica e tata preocupat. Preocupat sa-si bage membrul dintre picioare in gura prietenelor fiicei sale care sunt minore! Si numai asta l-a facut sa se simta cu adevarat barbat! Asta este peocupare de tata normal la cap? Nu numai ca e imoral dar e si ilegal! Omul asta e atat de bolnav psihic incat nici macar nu realizeaza gravitatea faptelor lui, ba chiar i se par normale!!!!

    4
    2

  • ela pe 21 Ian 2013, 23:42
    pt Adrian

    adrian, esti un idiot daca tu crezi ca este ok sa faci sex oral cu o minora, si colega cu fiica ta fiind... presupun ca, la cat esti tu de "open minded", ai face sex cu propria fiica si ti s-ar parea in regula... eu cred ca esti bolnav psihic si nu ti-ar strica un control amanuntit... poate chiar si o internare, la Jilava... MARE TI-E GRADINA DOAMNE!

    6
    1

  • Alice pe 21 Ian 2013, 16:47
    Doamne!!

    iti dai seama ca sotia ta nu te va ierta...clar divort!!Inainte sa faci asta ar fi trebuit sa gandesti!nu te gandesti ca poate si fiica ta face acelasi lucru?!

    6
    3

  • dana pe 21 Ian 2013, 14:24
    nu cred

    tot ce scrie in acest articol e luat din filmul American Beauty, cu Kevin Spacey...un film de Oscar...vedeti filmul si va veti da seama de veridicitatea acestor "scrisori reale"

    7
    1

  • heba pe 21 Ian 2013, 14:18
    sex cu o minora

    mi se pare ca nimeni nu a remarcat un lucru...barbatul asta a facut sex cu o .... minora!!! si se lauda ca nu s-a orit numai aici (nu vreau sa stiu ce inseamna asta) eu stiu ca asta se pedepseste prin lege chiar daca e cu acordul minorei. e o scrisoare trimisa la redactie? ok..eu cred ca trebuie trimisa politiei. parerea mea!!!

    16
    1

  • veronika pe 21 Ian 2013, 13:32
    Mod de viata

    E interesant sa incerci sa experimentezi sa-ti traiesti viata DOAR dupa propriile standarde si reguli..abordarea ta e oarecum in acest sens. Dar din pacate, asa cum au spus-o si ceilalti, exista si niste norme generale-ale societatii, umanitatii..cum ai vrea tu sa le spui pe care trebuie sa le ai in vedere. Pentru ca e clar ca tu esti convins ca nu gresesti si ca e firesc ceea ce se intampla...dar ai incercat sa privesti situatia din toate perspectivele, nu doar dintr-a ta? Parerea mea este ca nu. Ca e bine sau nu, asta o va decide timpul si tu insuti.

    2
    1

  • simika pe 21 Ian 2013, 10:16
    era de asteptat...

    Nu va cunosc, nu va judec, dar in urma celor spuse mai sus trag o singura concluzie: nu comunicati cu sotia absolut deloc pe teme intime! Sunt femeie si imi iubesc sotul, fac orice in pat, dar sunt si gospodina in bucatarie si am grija si de copilul nostru de 2 ani. Aveti nevoie de o zi pe saptamana sau un week-end la 2 saptamani numai al vostru. Comunica cu ea! Spune-i ce iti doresti, crezi ca ea nu e nesatisfacuta? Este, dar nu iti spune pentru ca e de moda veche. Vorbiti unul cu altul si impartiti-va fanteziile, astfel veti trai cu o rutina amara si nu veti ajunge nicaieri. Ziceti ca aveti cariera. Cumparati-i lenjerie intima draguta, o sa ii dati de inteles unde vreti sa ajungeti. Faceti-i cadou o programare la coafor sa isi schimbe un pic fizionomia. Sunt atatea modalitati de a iesi din rutina si dv. ce faceti? In loc sa va ajutati casnicia, apelati la sexul oral al unei pustoaice de 17 ani. E o prostie. Asa este: isi expun totul, iar cand stau in banca li se vede jumatate de fund. Dar ce va impiedica a comunica cu sotia si a-i spune ce doriti? Nimic! Daca ea nu isi da seama ca va inlatura, atunci spuneti-i dv. dorintele si poftele sa vedeti cum se schimba situatia. COMUNICATI!!!!!!!!!!!!!!!

    8
    0

  • Adrian pe 21 Ian 2013, 10:04
    ...

    Vero esti de moda veche , nu esti open minded dar un lucru e sigur ..nu prea stii nimic despre barbati , pe langa faptul ca ai insirat acolo niste frustrari fara sens... esti praf (fara suparare) . Si mai esti si ipocrita(ipocrizie feminina) ..tu daca vezi un barbat musculos cu un penis mare sa nu-mi spui mie ca nu ai flashu-ri cu el :))) ..auzi si tu onoare de femeie :)))) ala e un barbat puternic daca a rezistat 20 de ani fara sa o insele pe nevasta-sa , am prieteni insurati care dupa un an de casatorie deabea asteptau sa plece in delegatii :))) (intelegi tu ) .

    7
    2

  • Vero pe 21 Ian 2013, 07:06
    Problema lui e ca priveste oamenii din jur, mai ales femeile, ca niste obiecte, de care se ataseaza, dupa care se satura si vrea ceva nou....

    Dragi femei, acest tip incearca sa ne convinga pe noi defapt ca nu reprezentam nimic mai mult decit niste corpuri de care la un moment dat il plictisesc si vrea altceva sa poata fi fericit. Eu nu vad respect in primul rind fata de el insusi ca om, respect fata de femei si respect fata de proprii copii. Si inca mai incearca sa se justifice sau sa se laude defapt in fata noastra ca uite ce tip e el ca pustoaicele il vor., dar el defept nu e vinovat sarmanelul ca pofteleste la niste copii, care sint prieteni cu copii lui (aici e cel mai alarmant)... clar!

    3
    1

  • Vero pe 21 Ian 2013, 06:53
    Pai cum poti sa privesti frumos un om care are atitea limite in privinta femeilor numai zic de ceia ce priveste educatia si viitorul copiilor proprii.

    Inca mai incearca sa manipuleze oamenii spunind ca se asteapta la comentarii dure din partea femeilor mai ales?! Modul de gindire e prea limitat si daca poate sa le influienteze pe niste pustoaice si pe sotia proprie, defapt prostindule, nu toti sint asa de prosti sa inteleaga ca ceia ce face cum nu ar zice el, nu e delor normal, daca nu se adreseaza cit mai urgent la psiholog. Sa aflu eu ca sotul meu imi face asa ceva, dau la divort in aceiasi zi. Sa imi murdaresc eu onoarea mea de femee si onoarea familiei cu asa oameni care gindesc in asa mod, numai zic de ceia ce isi permit sa faca, nu si iar nu. Marog se mai intimpla cind in unele cazuri casatoria nu mai merge asa cum ne-am dori. Dar vina nici intr-un caz nu e doar a unuia, cum incearca sa declare acest tip. Se mai intimpla ca unul din soti sa calce strimb si chiar daca nu e acceptabil adesea, uneori poti sa intelegi motivele si poate, poate mai reusesti sa dai o sansa casatoriei tale. Dar nu in cazul acestui tip, care modul de gindire e atit de limitat despre noi femeile si insasi viata. El chiar crede ca noi putem fi fericite alaturi de un tip de asta, care la fel nu ne ofera nimic pe plan sexual, nu mai zic de restul? Poate ca noi ne jertfim mai mult pentru familie, dar nefericirea o simtim si noi destul de mult cind viata sexuala nu mai e asa cum ar trebui si sotul unicul carauia ne dedicam intreaga viata amoroasa, nu are chef de sex. Mai aiurea e cind unul sau ambii parteneri crede ca problema e doar in celalalt. Dar cel mai rau e deja cind traiesti linga un tip ca asta, care deja nici macar pe copiii lui nu ii respecta. Asa tata e pericol pentru copii, nu mai zic de restul.

    5
    1

  • miriam1980 pe 21 Ian 2013, 05:50
    mda

    daca sexul oral e tot ce are nevoie un mascul sa se simta barbat ar fi lumea prea simpla :) eu nu cred ca povestea e scrisa de un barbat dar e aceeasi de cand lumea si pamantul si nu ma surprinde dar ma scarbeste ca un barbat gandeste asa si nu e in stare sa-si asume incapacitatea de a fi un tata si un sot bun renuntand la familie daca nu il face fericit si urmandu-si pornirile sexuale care par sa fie mai importante decat orice altceva.

    3
    1

  • esperanza pe 21 Ian 2013, 05:33
    aberant

    Dar ce ai zice daca si sotia ta satula de tine ar trece la actiune cu prietenii baiatului vostru ca sa-i initieze intr-ale sexului normal, daca nu practica sexul oral. Ai considera la fel de normal acest lucru? Daca sotia nu-ti satisface "fanteziile" sexuale, in cel mai rau caz poti sa aplezi la o profesionista. Dar daca ti se pare mai incitant sa o faci cu prietenele fiicei tale, cel mai bine ar fi sa consulti un psiholog! Lipsa de scrupule, de decenta, demnitate si respect fata de sotie si fiica va avea repercursiuni grave asupra intregii familii.

    3
    1

  • livia pe 20 Ian 2013, 18:45
    hmmm

    poate fi adevarata, dar felul in care redactata demonstreaza ca nu e:D:D cunosc si eu un barbat de 42 de ani care pofteste la colegele fiicei lui si daca vreuna ar ceda sunt sigura ca ar profita de ea. pacat ca acest gen de barbati nu se gandesc ca fetele lor vor suporta consecintele faptelor lor, pt ca de cele mai multe ori copiii platesc pt greselile parintilor.

    9
    1

  • cristi pe 20 Ian 2013, 18:17
    Nu te judec!

    Nu te judec, dar iti doresc sa afli ca si fata ta face acelasi lucru altor barbati de varsta ta, precum a facut-o prietena ei pentru tine! Sunt sigur ca o sa fii plin de satisfactie! O sa descoperi ca e minunat sa stii ca un tataie (ca asta esti pe langa copilele astea), a putut sa isi permita sa faca mizeriile astea copilului tau, pe care l-ai tinut in brate prima data cand s-a nascut, l-ai spirijinit pana a invatat sa mearga etc. . Daca aveai nevoie de acest stil de distractie, trebuia sa apelezi la o profesionista, dar probabil nu era atat de incitant cat sa intinezi cu atitudinea ta mizerabila corpul unei copile! Asa ca nu te judec, dar sper sa mori in chinuri!

    14
    3

  • Aurelia pe 20 Ian 2013, 15:13
    Nu vreau sa te judec!

    Nu vreau sa va judec, pentru faptul ca va inselati sotia, sau ca va-ti permis "luxul" sa faceti sex oral cu o pustoiaca de 17 ani. Am putina experienta in viata mea, nici nu sunt casatorita, ca sa vorbesc despre chestii asa serioase precum despre o casnicie care dureaza deja de 20 de ani. Pe mine altceva ma mira in povestea dumneavoastra. Stiti ca fiecare dintre noi avem prieteni cu care avem interese comune. Nu va alarmat nici de cum faptul ca fiica dumneavoastra prieteneste cu fete care fara nici o problema fac sex oral, tatalui prietenei ei. Si plus nu la primul barbat si nu la ultimul, din cele citite mai sus, a facut-o. Nu credeti ca si fiica dumneavoastra ar putea face asa ceva? Nu crede-ti ca ar trebuie sa o sfatuiti sa isi aleaga prietenii altfel? Daca prietena ei si-a permis sa v-o suga, nu va-ti gindit pentru citeva secunde ca si fiica dumneavoastra isi permite sa o suga pe al tatalui ei?

    29
    1

  • Anonim pe 20 Ian 2013, 10:12
    :)

    bravo tie , sexul trebuie e o parte foarte importanta din viata unui barbat si multe femei nu sunt constiente de lucrul asta , trebuie sa faci ce simti pana la urma ..eu nu stiu cum ai rezistat atata timp langa o femeie care nu putut sa te faca sa te simti barbat .

    20
    24

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod