Poveste adevărată: "I-am dăruit virginitatea, iar el mi-a oferit coşmarul"

Totul s-a întâmplat acum un an jumatate. Eram o fată frumoasă, deșteaptă, deschisă, care însă tânjea să fie iubită. Avusesem câteva relații până atunci, dar îmi doream enorm să întâlnesc marea dragoste, să spun „te iubesc”. Doream să întâlnesc pe cineva care să mă iubească cu adevărat.
Totul s-a întâmplat acum un an jumatate. Eram o fată frumoasă, deșteaptă, deschisă, care însă tânjea să fie iubită. Avusesem câteva relații până atunci, dar îmi doream enorm să întâlnesc marea dragoste, să spun „te iubesc”. Doream să întâlnesc pe cineva care să mă iubească cu adevărat.

Când nu mai credeam că se va întâmpla acest lucru a venit minunea. L-am cunoscut pe EL. Era un băiat drăguț, chiar dacă nu era de nivelul meu. Era mai mic decât mine, eu fiind pe atunci în clasa a XII-a, iar el a XI-a. Avea un nivel intelectual și financiar mai scăzut. Dar niciodata nu m-a interesat asta, ba chiar m-a făcut să țin și mai mult la el, pentru că neavând bani, îi era mult mai greu să își creeze un anturaj dubios. Era un băiat cuminte.

La început părea foarte îndrăgostit de mine. Nu știu dacă a fost cu adevărat sau doar se prefăcea. Asta m-a făcut să mă îndrăgostesc și eu de el. Îl iubeam... Deși nu îmi venea să cred, aveam lângă mine un băiat care mă iubea și pe care îl iubeam în sfârșit. Erau unele seri în care plângeam de fericire. Aș fi făcut totul pentru el. Era totul pentru mine și credeam că și el simte același lucru pentru mine.


Primele patru luni de relație au fost perfecte, deși la un moment dat am descoperit ceva care m-a făcut să îmi pierd oarecum încrederea în el. Dar am trecut peste. Deși știam că e vinovat, nu aveam certitudinea că a călcat strâmb. El îmi jura că mă iubește și m-am gândit că așa este. Am făcut pe oarba pentru că nu voiam să-mi spulber visul.
Și am continuat, deși acum îmi dau seama că dacă puneam punct atunci nu pierdeam nimic. Dimpotrivă.

Așa cum am spus, aș fi făcut totul pentru el și am făcut. Pentru mine virginitatea era cel mai prețios lucru, poate chiar mai prețios decât viața mea. Sunt o persoană credincioasă, dar mai mult decât atât, am principii. Mereu am considerat că femeia trebuie să se mărite cu bărbatul cu care face chestia asta, ci nu să umble din bărbat în bărbat. Dar sunt conștientă că trăim în secolul XXI și că până la căsătorie, daca avem o relație de 3-4 ani, nu putem să ținem bărbatul făra acest lucru, atat de ,,vital” pentru el.

Așa că am făcut acest pas, după multe rugăminți din partea lui. A insistat mult timp. Luni de zile. S-a întâmplat asta dupa nouă-zece luni de relație. Nu eram pregatită, însă nu voiam să îl pierd. Îl iubeam mai mult decât orice pe lumea asta. M-a atras și faptul că mi-a spus că nu a fost niciodată cu o femeie, deși nu știam dacă era chiar adevărat.

I-am spus să facem asta doar dacă e sigur că mă iubește cu adevărat, cu defecte și calități. Dacă am făcut acest lucru cu el, îmi doream să rămân mult timp cu el, dacă nu toată viața. Daca nu mă iubești cu adevărat, i-am zis, îmi vei face rău, îmi vei distruge viața. Dar el s-a supărat, că nu am încredere în el.
Nu era vorba de neîncredere, era vorba de teama mea de a nu se întâmpla ceea ce s-a întâmplat de fapt. Și m-am culcat cu el. Am riscat totul pentru el. Am renunțat la tot pentru el, chiar și la momentul în care visam să se întâmple.
Voiam să fie special, o atmosferă specială, de ziua mea, dar până atunci mai era aproape o jumătate de an, dar el nu mai avea răbdare, așa că a fost cum a vrut el. Nu a fost nici pe departe cum am visat, dar a fost frumos pentru că îl iubeam.
Peste două săptămâni a început să devină foarte distant. Am început să-l sun eu mai des, să-i zic să ne vedem, iar el să îmi răspundă că nu poate, că are treabă și să-mi zică că nu trebuie să știu eu tot ce face. Că oricum știu prea multe despre el, că sunt geloasă, că nu am încredere în el și tot așa.
Peste alte două săptămâni a găsit alt motiv de ceartă. Știa că sunt geloasă, însă eram de multe ori geloasă pentru că așa ne amuzam pe tema asta. Îmi spunea că sunt geloasa lui mică și că sunt mai frumoasă când sunt așa. În fine, motivul a fost unul bizar. El și-a făcut poze cu clasa și mi-a dat una în care ținea o colegă în brațe. Nu m-am supărat. Aș fi fost chiar nebună să mă supăr pentru asta, chiar dacă în poză erau foarte apropiați. Dar era doar o colegă.

Apoi și-a pus pe messenger o altă poză cu aceeași tipă, într-o ipostază și mai apropiată. Atunci mi s-a pus pata. Nu era vorba de gelozie, ci de respect. Atâta timp cât ai o iubită, nu te afișezi cu poze cu o altă fată, nu? Și cu poze atat de ,,prietenești”. Cum am trecut peste prima situație, treceam și peste asta, însă nu puteam să nu îi zic nimic, să tac din gură și să mă fac că nu-mi pasă. Eram îndrăgostită, dar nu proastă. Ne-am certat atunci, a fost prima mare ceartă și ultima.

Totul se sfârșise pentru mine.
Mi-a zis că nu mai avem ce vorbi, că s-a terminat, că m-a iubit, că încă mă mai iubește, dar nu poate să trăiască așa, pentru că nu am încredere în el, deși așa am fost mereu, deși mi-a dat motive să nu am încredere, deși eu i-am dat cea mai mare dovadă de încredere.
Totuși m-a sunat peste două zile.Voia să rămânem cei mai buni prieteni. Timp de două luni am vorbit aproape în fiecare zi, ca prieteni. Credeam că totuși nu e totul pierdut. Îl sunam, mă suna și el, poate nu la fel de des ca mine, dar mă suna.
Mi-am dat seama însă că această prietenie nu mă lăsa să o iau de la capăt. L-am sunat după aproape două săptămâni în care nu am mai vorbit și mi-a spus că încă se mai gândea la mine, că nu m-a uitat. Eu însă nu am nevoie de vorbe, ci de fapte. Nu am mai vorbit o săptămână și i-am dat un mesaj în care i-am promis că nu îl voi mai deranja niciodată, că dacă va vrea să vorbească cu mine, știe numărul meu. Nu mi-a dat nimic în schimb. De două săptămâni nu am mai vorbit cu el, și mi se par doi ani.

Acum sunt singură. Știu că sunt o fată frumoasă, poate chiar o femeie, o femeie pe care mulți bărbați o vor, însă eu nu am visat niciodată la mulți bărbați, ci doar la unul. Am ieșit cu un alt băiat timp de o lună pentru a-mi arăta că nu îl mai iubesc, că am trecut peste. Însă, ironia sorții, acest băiat m-a făcut să mă gândesc mult mai mult la EL și să îl apreciez mult mai mult, chiar dacă avea zeci de defecte. ,,Noul” era extrem de gelos, nu avea voie să se uite nimeni la mine.
În plus el era și foarte afemeiat, dar afemeiat pe față.


Zilele trec mai ușor, însă vin nopțile în care plâng ore în șir. Îl visez pe EL, mă trezesc, iar plâng, plâng în somn, plâng în realitate.
A fost primul și singurul bărbat din viața mea. Îmi e greu să mă mint că voi fi la fel ca înainte, pentru că nu voi mai fi. Știu că am greșit, că am fost prea naivă, însă voiam să iubesc. Pentru că dacă nu iubim, de ce mai trăim?

Acum nu știu ce să fac. Sigur nu mă voi omorî. Viața e cel mai prețios dar, iar pe Dumnezeu trebuie să-l iubim mai mult decât pe oricare om. Mâine mă voi trezi, îmi voi ascunde sentimentele și starea mea reală în fața tuturor, voi zâmbi și voi fi ,,fericită”. Dar și mâine va fi noapte, și de asta îmi este cel mai frică.
Cred că povestea mea poate fi un exemplu pentru alte fete, pentru a nu mai crede în vorbele atât de duioase ale bărbaților.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentarii (31)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MONICA pe 2 Ian 2018, 17:39
    cum am ajuns fostul meu înapoi

    Sunt aici pentru a da mărturie despre cum am primit înapoi prietenul meu, împreună de mai mult de 4 ani și totul merge bine cu noi și suntem întotdeauna fericiți. până când într-o zi prietenul meu a început să se comporte într-un mod pe care nu puteam să-l înțeleg, eram foarte confuz de felul în care mă trata și mai târziu în acea lună nu mi-a mai sunat și la sunat pe sora lui și ia spus că a făcut cu mine l-am intrebat ce am facut gresit sa merit asta de la el, tot ce spune ca ma vrea din viata mea si nu vreau sa ma mai vad in viata mea, eram nebun si, de asemenea, frustrat nu stiu ce sa fac, Am fost bolnav pentru mai mult de 2 săptămâni din cauza modului în care mă trata. Îl iubesc atât de mult încât a fost totul pentru mine fără el, viața mea este incompletă. într-o zi am decis să merg online pentru a căuta ajutor acolo a venit peste martorul unei femei care a mărturisit cum dr. JOJO a adus înapoi sotul ei în 72 de ore, nu cred niciodată în toată această vrajă de turnare a unui lucru. dar am hotărât să încerc dacă ceva bun va ieși din el din cauza faptului că nu vreau să-l pierd. I-am contactat pe Dr.JOJO cu adresa de email pe care a oferit-o femeii (drjojohealingcenter@gmail.com) că mi-a spus că prietenul meu a fost luat de o altă femeie că ea a vrăjit-o pe el, de aceea mă urăște brusc. apoi mi-a spus că trebuie să arunce vraja de la el, ceea ce îl va face să se întoarcă la mine în următoarele 72 de ore, a cerut câteva articole pentru a arunca vraja după 3 zile când prietenul meu ma sunat și mi-a spus că ar trebui iartă-l, a început să-mi cer scuze la telefon și mi-a spus că încă mai mă iubește că nu știe ce i se întâmplă cu el că mi-a părăsit. era vraja ca doctorul JOJO, care a făcut-o să se întoarcă la mine, astăzi eu și cu mine ne facem nunta. multumesc Dr.JOJO pentru ceea ce a facut pentru mine nu ar fi fost nimic astazi, daca nu pentru ajutorul vostru mare. Vreau ca prietenii mei care trec prin această problemă de iubire să-și recapete sotul, soția sau fostul prieten și prietena să contacteze (drjojohealingcenter@gmail.com) și veți vedea că problema dvs. va fi rezolvată.

    0
    0

  • Penette pe 8 Dec 2015, 02:16
    Rolă de vraja care vă pot ajuta să

    După 9 ani de căsătorie cu meu soţ cu 3 copii, sotul meu a început să ieşi cu alte femei si mi-a arătat dragostea rece, pe mai multe ocazii el ameninţă să divorţeze de mine dacă îndrăznesc întrebare-l despre aventura lui cu alte Doamne, am fost complet devastat şi confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre o rolă de vraja pe internet numit DR. Ojenga care ajuta oamenii cu problema lor relaţii şi căsătorie de puterile dragoste vrăji, la început m-am îndoit în cazul în care astfel de lucru vreodată există, dar a decis să-i dea un try, atunci când am contactat-l, el a ajutat-mi arunca o vraja de dragoste şi în cadrul 24 oră sotul meu a venit înapoi la mine şi a început scuze, acum a încetat să ieşi cu doamnele şi el este cu mine pentru bine şi pentru real. Această rolă mare vraja de contact pentru problema ta relatie sau de căsătorie şi tot felul de problema veţi găsi dificil de a rezolva şi el va pune o soluţie durabilă să-l. Aici este adresa de e-mail, greatojenga@yahoo.co.uk noroc să ai.

    0
    2

  • Maria pe 9 Apr 2015, 11:18
    Fii puternica

    Aceasta intamplare este o lectie pentru tine. Insa putea fi si mai rau. Putea sa te lase insarcinata sau sa te bata. Puteati sa va casatoriti si sa te bata zilnic si sa iti faca crize. Bucura-te ca nu s-a intamplat asa. Multe femei se lasa prostite de vorbele dulci ale baietilor si indura ani de zile diverse abuzuri din partea lor. Insa nu e si cazul tau. Trebuie doar sa iti iei gandul de la el si sa te atasezi de un tip cu adevarat de treaba, care sa dovedeasca ca tine la tine. :) In ziua de astazi, sexul nu mai este tratat ca odinioara, insa cum adolescentii sunt in calduri constant, este foarte greu sa iti gasesti printul printre ei. Poate vei avea mai mult noroc la facultate, cand oamenii se mai maturizeaza. Succes!

    0
    0

  • Iulian pe 5 Ian 2015, 20:50
    Parerea personala a acestui comentariu

    Ti-am citit povestea ta si mi sa parut foarte interesanta,un exemplu de urmat pentru fete de a iubi baietii care merita cu adevarat,parerea mea este de ce a cere sfatul duhovnicului,inainte de orice alt pas mare mai ales necasatoriti fiind si pentru toate fetele si toti baietii din lumea asta,ca preotul are putere dumnezeiasca ati va lumina mintea si te va indruma la bine,ami pare foarte rau de tine dupa parerea mea personala acel baiat doar sa indragostit de corpul tau si normal ca dupa aceea a fost distant unai sa iubesti din suflet si altai sa fi indragostit de corpul unei persoane sia facut placerea si gata,el poarta toata viata ca nu stie ce inseamna sa simti nevoia sa iubesti pe cineva vorba ta iubim ca o viata avem,nu mai poti da timpul inapoi da macar sa nu mai repeti greseala pe care ai facuto,cine te iubeste cu adevarat te asteapta oricat de mult si te accepta asa cum esti,fi cu pieptul inainte,viata merge inainte,sa fi fericita si sa-ti intalnesti barbatul vietii tale sa te iubeasca cu adevarat Doamne ajuta!cunosc cazuri in care baietii le asteptau pe fete si 8 ani pana sa se marite si sa faca dragoste pt ca ele fiind la facultate trebuia intai sasi puna la punct cariera.

    1
    0

  • ady pe 29 Iul 2014, 01:16
    ...

    Nu trebuie sa disperi draga mea. Eu am trecut fix prin asa situatie ca si tine, insa eu am avut "norocul" sa ma marit cu tipul din povestea mea.... Tu oricum nu erai sa fii fericita cu el, era sa versi lacrimi si mai multe daca te maritai cu el...Bucura-te ca ai atitea sanse si oportunitati care ti se deschid in fata, croiesteti viitorul cum doresti, ai totul la dispozitie, dar cel mai important esti libera sa faci asta! De-as putea da timpul inapoi cu mintea pe care o am acum as fi cel mai fericit om din 7 miliarde de oameni citi sunt pe pamint!

    2
    0

  • darkrebel pe 19 Iul 2014, 01:30
    viata e totusi frumoasa, priveste inainte

    Nu are rost sa disperi. Vei mai intilni baieti destui. Poate ca o sa rizi cindva amintindu-ti..... Viata e frumoasa si merita traita. Uite, ai putea sa incepi sa-ti aranjezi ideile cu asta http://www.vamaveche.ro/versuri/prieteni.html Incearca sa-l si asculti. Esti suparata, dar iti va trece. Fiecare clipa pierduta suparata.... e pierduta. Sa nu uiti asta. Esti tinara si ai toata viata in fata, dar stii ce repede trece? Siiii.... sigur e pe uundeva un baiat care sa te merite si sa te faca fericita. Ai rabdare, intr-o zi va aparea. Bafta!

    1
    0

  • Licantrop pe 13 Iul 2014, 08:28
    Da

    Dragostea e un foc care se hraneste cu aerul mintii, fara asta o sa ai doar o cenusa care se transforma intr-un noroi hormonat in care doar corpul iubeste si tu stai ca mortul.De asta sunt multi oameni fara capacitati speciale, prea hormonati si instinctivi...parca nu ar avea nici un pic de energie in ei.Ce sa mai zici de chef de viata..omul ar trebui sa traiasca si el si nu doar corpul, hormonii sunt un program genetic pe care corpul il foloseste ca sa influenteze constiinta din creier pentru a procrea.Dar fiindca ea(constiinta) are minte(daca si-o foloseste sau nu asta e alta treaba) nu sare ca animalul in fiecare moment si alege cand ,cum unde, cu cine si de ce etc.Si e clar ca daca nu poti domina acel program genetic atunci ai doar complexitatea unui hormon la nivel the constiinta si puterea mentala a unei pene.Daca omul nu isi dezvolta constiinta devine o creatura primitiva fara valoare si individualitate iar daca nu vezi sarpele din fata ta..ai sa-l simti cand calci pe el daca nu stii sa vezi ceva atat de vital inainte sa se intample,ceea ce nu e greu.Si nu vreau scuze gen..vai vai vai ca de unde sa stie....pai de unde ca doar nu e retardata mintal, e ceva usor ..asa ca gandeste...pacat ca multi confunda gandirea cu trufia...absurd, prin gandire previi,planifici si traiesti daca nu vrei sa fii un animal sub forma umanafara nici o valoare decat cea corporala, care e la fel de mare ca a unui calculator fara windows...cat se usoare sunt lucrurile alea..nici nu te chinui...dar fiindca oamenii nu vor atunci vor suferi,asta fiind tot ce merita si tot ce pot atrage si face.Fiindca oamenii se animalizeaza din cauza lipsei puterii constiintei lor, ei devin ca tipul ala care fuge de la una la alta, unde nu conteaza cu cine e atata timp cat se poate culca in general.Semn ca el nu asculta de constiinta sa ci doar de corp,deci practic el nu exista sau nu da semn ca exista.Dar nici de asta nu isi da seama si nu zic ca fata ar fi meritat dar sunt multe fete si multi baieti care evita asemenea lucruri si din lipsa de dezvoltare umbla de la una la alta sau fata nu stie cu cine sa umble si pateste ce pateste ea.Dar na...cand gandesti si iti folosesti imaginatia ai o viata mai simpla,sigura si usoara, de parca ce ai avea de facut in momentele alea din viata ta in care practic nu faci nimic.Ele fiind cam jumatate din viata ta :))) sau mai mult.

    1
    0

  • Cineva pe 3 Iul 2014, 19:40
    Fata care a scris asta e foarte curajoasa1

    Incerc sa te inteleg,si cred ca esti o fata deosebita daca ai reusit sa impartasesti aceasta intamplare cu cu noi, drept exemplu!

    1
    0

  • CristiM pe 12 Apr 2014, 23:02
    virginitatea

    Trebuie daruita unui barbat peste 30 de ani, sub 180cm, fara burta si mustata...altfel va bateti joc de voi, fetelor...sincer!

    2
    5

  • eu pe 4 Mar 2014, 12:41
    eu

    de asta nu mi/au placut femeile virgine, cred ca himenul lor e sfant, nici sa nu am parte de asa ceva, e sex ce conteaza, intr-o relatie e important respectul iubirea atractia, sexul e sex.

    2
    6

  • Gina pe 2 Mar 2013, 22:44
    te inteleg

    imi pare rau sa vad aceasta poveste, pentru ca pari o fata care iubeste viata si nu merita acest lucru. si eu am patit la fel, si inca sufar. si eu, spre deosebire de tine, inca il mai caut. povestile noastra seamana izbitor. ca sfat, as putea sa iti spun sa te gandesti la cat de minunata esti si cat de multe ar trebui sa primesti. nu stiu, speram la mai bine. te pup, ai grija de tine

    3
    1

  • Adrian pe 13 Ian 2013, 11:01
    ......

    cat de matur poate fi un baiat la varsta de 17 ani cand urla hormonii in el , cat de prostute si naive sunt unele femei :))) nu-i nimic ;) ce nu te omoara te face mai puternic .Cheia succesului e inteligenta emotionala , fii mai independenta putin , mai sigura pe tine si nu pune pe el pe primul plan si ai sa vezi cati te vor iubi , eu am observat o chestie care functioneaza la o anumita categorie de femei , te iubesc cel mai mult cand nu le iubesti deloc :P , desigur asta nu e valabil pt toate .. ma rog ideea e ca trebuie sa-ti conturezi personalotatea si sa-ti schimbi atitudinea si ai tot timpul din lume pt asta ..bafta !!

    12
    1

  • Optimistul pe 12 Ian 2013, 23:44
    A crezut prea mult in el

    Chestia e sa depaseasca momentul.As vrea sa-i spun acestei fete sa nu dispere,chiar daca e greu,sa-si schimbe modul de a actiona intr-o relatie.Barbatii,de obicei,mai ales pana in 20 de ani,nu stiu ce vor,cauta mai mereu,sexul ii atrage mai mult ca pe femei,acestea punand accent mai mult pe afectivitate.Cel mai greu trebuie sa fie noaptea,asa cum a spus si ea,cand singuratatea o apasa.Ar trebui sa aiba sprijinul familiei,al prietenelor,fratilor,sa aiba pe langa ea un animal de casa asupra caruia sa-si reverse afectivitatea.Capul sus:ai viata inainte!Fa o facultate sau o scoala postliceala si vei vedea cate oportunitati se vor ini!Zambeste!Nu e totul pierdut!

    2
    0

  • alexandra pe 7 Ian 2013, 15:50
    prostii!

    ce prostii de copii mici. drame adolescentine, cu fraze puerile si idei exagerate. oameni care ajung nefericiti din cauza ideilor stupide pe care le au inca din adolescenta.

    5
    5

  • Madi pe 3 Ian 2013, 16:55
    Hm..

    Trebuia sa te gandesti mai intai la consecinte.Cum spui ca la un moment dat ai descoperit ceva care te-a făcut să îti pierzi oarecum încrederea în el,puteai sa te gandesti ca astfel de lucruri se mai pot repeta. Asta e acum,nu poti da timpul inapoi.Nu esti nici prima nici ultima care pateste asta :D.Capul sus si ..mergi mai departe.O sa cunosti pe altcineva are o sa fie la acelasi nivel cu tine,si nu va conta ca nu mai esti virgina.:).Mai bine acum decat prea tarziu.

    3
    1

  • maria pe 2 Ian 2013, 22:48
    comentarii

    @Ana, sfaturile trebuie sa le dai autoarei articolului, nu comentatorilor :))) Nu te opreste nimeni sa spui tu acele vorbe magice de incurajare, in loc sa critici binevoitorii care incearca sa mai adauge cateva idei, chiar daca sunt mai acide:)

    3
    1

  • bela pe 2 Ian 2013, 21:45
    nu regretA

    poate ca asa este fetele uneori sunt naive mai ales atunci cand sunt indragostite dar . asta nu inseamna ca ti-ai distrus viata el te-a lasat dar mereu va exista cineva acolo pentru tn sa te inteleaga si sa te accepte asacum esti tu virgina sau nu e greu dar iti vei revenii odata ce ti-ai spus povestea vei vedea ca e mai bn acum fara el

    1
    1

  • Ana pe 1 Ian 2013, 16:32
    comentarii răutăcioase

    În loc să o judecaţi , să o criticaţi , să fiţi aspri şi să spuneţi cuvinte nu tocmai de laudă la adresa ei din cauza a ceea ce a zis despre el , aţi putea să o ajutaţi măcar cu o vorbă bună că face mult , mai ales când e demoralizată :)

    10
    3

  • esperanza pe 31 Dec 2012, 05:03
    consolare

    "Am riscat totul pentru el. Am renunțat la tot pentru el, chiar și la momentul în care visam să se întâmple." Asta suna a autovictimizare. NU erai obligata sa te culci cu el. Daca nu te-a violat, atunci faptul ca ai facut sex este un act pe care trebuie sa ti-l asumi. "Avea un nivel intelectual și financiar mai scăzut." Il considerai inferior si acum esti dezamagita ca cu toata "superioritatea" ta si dupa toate "sacrificiile" tale, el nu te apreciaza. Nu poti sa accepti faptul ca poate tu nu te-ai ridicat la nivelul asteptarilor lui? Daca tu singura nu te apreciezi si nu-ti respecti valoarea, facand sex cand vrei tu si unde vrei tu de ce te astepti ca altul sa o faca? Ce s-a intamplat nu e o tragedie, ci doar o lectie de viata care se invata.

    16
    7

  • IONUT pe 31 Dec 2012, 00:32
    ...

    SI DA E VALABIL SI PT RESTUL OAMENILOR CARE VAD SI VOR SA COMENTEZE ARTICOLUL....

    2
    4

  • IONUT pe 31 Dec 2012, 00:30
    HA

    ......DRAGA ANA TE CREZI DESTEAPTA ? DAR VAD CA JIGNESTI AIUREA ...STI CA ASA CUM NU TOATE FEMEILE SUNT LAFEL NICI BARBATII NU SUNT LAFEL ...FI DRAGUTA SI NU TE FACE DE RAS...

    3
    9

  • ionut pe 31 Dec 2012, 00:22
    vad numai prefacuti peaici...

    nu stie nimeni ce e in sufletul tau...iao si u ca atare si nu mai regreta desi nu cred sincer ca ai pt ce ...cat voiai sa mai fi domnisoara .... ha sa ramai cu unul ...adica primul...ce dracu ai in cap daca ajungeai la 30 40 de ani sa iti dai seama ca ai gresit..atunci teomorai??? mai experimentaza si u ca e mai bine...si sex ul nu mai e tabu ce e esti mamaie...hai laso ..fruntea sus....

    6
    4

  • ana pe 30 Dec 2012, 23:03
    Inca ceva:

    Jumatatea perfecta nu exista! Intr-o relatie totul tine de acceptare. NU suntem monogami de la natura si nu ne-am nascut sa posedam oameni, ei nu vor fi si nu trebuie sa fie ai nostri, ne-am nascut sa stangem emotii, senzatii, ne-am nascut sa traim, nu sa avem.

    21
    2

  • ana pe 30 Dec 2012, 22:57
    ...

    Bla bla. Trebuia sa subliniezi ca nivelul lui este unul inferior, ca MULTI barbati te vor, ca esti frumoasa? Este prea mare complexul de superioritate pentru ingerasul in care pozezi. Ironia sortii: raporteaza-te la cineva de nivelul tau si poate n-o sa mai treci prin drame din astea, sau asteapta boul pe cal alb de care o sa te plictisesti la 35 de ani si o sa-l lasi cu plozii in brate.

    16
    12

  • Helen pe 30 Dec 2012, 22:50
    Timpul le rezolva pe toate

    Stai linistita! Asa se intampla mai ales cand e vorba de prima relatie! O sa treci mai greu, dar important e ca vei TRECE! Si ca vei ajunge la un moment dat in viitorul tau sa dai foarte putina importanta la ceea ce simti acum, pentru ca viata iti va rezerva lucruri mult mai frumoase si mai importante ! Acum e si varsta, dar te vei maturiza pe zi ce trece! Trebuie sa inveti, fiecare durere vine cu o invatatura, trebuie sa stii ce sa apreciezi in viata! Vei gasi pe cineva mai matur si totul va fi bine! Ai incredere in tine!

    7
    1

  • Mitica Violeta pe 30 Dec 2012, 19:30
    imi este greu fara el..

    te inteleg foarte bine...atunci cand crezi ca ti-ai gasit jumatatea ..atunci se pare ca apare ceva..ce te face sa o pierzi,am cunoscut un baiat aveam cea mai frumoasa relatie era tot ce mi-am dorit ne facusem planuri de viitor dar dupa 7 luni parinti lui i-au interzis si l-au pus sa alega intre mine si ei...si ironia sortii este ca l-am pierdut ...am pierdut tot ce este mai frumos..acum imi este greu fara el mie dor de el ...si nu-i inteleg pe parintii lui dc au facut asta ...

    6
    2

  • rick pe 30 Dec 2012, 19:08
    iti vei revenii

    uffff.... e ceva rar ca barbatul cu care esti pentru prima data sa iti devina si sot. dar asta e viata draga domnisoara nu mai are rost sa plangi dupa el, nu are moralitate daca nu s a gandit la ceea ce face. urlau hormonii in el si...te a avut. nu te mai gandi la ce a fost, nu te mai gandi ca nu te a respectat, stiu e atat de usor sa dai sfaturi, dar ... trebuie sa fii tare. stiu cum e sa suferi dupa cineva pe care il iubesti nespus si te lasa balta. iti zic un lucru: el a fost primul,d ar nu va fi singurul din viata ta. nu te inchide intr o manastire sufleteasca, nu ptr ca nu te a meritat deloc. si chiar de se va intampla din nou si din nou, trebuie sa stii un lucru: asa e viata, cu bune cu rele, nu putem sa alegem pe cine iubim, iubirea e oarba, din nefericire. dar fii mai prevazatoare si dk ti se pare ceva putred intr o relatie spune tu pas prima. e mai usor de suportat.

    13
    2

  • iulian pe 30 Dec 2012, 13:41
    am patit si eu

    am patit si asta de foarte multe ori,stiu cum este stiu cum te simti si chestia cu timpul le rezolva pe toate nu prea cred ca este adevarata pt ca atata timp cat nu te place nimeni degeaba ancerci sa ati faci o iubita atata timp cat ea nu te vrea,si mie ami este foarte greu,dare asta estre viata ancerc sa merg singur pe drumul vieti,sa trec singur peste obstacolele puze de viata,si daca esti dispusa as vrea sa vorbim,ai grija de tine te rog

    3
    2

  • madalina pe 30 Dec 2012, 10:31
    nu mai regreta ce a fost...e o lectie din care vei invata in viitor

    Desi pare greu de crezut acum, doar timpul rezolva durerea. Nu mai trebuie sa te gandesti la trecut, la ce a fost gresit si sa regreti....nu faci decat sa pastrezi mereu vie amintirea lui....si nu merita asta. Incearca sa iti vezi de viata ta, de ceea ce iti face placere....o sa treaca mai usor timpul si dupa ce o sa iti treaca, o sa realizezi ca nu a meritat deloc ce a primit de la tine....si nu o sa-ti vina sa crezi ca l-ai iubit atata. Gandeste-te ca nu merita, ca nu ai ce regreta ca nu mai esti cu el, ca fiecare in viata plateste cu aceeasi moneda cu care a facut rau. Iar daca nu a vrut sa te foloseasca si sa-ti faca rau intentionat, inseamna ca atat poate el....si tot nu ai ce regreta...nu ai fi vrut sa-ti legi toata viata de acest om care te-ar fi ranit mereu, daca ramaneati impreuna. Si gandeste-te ca orice ni se intampla in viata, se intampla cu un scop...acela de a invata ceva pt viitor. Putea sa fie mult mai rau daca ramaneai cu el...sau puteai sa intalnesti un baiat care sa te raneasca mai mult. Invata ce e de invatat ca sa te feresti pe viitor de asemenea oameni, sa fii mai prudenta in dragoste....uneori poate fi inselatoare....crede-ma ca vorbesc si eu din experienta. Dar nu ai ce regreta...trebuie sa inveti din experientele trecutului ca sa fie mai bie in viitor. De trecut iti va trece in timp, daca nu ii mai acorzi atata atentie lui in gandurile tale. Si nu vei mai simti nimic pt el cand vei intalni pe altcineva de care sa te indragostesti....numai ca trebuie sa fii mai prudenta, ca sa nu suferi iar. Se spune ca ce nu te omoara, te face mai puternic! Ia-o ca o lectie de viata....ceva care ti-a fost dat ca sa inveti ceva pt viitor. Toate vrem sa fim iubite, dar trebuie sa fii realista si sa intelegi ca indiferent de cat de buna esti tu, nu toti te vor iubi...nu se poate...nu intotdeauna gasesti din prima pe cel cu care te potrivesti pe termen lung....iar intre timp mai si suferi...."sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead". Din toate astea vei invata insa si vei alege corect in cele din urma.

    12
    3

  • Veronica pe 30 Dec 2012, 04:44
    Tipul o sa rezolve

    Prin ce a trecut aceasta fata care povesteste, cred ca multe multe din noi, au mai trecut. Marog nu chiar exact, dar o dezamagire in dragoste cel putin in viata , multi au avut-o. Si intradevar e foarte dureros. Chiar daca am inteles ca aceasta fata nu are nevoie de sfaturi, are nevoie doar sa fie ascultata, oricum eu tin sa ii zic ca o inteleg perfect dar sa aiba incredere in Dumnezeu, asa cum are si timpul o sa le rezolve pe toate. Trecutul nu mai trebuie regretat, ci e bine sa ne luam lectia din experientele mai putin placute. La un moment dat o sa rida, chiar daca acum nu crede asa ceva. O sa rida ca a putut sa fie indragostita atit de tare de un tip ca asta. La fel si comentatoare de mai sus, la fel are dreptate. Nu va culcati fetelor cu cel care insista. Faceti doar cind va simti pregatite si vreti cu adevarat si nu cind asa cere societatea, semenii sau asa zisul iubit. O spun pentru ca si eu la 18 mi-am pierdut virginitatea cu asa zisul iubit de atunci, care insista pe tema asta si nu ma credea ca sint virgina. La mine culmea totusi, a fost ca eu am fost cea care am rupt relatia si nu am mai vrut sa am de aface ceva cu el, dupa asta. Si asta pentru ca mi-am deschis ochii, ca el sa gindit doar la el. Insa nu imi pare rau, deoarece baiatul care o sa te iubeasca, o sa te accepte asa cum esti, chiar daca ai avut si o mie de relatii pina la el. Ehh, acum poate exagerez, dar cel care te iubeste cu adevarat, te iubeste pentru ceia ce esti ca persoana. Conteaza sa nu pierzi acea persoana pentru altii care nu merita atentia ta.

    8
    1

  • o fata pe 30 Dec 2012, 01:34
    aveti grija

    Fetelor, nu faceti sex pana nu treceti de varsta majoratului, chiar si atunci, nu va culcati cu un bou care INSISTA, care se supara daca il refuzati, clar nu e un semn bun, increderea nu poate sa ti-o impuna nimeni, increderea trebuia castigata.Ori faci sex daca esti intr-o relatie serioasa (macar pe moment serioasa) in care sa te simti iubita si RESPECTATA, ori faci sex fara sentimente, astfel eviti cat de cat situatiile de genul asta.Dar o sa treaca , ai sa vezi ca-ti revii dupa ceva timp.

    36
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod