Poveste adevărată: "Din cauza unui abuz în copilărie, nu pot să fac sex cu soţul meu"

Aveam zece ani când fratele mamei mi-a făcut lucrul acela oribil, peste care nu am reuşit să trec niciodată. Cu o poftă animalică mi-a distrus copilăria şi viaţa sexuală de om matur. Nimănui nu i-am spus asta, în afară de mama, care pentru a evita un scandal a decis să rupă orice relaţie cu fratele ei, dar să nu-l reclame.
Aveam zece ani când fratele mamei mi-a făcut lucrul acela oribil, peste care nu am reuşit să trec niciodată. Cu o poftă animalică mi-a distrus copilăria şi viaţa sexuală de om matur. Nimănui nu i-am spus asta, în afară de mama, care pentru a evita un scandal a decis să rupă orice relaţie cu fratele ei, dar să nu-l reclame.

Aşa că a trebuit să-mi trăiesc trauma în secret, „ca să nu ieşim în evidenţă”, pentru că locuiam într-un cartier de „lume bună”. Iar asta m-a marcat. Pe de-o parte nu am putut să am relaţii sexuale cu nimeni până la căsătorie, pe de altă parte nu pot vorbi despre ce mi s-a întâmplat pentru că eu consider că e un secret ce va trebui să moară odată cu mine. Nu sunt convinsă că dacă mama ar fi mers atunci cu mine la poliţie viaţa mea ar fi fost azi diferită.

Problema acum este că deşi sunt căsătorită de mai bine de un an, viaţa noastră sexuală este catastrofală, din cauza acestei probleme. Soţul meu a fost foarte drăguţ şi înţelegător până la căsătorie, dar după aceea, firesc, a dorit să ne apropiem. Au trecut câteva luni până când, nemaiputând să-i rezist, pentru că şi eu îl iubesc, am făcut sex oral. A fost singura concesie pe care trupul meu a putut s-o facă în faţa omului iubit.

Știu că poate să sune incredibil pentru multe femei care consideră că sexul oral e ceva murdar, dar pentru mine mai murdară este zona aceea intimă batjocorită în copilărie, de care mi-e ruşine şi mi-e frică şi s-o privesc sau s-o numesc, decât să-mi iubesc soţul în felul acesta ... altfel. El a acceptat, dar tot nu înţelege de ce facem orice, mai puţin sex normal.

Mi-e frică şi ruşine să-i mărturisesc ce am păţit când aveam zece ani. Mi-e frică să nu îl îndepărtez cu povestea mea, cu secretul ăsta înfiorător. Dar mi-e frică şi să nu ne îndepărtăm din cauza asta, ca nu cumva el să ajungă să prefere altă femeie din cauza acestei incapacităţi a mea de a fi normală cu bărbatul meu.

Știu că ar fi trebuit demult să fac terapie, ca să îmi vindec această rană sufletească, dar după ce au trecut aproape 20 de ani de atunci îmi e apropae imposibil să mă deschid în faţa unui străin şi să povestesc ce mi s-a întâmplat. Nu e ceva pentru care să vrei neapărat să te duci la doctor, ca o rană deschisă. E ceva mocnit care roade din tine zi de zi şi te trezeşti la un moment dat gol pe dinăuntru. Cine şi-ar dezveli goliciunea asta de bună voie în faţa oricui? Darmite în faţa omului pe care-l iubeşte? Sunt din nou blocată în mine, şi tare mi-e teamă că voi pierde tot din cauza asta.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ioana pe 30 Dec 2012, 19:45
    psiholog

    in satfel decazuri ,desi inteleg ca ti-e teama, e sa vorbesti cu un psiholog care te va ajuta sa treci este trauma si cu sotul tau, daca te iubeste va intelege

    2
    0

  • bobo pe 22 Dec 2012, 23:52
    ...

    Mai bine ai vb cuc un psiholog..

    1
    0

  • remusiulian75 pe 19 Dec 2012, 17:29
    Confuzie 2 !

    Ce poti face acum?....Sunt femei care au amintiri neplacute si cauta sa acopere 'zona aia murdarita' cu si mai multa murdarie, la tine e invers! In fond cel mai bine e sa o privesti ca pe o fobie de(injectie, paianjeni,apa,..ect) si ca orice fobie antidotul se afla intr-o experienta contrarie, adica cum bine spunea un amic de al meu; faci lucrul de care te temi cel mai tare si curajul vine singur dupa!

    2
    0

  • remusiulian75 pe 19 Dec 2012, 17:18
    Confuzie!

    Solutia nu este in exterior! Asta e una din cele doua greseli facute pana acum de tine! Cealalta greseala e ca ai incercat sa ocolesti experienta respectiva acolo in sinea ta! Asta e motivul pt care a ramas experienta si sentimentele sale inregistrate exact ca si la 10 ani, deci esti matura mai putin locul in care este stocata informatia asta! Sau retrospectiv vorbind analizezi o intamplare de la 10 ani cu mintea unui adult! remusiulian75@yahoo.com pe mess.

    3
    0

  • giorgiana pe 5 Dec 2012, 00:53
    deschide-te in fata sotului tau

    vorbeste cu el,sigur te va intelege..am o istorie asemanatoare a ta...si singura persoana care a reusit sa ma scoata din asta,a fost iubitul meu...dupa ce i-am povestit cele intamplate,mi-a fost f mult alaturi si mult mai dragastos!!!imi pare rau pt tine..stiu ce insemna asta..

    3
    0

  • dora pe 4 Dec 2012, 12:23
    subscriu

    si eu zic la fel: vorbeste cu sotul tau. daca tii in tine si nu-i spui, iar el nu-si poate inchipui ce e in sufletul tau, e cel mai rau lucru. problema va escalada, nu se va atenua. si trebuie sa iei taurul de coarne cat mai curand, altfel s-ar putea sa te trezesti prea tarziu ...

    3
    0

  • Mircea pe 3 Dec 2012, 20:08
    #

    Vorbeste cu sotul tau despre problema ta. Daca te iubeste te va intelege. Si ar fi bine sa mergi la un psiholog.

    7
    0

  • nico pe 3 Dec 2012, 17:28
    fa-ti curaj

    vorbeste cu sotul tau. sigur te va intelege si te va ajuta sa treci peste asta. vei vedea ca sexul normal e minunat, mai ales cand e practicat cu omul care iti e alaturi si te-a inteles pana acum. daca nu vorbesti cu el, se va indeparta de tine

    5
    0

  • Y-anna pe 2 Dec 2012, 13:37
    :) :|

    vorbeste cu el.. dk te iubeste cu adevarat te va intelege. bafta

    6
    0

  • mrm pe 2 Dec 2012, 12:26
    discuta cu el.

    vorbeste cu sotul tau...mai tare il indepartezi daca nu ii zici ce ai.fa-ti curaj.a avut atata rabdare cu tine si cu siguranta te va ajuta...pare sa fie un om bun din ce am inteles.

    10
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod