Poveste adevărată: "Iubesc un alt bărbat, deşi sunt căsătorită şi proaspătă mămică"

Am 28 de ani, sunt căsătorită de cinci ani şi suntem fericiţii părinţi ai unui băieţel de opt luni. Trăim în Italia şi avem norocul să nu fim afectaţi de criză, job-ul soţului este încă foarte căutat.
Am 28 de ani, sunt căsătorită de cinci ani şi suntem fericiţii părinţi ai unui băieţel de opt luni. Trăim în Italia şi avem norocul să nu fim afectaţi de criză, job-ul soţului este încă foarte căutat. Teoretic ar trebui să fiu cea mai fericită femeie din lume, pentru că am tot ce-mi trebuie. Și totuşi, de câteva luni viaţa mea e un calvar de al cărui final mă tem cel mai mult. Sunt îndrăgostită nebuneşte de un italian frumos, care mi-a întors pe dos viaţa şi sentimentele faţă de soţul meu.

Acum cinci ani când m-am măritat l-am ales pe Traian pentru că era un bărbat de încredere, serios şi mult mai matur decât mine. El este mai mare cu 12 ani şi întotdeauna l-am admirat pentru felul lui liniştit de a fi, care mi-a inspirat siguranţă. Nu ştiu dacă pot vorbi despre o dragoste nebună cu el, pentru că nu a fost niciodată foarte pasional, dar nici eu nu eram prea focoasă. Sunt o femeie tânără, dar comună, nu mă disting prin vreun atribut de frumuseţe.

Prin urmare poate este de înţeles de ce atunci când l-am cunoscut pe Toni mi s-au aprins călcâiele imediat, deoarece este primul bărbat frumos şi sexy care îmi face curte. Imaginaţi-vă un italian adevărat, brunet, cu părul ondulat, ochi negri şi buze senzuale, că vă fixează insistent de pe partea cealaltă a mesei la care staţi alături de soţ şi prieteni de familie. Mi s-a părut deopotrivă periculos, îndrăzneţ şi teribil de excitant. Am simţit ochii lui cum îmi mângâiau trupul, ca nişte mâini invizibile, şi m-am înfiorat cum nu mi s-a întâmplat niciodată s-o fac sub mâinile reale ale soţului meu.

Asta s-a întâmplat acum două luni, când ne-am văzut prima dată. De atunci ne-am mai intersectat în oraş, cu diverse ocazii, iar singura dată când Traian nu a fost lângă mine a fost şi prima dată când Toni m–a atins. A fost ca o explozie de senzualitate. S-a apropiat de urechea mea, i-am simţit respiraţia caldă pe ceafă şi i-am auzit cuvintele: eşti frumoasă! Nu mi-a spus nimeni, niciodată, asta.


De atunci trăiesc un calvar acasă. Am început să-mi ignor soţul şi să invoc motive pentru a mă sustrage de la sexul conjugal. Deşi, culmea, se pare că şi Traian mă consideră mai apetisantă de când alăptez, dar de câte ori am făcut dragoste cu el în ultimele luni mi-am imaginat că e Toni. Mă tot gândesc cum ar fi dacă aş face dragoste cu Toni, dar în acelaşi timp mă omoară gândul că l-aş înşela pe Traian. Nu pot să îmi imaginez viaţa fără familia mea, fără fiul meu pe care-l iubesc mai mult decât orice pe lume, dar nici nu-mi pot lua gândul de la buzele senzuale ale lui Toni.

Ce să fac, credeţi că o scurtă aventură cu Toni m-ar vindeca de obsesia asta sau mi-ar distruge căsnicia? Sunt sigură că dacă i-aş ceda italianului, ar fi extrem de discret, deci aş putea s-o fac fără ştirea lui Traian, dar ce mă fac dacă constat că tot ceea ce îmi oferă soţul meu acum păleşte în faţa amantului?

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentarii (26)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gasca ioana pe 12 Ian 2015, 09:31
    POVESTE ADEVARATA

    :))))) asta-i problema ta cea mai grava??femeie tampita...ai incercat vreodata sa rezolvi ,,problema,, cu sotul tau?sa incerci sa-l surprinzi..sa fii sexy pt el..sa-l rasfeti..etc?s-ar putea sa te surprinda!zici ca esti comuna,eu cred ca esti comuna din toate punctele de vedere,nu are rost sa o lungesc.voi astea va meritati soarta.bonus..cereti sfaturi tuturor specimenelor care populeaza netul:))))halal femeie!!sa fiu barbat te-as bate asa..preventiv!

    3
    3

  • ofata pe 17 Apr 2014, 19:43
    viata asta...

    Acum 10 ani am cunoscut un baiat. Era superb! M-am indragostit de el la prima vedere. Am avut o relatie cu el de cateva luni, apoi el a fost nevoit sa plece in strainatate. Ne-am certat pentru ca nu imi doream sa plece. In ziua in care a plecat (nu am stiut ca va pleca in acea zi ) m-a sunat sa ma intrebe ce mai fac, eu i-am spus sa nu ma mai caute ca am prieten, desii nu aveam...vroiam neaparat sa il uit pentru ca stiam ca nu se va mai intoarce. In toti acesti ani ma mai gandeam la el desii aveam alte relatii dar niciodata nu m-a cautat. Acum sunt casatorita de 2 ani , sotul meu este un adevarat cavaler , asta mi-a placut tot timpul la el. Cu ajutorul unui site de socializare intr-o zi l-am cautat pe acel El, marea mea iubire...L-am adaugat la prieteni si am inceput sa vorbim. I-am spus ca sunt casatorita , fericita, bla bla bla...Mi-a spus ca este in tara. Intre timp m-a pus sa imi aduc aminte de ziua in care m-a sunat pt ultima data, el vroia sa ma ceara in casatorie si sa plec cu el(ceea ce eu nu am stiut). Am ramas masca, nu am stiut ce sa fac , ce sa spun.Am trecut peste , am vorbit zilnic, imi spune ca ma iubeste si ca nu m-a putut uita niciodata. Adevarul ca si eu sunt atrasa de el, nu stiu daca il iubesc in momentul de viata, dar stiu ca nu as vrea sa il pierd. Ieri m-am intalnit cu el, am vrut doar sa il vad pentru cateva minute. Asa a si fost, nu s-a intamplat nimic, ne-am pupat pe obraz dar in momentul revederii m-am simtit ca o adevarata fata de liceu, inima imi batea foarte tare, aveam emotii ft mari, imi venea sa il iau in brate , sa il sarut iar timpul sa se opreasca in loc doar pt noi doi. Dupa acele 30 de minute petrecute impreuna m-a sunat sa ma intrebe daca as putea sa renunt la sotul meu pt ca ma iubeste si vrea sa fiu doar a lui, nu se poate impaca cu gandul ca m-a pierdut pt totdeauna si mi-a reprosat ca de ce m-am casatorit. Deci nu stiu ce sa fac, nu as putea sa imi insel sotul, dar nici pe el nu as vrea sa il pierd...Sunt convinsa ca nu poti iubii in acelasi timp doi barbati. Poate gasesc pe cineva mai matur pe site si imi poate da un sfat, eu am doar 29 de ani. Ajutati-ma va rog caci nu am cu cine sa discut despre asta. Multumesc !

    0
    0

  • AnCuta39 pe 13 Apr 2014, 17:27
    As vrea un sfat !

    Am si eu o problema....am o relatie de 2 ani cu un barbat mai mare ca mine cu 8 ani,eu am 20.nu ne vedem decat odata sau de doua ori pe saptamana din cauza serviciului.deseori cand vin la el stau singura deoarece el este plecat cu baietii sau la fotbal.ma simt neglijata....dar am intalnit de curand un baiat care ma face sa ma simt implinita,imi acorda atentie,ma asculta cand am nevoie sa vorbesc cu cineva,ar face orice pentru mine..mi-a dovedit de multe ori.cu prietenul meu urmeaza sa fac nunta anul acesta...dar nu stiu ce se intampla cu mine,il vreau si pe el dar si pe celalalt baiat.nu vreau sa-i dezamagesc pe niciunul.as vrea si eu un sfat...orice sa ma poata ajuta sa-mi dau seama ce ar trebui sa fac.va multumesc !!

    3
    2

  • Andreea pe 6 Apr 2014, 20:43
    LOL si eu trec printr-o poveste asemanatoare

    Eu am 24 de ani,sunt studenta si de la 18 ani am o relatie cu un barbat minuat si familist care este cu 7 ani mai mare ca mine.L-am iubit enorm de la inceput si inca il iubesc si il respect,plus ca am trecut prin multe necazuri care le-am trecut cu bine si am fost stalpul sau spiritual.Nu am ce sa ii reprosez decat taicasu care este o javra de om din toate punctele de vedere si mai si locuim cu el de 6 ani...este groaznic dar am inceput sa ignor aceasta problema.In pat partenerul meu este ok dar lasa de dorit la anumite dorinte mai zapacite ale mele desi-i la inceput faceam multe zapaceli.In fine,problema mea este ca de o luna am cunoscut pe net un barbat minunat din Germania care este cu 11 ani mai mare ca mine dar uimitor...este exact ca mine in gandire,nebunatic in pat si extrem de sarmant iar ochii lui sunt criminali...un albastru desavarsit.Vorbim cu orele pe net,ne vedem pe webcam zilnic iar in timpul zilei comunicam incontinuu prin intermediul netului pe telefon.Imi zice ca sunt extrem de frumoasa,ca sunt adevarata lui iubire,ca nu ma lasa pt.nimic in lume,ca este indragostit,ca deja simte iubire pt.mine si ca vrea sa nu fie ranit sau sa ma raneasca niciodata.Ma simt foarte atrasa si indragostita de acest barbat minunat dar totodata imi este mila de partenerul actual...ce sa fac...deja tipul acesta vrea sa vina dupa mine in Romania si sa se intereseze cum as putea sa imi finalizez studile acolo...o data mi-a vorbit si de casatorie si de faptul ca fetele de acolo sunt total diferite de mine si foarte de neincredere intr-o rel.serioasa si familie,plus ca nu fac nimic in casa ca sotii.Este vrajit de mine iar eu de el...ce sa fac...il vreau pe el dar mi-este mila de partenerul meu actual.

    0
    0

  • gabi pe 19 Feb 2014, 10:04
    ...

    traiesc si eu o poveste de genul. Cunosc un baiat de vreo 6 ani si nu am avut o relatie dar ne-am simtit mereu f atrasi unul de celalalt si de cate ori am reusit sa ne vedem am avut niste nopti fierbinti. Stam in orase diferite si asta ne impiedica sa intemeiem o relatie, desi asta ne dorim cel mai mult. Eu, de 1 an jumate sunt cu un baiat f serios, stabil, ma iubeste f mult...dar gandul imi fuge deseori la celalalt. Am impresia ca sunt atrasa si indragostita de ambii. Acum ar trebui sa ma intalnesc cu el dupa 2 ani de zile in care nu l-am mai vazut, dar am mai vb la tel, insa nu stiu ce sa fac, daca e bine. Ce ma sfatuiti??

    0
    0

  • ana pe 6 Feb 2014, 16:29
    eu

    Si eu am 20 de ani si sunt casatorita de 3 ani....dar de 8 lui a aparut un alt barbat in viata mea la care am inceput sa tin mie teama de ce se va intampla pe viitor cu mine si sotul meu...nu stiu cum am ajun sa iubesc alt barbat....Intre mine si sotul meu sun17 ani diverenta dar pt mine varsta nu a contat nikodata pt mine e impartont incelegere ,comunicare,respectul dar si iubirea.....Dar intr-un final iam spus sotuli meu ca sunt indragostita de un alt barbat...miam cerut iertare si ma iertat din acel moment miam dat seama ca sotul meu chiar ma iubeste foarte mult si mam decis sa renunt la acel baiat......Ar trebuii sa ii spui sotului tot adevarul ca sa nu distrugeti o dragoste curata...sunt convinsa ca daca te iubeste te va ierta cu siguranta

    2
    1

  • nicolae pe 2 Feb 2014, 21:26
    ce mai

    pe timpul dacilor prin anii 101-102 romanii ne-au invadat si sau sexat cu femei dace rezultand poporul roman aici pe acest pamant , iar acuma poporul roman se infiinteaza in italia prin sexarea la fata locului este normal .

    0
    1

  • Ioanna pe 17 Sep 2013, 23:13
    si eu sunt in aceeas situatie

    Buna, eu sunt casatorita de 4 ani, si am o fetita de 3 ani. Voi fi sincera si voi spune ca m-am casatorit de gura parintilor. Sunt in Grecia. De cand m-am mutat, exista aici un vecin care de cand l-am cunoscut imi da fiori.. nu m-a bagat in seama pana de craciun anul asta. Sotul meue brunet e mai pitic decat mine si grasun, eu am 49 kg si 160 inaltime si sunt brunetica. Barbatul de care m-am indragostit lulea este blond, cu parul grizonat, cam 180, ochi albastrii, stilat, visul orcarei femei.. Desii pana de craciun nu ne bagam in seama, sotul meu mi-a zis o data, la restaurant uite ce barbat frumos e Ianni, iar eu i-am zis ca mie nu imi place, ca nu imi plac blonzii, si ca nu zambeste niciodata, sotul mi-a zis sa ma uit mai atent, ca ce nu vad? si m-am uitat iar, in momentul acela privirile ni s-au intersectat si am simtit un fior fierbinte sa imi cutreiere tot corpul. De atunci ne privim mereu. O data am stat la aceeas masa si s-a uitat in ochii mei, dar parca mi-a patruns tot corpul cu privirea aceea, nu mi-o pot scoate din minte. De atunci ma gandesc tot timpul la el, trece in fiecare zi prin fata casei mele, si chiar daca fug de el, imi iese in cale. Mi-a zis o data ca si lui ii place de mine, dar sa lasam timpul sa aleaga daca sa facem ceva sau nu... O data ma priveste, ma saluta, alta data se face ca nu ma vede.. Acum intr-o seara eram cu sotul meu la o cafea, iar el era la o masa langa noi. Se uita fix a mine, sotul meu se uita la el, dar el nu isi lua ochii de la mine. La un moment dat ne-am ridicat si am plecat.. Sunt asa indragostita de e!!! Si el e casatorit, are si el 2 baieti, nici el nu este fericit cum nu sunt si eu, dar cred ca va ramane aici...e prima oara cand ma indragostesc asa de cineva!!

    0
    1

  • dori pe 22 Ian 2013, 21:34
    daca iti place si te doreste fa-o

    Vei regreta toata viata ca nu te-ai culcat cu el.Dar dupa parerea mea cred ca el trebuie sa pluseze vis-a vis de tine. Adica el sa te caute si sa-ti arate ca te doreste, altfel nu vad cum ai putea sa-i cersesti dragostea. Fiindca una este sa te faca sa mori dupa el, caz in care tu nu mai poti dormi, esti indragostita lulea si alta este sa te caute si sa-ti arate ca te doreste. In orice caz, chiar daca esti maritata, poti experimenta o aventura cu un italian dar fara sa stie nimeni , doar inima ta.Altfel vei jeli ani multi dupa el si-ti vei reprosa ca nu ai avut curaj.Te vei intoarce la sotul tau, asta doar daca nu se complica lucrurile cu italianul si numai tu poti sa decizi.

    0
    6

  • ela pe 21 Sep 2012, 00:36
    povesti de viata

    offff..nu este usor de dat sfaturi,depinde de la caz la caz.Eu mi'am iubit sotul foarte mult,nu vedeam viata fara el,am ajuns in italia la munca pentru familia mea,doar pentru o scurta perioada am gandit la inceput,dar dupa 1 an de zile sotul meu si'a facut o viata frumoasa in romania cu banii trimisi de mine si datorii de mii de euro.Prin urmare m'am decis sa nu ma mai intorc la el ,sa muncesc si sa ma sacrific doar ptr copilul nostru,care are 18 ani si multe nevoi evident.Am 37 de ani si am cunoscut un barbat italian mai mare ca mine cu 11 ani,necasatorit,nu este frumos,dar este foarte educat si respectuos,chiar exagerat in ale bunelor maniere,dar cu toate astea numai am incredere in barbati.Deci,doamnelor,care aveti o casnicie fericita,lasati aventurile ca nu sunt bune,respectativa barbatii daca o merita si nu umblati dupa frumusetea altui barbat si nici nu ascultati vorbele frumoase suflate cu usurinta la ureche.Eu merg inainte cu aceasta relatie,dar copilul meu v'a ramine pe primul loc in inima si in viata mea,ma voi intoarce in Romania doar cand ea(fata mea)mi'o v'a cere,ca si cum nu l'as fii cunoscut niciodata pe acest om,desi cred ca el nu merita asta,dar ce sa fac,numai am incredere in barbati niciodata,dupa cele intamplate cu sotul meu.Iubirea este un cuvant mare si nu oricine ii cunoaste sensul,iubirea nu se rezuma doar la sex,vorbe frumoase si saruturi.

    3
    3

  • claudia pe 14 Aug 2012, 22:26
    nu merita

    parere mea ca nu merita si o sa regreti doar pt ca asa sunt barbati ,e usor sa faci ochii dulci unei persoane mai greu e sa i castigi increderea,ceea ce traian a facut deja,pana la urma e alegere ta dar trebuie sa cantaresti bine situatia ai pute sa pirzi tot pt nim ic deosebit...

    5
    0

  • Cristian pe 13 Aug 2012, 16:24
    Vreau sa cunosc o fata singura care isi doreste sa fie cu un baiat

    Daca vrei sa ma cunosti hai sa stam de vorba pe mess id meu bond_aikon007.imi doresc tare mult sa pot cunoaste o fata ,draguta si care sa vrea sa cunoasca un baiat.Multumesc .Eu sunt din Bucuresti am 27 de ani ptr mine nu conteaza cati ani ai conteaza sa iti doresti sa ma cunosti

    3
    1

  • dorina pe 1 Aug 2012, 11:03
    ar fi pacat

    Chiar nu se merita si ar fi pacat sa-l tradezi pe sotul tau pentru un barbat care cauta o aventura.Italian verstat,romanca naiva si aventura-i gata. Revino-ti draga doamna si vezi-ti de familia ta mai ales de copilul tau .Ai sa ramii cu un gust amar si atit.Sanatate si minte multa sa ai ca sa stii ce sa hotarasti.

    9
    1

  • adingeras pe 30 Iul 2012, 14:59
    ceva ...

    Tebuie sa pui in balans totul. O clipa de placere te poate face sa pierzi tot ce ai si odata inceputa o relatie cu italianul nu se stie unde vei ajunge. Sfatul meu este sa iti pui in prim plan puiul mic.

    14
    0

  • ella pe 30 Iul 2012, 11:00
    ptr bla bla bla

    da, nu ai de unde sa stii in ce te bagi sau cum ti se schimba viata peste noapte, dar femeia asta nu vrea sa se desparta de sot si sa isi vada de viata ei, ea vrea doar sa il insele si sa ramana cu el! in plus, stia de la bun inceput ca nu exista atractie sexuala intre ei. nu poti rani oamenii din jurul tau intr un mod atat de perfid. si sa stii ca am idee la ce ma refer, vorbesc din experienta si poate nu e asa traumatizant ptr cel care inseala dar este ptr cel inselat. ar trb sa ii spuna in ce situatie se afla casnicia lor, sa discute despre asta si sa ia de comun acord o decizie, este vorba de vietile amandurora nu numa a ei

    7
    0

  • veronika pe 30 Iul 2012, 09:58
    Sindromul maritatului devreme

    Salut! Ceea ce simti e foarte normal si am observat ca e uzual mai ales pentru fetele care se casatoresc foarte tinere. Exista in codul nescris al vietii niste perioade ce definesc viata unui om, in cazul de fata al unei fete. E normal ca la varsta adolescentei sau oricum pana la varsta de apx. 25 de ani, o fata sa vada intr-un barbat matur idealul sau masculin. Dar de foarte multe ori e doar o iluzie. Pana sa ajungi sa fii langa acel tip linistit, calculat si care iti ofera siguranta, e bine sa experimentezi iesind cu cei care sunt exact opusul. Nu spun ca trebuie sa te culci cu mai multi inainte sa te casatoresti. E destul sa iesiti, sa va sarutati poate sa va atingeti si sa discuti mult, mult. Asa iti vei da seama ca toti acei baieti frumosi si senzuali, care te tenteaza, isi pierd din stralucire pentru ca nu iti ofera pe termen lung siguranta pe care ti-o va oferi tipul care nu e tocmai zeul grec. Si dupa cei ai experimentat esti gata sa intri intr-o casatorie. Pentru unele experimentul se poate opri la 1-2 baieti, poate pentru altele numarul e mult mai mare. Dar sunt evitate situatiile de fata. Ce sa faci? Chiar daca vei putea sa-i rezisti acestui Toni, va aparea un altul peste cativa ani si un altul si tot asa. Asa cum spunea cineva aici, discuta cu sotul tau si incearca sa-i spui ce iti doresti, eventual ce ar putea el face ca sa te ajute. Merita aceasta sansa pentru ca el n-a gresit cu nimic. In ceea ce-l priveste pe Toni, pune in balanta ce ai de pierdut si ce ai de castigat in cazul in care ai iesi cu el. Dat fiind ca e pentru moment doar atractie fizica, eu cred ca minusurile intrec cu mult plusurile. Bineinteles, din nou, eu as alege situatia care imi ofera mai multe avantaje, dar fiecare are dreptul sa faca propriile alegeri. Copilul nu e o piedica, balanta de plusuri si minusuri trebuie sa se raporteze doar la relatia ta cu cei doi barbati. Iar faptul ca Toni ti-a spus ca esti frumoasa si ca " Nu mi-a spus nimeni, niciodată, asta.", gandeste-te ca sotul tau ti- o spune in fiecare zi, din ziua in care a hotarat ca vrea sa-i fii sotie, din ziua in care a dorit un copil cu tine si tot timpul asigurandu-ti o viata decenta. Declaratiile verbale palesc de departe in fata faptelor, trebuie doar sa stii si sa vrei sa le asculti.

    13
    0

  • Nu conteaza pe 30 Iul 2012, 01:30
    O parere.

    In momentul in care simti lucruri profunde pentru alt barbat inseamna ca celalalt nu prea mai reprezinta mult.Vad comentarii care sustin ca inselatul nu este o tragedie.Ba este!Un om sanatos nu ar spune ce spuneti voi.Sa iubesti un om nu inseamna sa te folosesti de el ca sa stea aprins in sufletul tau sentimentul de stabilitate.Eu am impresia ca multe femei sunt de acord cu infidelitatea pentru ca se simt vinovate;asa incearca oameni sa se accepte pe ei insisi dupa o greseala.In momentul in care ceva nu merge tocmai bine,corect este sa discuti cu partenerul de viata,sa-i spui nemultumirile,sa-l faci sa inteleaga ce iti doresti tu si daca nu intelege,oamenii mai renunta cand nu se mai poate face nimic.Copiii nu trebuie sa fie un impediment in luarea deciziilor pentru ca nu copiii iti hranesc relatia femeie-barbat;ca te fac sa infloresti este normal,a fi parinte este minunat,banuiesc.Sa nu incurcam lucrurile.Si trebuie sa ne limitam in viata,nu putem sa traim fericiti bazandu-ne pe minciuni...La un moment dat,atunci cand ne dam seama ca am gresit,regretam... si de obicei este prea tarziu.Lumea poate sa spuna orice,ceilalti pot sa te faca curva si daca nu esti,ceea ce conteaza este ce simti tu cand te gandesti sa-ti inseli iubita/ul,sotia/ul,daca poti sa traiesti cu asta,nu e tocmai normal. Singurii care pot lua decizii pentru noi suntem tot noi.

    13
    0

  • doina pe 29 Iul 2012, 20:25
    .........

    desi poate fi frumos si incitant ceea ce traiesti, gandeste-te foarte bine la ce vei face pentru ca in cele mai multe cazuri de genul acesta femeia e singura care sufera la urma.....

    10
    0

  • Eu pe 29 Iul 2012, 19:32
    O experienta asemanatoare

    Si eu am avut o experieta asemanatoare. Sunt intr-o relatie de 6 ani cu un bărbat mai mare ca mine cu 7 ani pe care il iubesc il admir pentru ca este mai matur decat mine, linistit si la fel ca si tie, imi inspira multa siguranta. Cand l-am cunoscut aveam doar 16 ani si acum am 23. Nu cred ca simt pentru el o dragoste nebuna si pasionala, dar nu ma vad fara el. Ma simt bine cu el, ma simt in largul meu, el ma iubeste foarte mult si imi ofera tot ce imi doresc eu. Datorita faptului ca sunt cu el de la 16 ani a fost singurul barbat din viata mea si na....ma gandeam cate o data cum e si cu alti barbati. Intr-o zi am cunoscut un baiat foarte frumos si sexy. A fost pentru foarte scurt timp colegul meu de munca. Ma inebuneau ochii lui, felul cum se uita la mine, felul cum imi vorbea, ma facea sa ma simt atragatoare si dorita, era o chimie intre noi cum nu a fost intre mine si prietenul meu. Si el era intr-o relatie de 4 ani, si chiar daca niciunul dintre noi nu ne doream sa ii ranim pe partenerii nostri nu am rezistat tentatiei si am avut o mica aventura. Eu apoi mi-am schimbat locul de munca si nu prea ne mai puteam intalni, asa ca incet incet ne-am ditantat. Si incet incet a trecut flacara aia dintre noi si acum de un an nu l-am mai vazut. Mi-e foarte bine cu iubitul meu chiar daca am avut acea mica aventura. Ma mai gandesc cate o data ca nu a fost corect din partea mea si ca probabil daca ar afla as pierde cea mai importanta persoana din viata mea, dar in acelasi timp a disparut curiozitatea si dorinta de a mai incerca si cu alt baiat. Parca il iubesc mai mult si il pretuiesc mai mult pentru ca stiu ca daca ar afla l-as putea pierde. Deci daca crezi ca italianul nu ar spune nimic, adica sa ii specifici ca nu vrei ca sotul tau sa afle despre el, eu zic sa te risti. Dar sa fii precauta! Daca nu incerci ai sa regreti si ai sa te tot gandesti la ce ar fi fost....si nu iti vei gasi linistea si vei fi distanta de sotul tau pentru ca ai sa cauti fel si fel de motive de certa pentru ca tu nu esti implinita. Asta e parerea mea!

    9
    4

  • Alexandra pe 29 Iul 2012, 19:08
    Iubeste ce ai deja!

    Nu da vrabia din mana pentru cea de pe gard. Sotul tau sunt sigura ca te iubeste foarte mult mai ales ca acum aveti si un bebe frumos care trebuie sa va uneasca si mai mult. Acel barbat e doar o iluzie si nu inseamna dragostea adevarata, e doar un fior, o curiozitate a firi. Nu iti trada familia pt un barbat. Si eu am facut o pasiune pt un alt barbat dar nu mi-am lasat familia pt nimic in lume... Singurul adevar si raspuns tu il stii... trebuie sa cauti in sufletul tau.... Succes!

    16
    2

  • diana pe 29 Iul 2012, 18:22
    ....

    nu iti distruge familia doar pt o aventura,si eu am avut o relatie frumoasa...pana a aparut "el" un barbat frumos si senzual,pe care atunci doar cand il vedeam disparea totul in jurul meu.mi-am lasat relatia,casa si totul pt "EL"" si credeam ca doar el va suficient pt mine,dar credema ca nu a fost asa,cand flacara sa stins,mi-am dat seama ce greseala am facut ,dar era prea tarziu din pacate sa mai pot face ceva

    11
    1

  • mira pe 29 Iul 2012, 12:26
    parera mea

    Desi nu sunt de acord cu inselatul,nici cu nefericirea si neimplinirea din diverse motive intr-o casnicie nu sunt de acord. Asa ca,daca tu simti ca il poti insela pe Traian fara sa ai remuscari dupa,fara sa afle, Go for it. Da,da,stiu ! oamenii te vor numi curva si toate cele,asta pentru ca inca traim intr-o societate cu vedere de cal si ne grabim sa aruncam cu pietre fara a ne uita la propriile greseli.. Iar daca tu constati ca ceea ce iti ofera italianul,fata de sot este mai bun,pastreaza-i pe amandoi. Poti avea o viata relativa fericita in casnicie si daca iti inseli sotul.

    10
    9

  • cLau. pe 29 Iul 2012, 10:13
    ...

    Cu totii stim sa dam sfaturi, dar in fata problemei nu vom sti ce sa facem. Nu cred ca merita sa faci cele mai importante persoane din viata ta, si anume sotul si copilul, care la un moment dat va trebui sa stie ce a facut mama lui si de ce nu o are langa el, pentru o simpla aventura. Intr-o singura noapte totul se poate destrama, iar ceea ce ai acum, nu vei mai putea recupera. Vorba aia: "Nimic nu trece fara sa lase urme."

    8
    3

  • Veronica pe 29 Iul 2012, 06:30
    Nici macar sotul tau nu ti-a zis niciodata pina la italian, ca esti frumoasa?

    Interesant, totusi un barbat care iubeste, iti spune cit esti de frumoasa macar odata. Nu conteaza cum arati. Cred ca ei ea lipsit anume asta, apreciere si putin jar in relatia ei cu sotul, ceia ce a gasit la italian. Fiecare femee pina la urma are nevoie de asta, de apreciere... Ceia ce as putea eu sa o sfatui, sa nu se grabeasca cu deciziile privind italianul. Ar putea sa se insele. Pasiunea adesea e foarte puternica, mai puternica decit dragostea de durata. Te face sa fii ceia ce nu ai crezut niciodata ca poti fi. Insa tot odata poate fi trecatoare tot asa de repede cum vine. Insa si iubirile mari se nasc din pasiuni, dar nu din toate pasiunile puternice traite. Imi pare rau pentru ceia ce i se intimpla, e usor sa ii dam sfaturi, sa ne dam destepte. Dar e altfel cind esti in acea situatie. Ii doresc multa putere si incredere in sine in tot ce face. Doar ea poate sa gaseasca raspunsul cel mai bun pentru ea, insa un lucru e clar pentru mine din cele relatate, "sa nu se grabeasca".

    8
    2

  • Bla bla pe 29 Iul 2012, 01:33
    Nu sunt de acord cu comentariul de mai jos

    Sunt de acord cu partea cu inselatul. "O clipa de placere, o viata de durere". De-a lungul vietii e normal sa apara tentatii, dar daca iubesti important e sa nu cazi in ele si sa respecti pe cine ai alaturi. Cu toate astea, nu mi se pare rau, sau anormal ce i se intampla. Nu poti sa vezi viitorul iar lucrurile se fac dupa cum se simt pe moment, nu ai de unde sa sti daca va dura sau nu. La fel si cu lucrurile in comun, cand crezi ca iubesti, te simti in suguranta si toate cele nu e ciudat sa nu te gandesti la o mie de consecinte care le poti avea, mai ales la cele rele. Asa ca sa nu vorbim de lucruri care nu cunoastem.

    6
    4

  • ellla pe 28 Iul 2012, 23:48
    alta poveste

    esti incredibila! dk este o poveste adevarata, esti o femeie....nu gasesc cuvantul ca sa ti l atribui. daca pe traian nu l ai simtit ca te completeaza din toate punctele de vedere si ai vrut de buna voie o viata sexuala anosta...e din partea ta totala lipsa de bun simt elementar sa sari in pat cu un italian pe care tu crezi ca va fi extrem de discret....barbatii nu sunt discreti cand vine vorba de viata lor sexuala, ei se lauda cu asta, ei vorbesc oriunde se duc cu ce ravagii fac....si nu am o parere buna despre italieni ca barbati ptr ca de cele mai multe ori sunt implicati in proxenetism trafic de pers etc etc...nu vreau sa generalizez dar nu e corect fata de sotul tau. dk te mananca atat de tare si chiar vrei sa ti o tragi fa+o nu te opreste nimeni de pe lumea asta decat constiinta ta. dar sa nu iti plangi in pumni ca ai aruncat o viata linistita cu un barbat de incredere ptr o noapte care tu speri sa fie salbatica. nu ai fost corecta cu sotul tau si nici cu tine cand te+ai maritat cu el. nu ai nimic in comun cu el, trebuia sa il lasi in pace nu vei face decat sa il distrugi

    22
    11

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod