Paranormal: "Îmi apar pe corp semne ciudate!"

De anul trecut de când am vizitat o mânăstire din Grecia mi se întâmplă lucruri ciudate. Îmi apar pe corp semne care reprezintă diverse obiecte sau animale sau litere.
De anul trecut de când am vizitat o mânăstire din Grecia mi se întâmplă lucruri ciudate. Îmi apar pe corp semne care reprezintă diverse obiecte sau animale sau litere. Nu ştiu ce semnificaţie au, pentru că aşa cum apar, după câteva zile dispar, dar am observat că au legătură cu anumite situaţii din viaţa mea.

Mi-e teamă că se va întâmpla ceva rău, pentru că semnele astea au apărut ca urmare a unui păcat pe care l-am săvârşit. Deşi ştiam că nu am voie să intru în mănăstire, ca femeie, m-am deghizat în băiat şi am intrat. N-am vrut să fac nimic rău, doar am fost curioasă. Am vizitat şi am plecat. După aceea, ajunsă acasă, am început să observ diverse pete de pe corp.

Prima dată mi-a apărut o pisică pe piept, iar la câteva zile am găsit pe stradă un pui de mâţă pe care l-am luat acasă. Am zis că o fi un semn, şi m-am bucurat. Îmi plac pisicile.

Apoi au început să apară tot felul de ciudăţenii. O floare, o pată stacojie de formă pătrată, litera M şi tot felul de alte pete. Apar cam pe toate zonele corpului şi dispar după câteva zile. Nu mă doare, nu mă scarpin, nu am nicio altă manifestare decât curiozitatea asta că totuşi acea pată probabil înseamnă ceva. Îmi pare tare rău că nu ştiu cum să le traduc.

În altă zi mi-a apărut litera S în palma stângă şi am avut o mare bucurie, aproape în aceeaşi zi, de la o persoană apropiată care se numeşte Sorin. Nu ştiu dacă litera a prevestit bucuria, dar eu am ţinut cont şi de atunci mă tot gândesc de fiecare dată când văd că îmi mai apare ceva, la ce urmează. Încerc să anticipez.

O singură dată mi s-a întâmplat ceva rău după o astfel de apariţie. Eram undeva la munte astă iarnă şi pe pulpa dreaptă mi-a apărut o pată albicioasă rotundă ca un bulgăre de zăpadă în mijlocul căruia era o cruce rozalie. A doua zi mi-am rupt piciorul respectiv, după ce am alunecat pe pârtie şi m-am rostogolit ca un bolovan, la vale. Abia după ce am ajuns la spital am făcut legătura cu pata albă şi cu fractura piciorului drept.

Mi-e frică să mă gândesc că şi alte lucruri rele mi s-ar putea întâmpla prin astfel de semne prevestitoare. Mai ales dacă se arată o cruce... Şi nu ştiu cum să scap de situaţia asta, pentru că deşi nu mă jenează în vreun fel, mă simt împovărată de grija că semnele sunt purtătoarele unor prevestiri negre.
 
Cineva mi-a zis să mă duc la un preot şi să întreb. Eventual să-mi citească ceva de dezlegare. O fi vreun blestem de la păcatul din Grecia. Dar mi-e jenă să spun acolo că asta se întâmplă de când m-am dat drept bărbat ca să intru în mănăstirea aia. Aşa că vă întreb pe voi, a mai păţit cineva aşa ceva, şi dacă da, cum aţi reacţionat, sau cum aţi scăpat de asta?  

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre
, scrieţi-ne pe adresa redacţie@eva.ro.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andreea pe 15 Sep 2013, 11:47
    de ce?eee tare!

    Azi de dimineata mi-a aparut o litera pe picior...litera Y apoi litera A,nu stiu de ce mi s-a intamplat asta,dar me mine ma doare si trebuie si sa ma scarpin!

    0
    0

  • cristina asandului pe 22 Apr 2013, 21:00
    adevarat

    eu chiar cred !

    0
    0

  • Roxana pe 28 Oct 2012, 14:45
    Am aceasi "problema" !!!

    In urma unei operatii am facut un soc anafilactic ( o alergie puternica la un medicament ) Creierul nu mi sa mai oxigenat, nu mai respiram, inima a stat , am fost conectata la aparate... Timp de 7 minute si ceva ... La strigarea insistenta a surorii mele ( pe care o iubesc enorm ) "Respira Roxana Respira te rog " am deschis gura si am respirat , insa timp de 7 minute am fost in moarte cerebrala...Am facut si atatacuri de panica dupa aceea mentionez... Dupa asta m-am facut bine insa am observat ceva ciudat la corpul meu , o schimbare ... Aceasta schimbare fiind aparatia multor semne pe corpul meu care dupa ceva timp dispareau la fel cum apareau... Stateam de vorba cu mama mea despre fostul meu iubit si ascultam o melodie care imi amintea de el , am inceput sa plang iar imediat am simtit ceva pe umarul drept cand am ridicat era litera C , litera cu care incepe numele lui... Am plecat la facultate cu sora mea si vroiam sa beau o cafea insa am trecut de aparat dar vroiam sa beau ... Am simtit pe mana dreapta in jurul venelor ceva cand m-am uitat era o boaba de cafea bine definita iesita in afara ca o umflatura Aseara mmi-a aparut ceva foarte ciudat insa nu pot sa definesc ceea ce era insa am facut o poza... Acum am observat pe bratul stang 2 pasari in zbor nu stiu insa ce semnifica ... As vrea cumva sa iau legatura cu cineva sa imi spuna ce se intampla cu mine sunt foarte speriata, imi este frica... Va multumesc frumos !

    0
    0

  • marian pe 7 Dec 2011, 23:08
    ???

    ...cred ca trebuie sa te pocaiesti de minciuna...nu-ti apare nimic pe corp, dar ai scris acest articol ca sa iesi in evidenta cu ceva supranatural. In viata de zi cu zi suferi foarte mult de respingere si acceptare si faci, si zici lucruri prostesti pentru a fi remarcata si acceptata. Cel mai bine este sa renunti la aceste practici si sa fi tu insuti. Nu mai cauta acceptare ca nu o vei gasii niciodata. Cel mai bine este sa cauti acceptare in DUMNEZEU.

    1
    1

  • Irina pe 30 Nov 2011, 21:57
    Abuz !!!

    Imi anunt inca de la inceput intentia de a nu jigni pe absolut nimeni prin comentariul meu, iar daca cineva se va simti ofensat accept argumentele cumintica, atata timp cat sunt destul de solide. Pot spune ca sunt "fan" al acestui site, il utilizez de ceva vreme si desi nu ma pot baza in totalitate pe veridicitatea informatiilor, nu am nimic de comentat. Am un respect deosebit pentru oamenii care muncesc sa imi ofere mie...tie (cel care tocmai imi citesti comentariul) ceva nou. Si...pana la urma nu ma obliga nimeni sa vizitez site-ul. Ma rog, nu am sa intru prea mult in detaliu (deja e o alta discutie)..cert este ca sunt multumita de "serviciile" oferite. Lucrul care ma instiga cel mai mult, si ma determina sa renunt la a mai citi zilnic articolele voastre, este publicitatea facuta in mod ABUZIV ! Pur si simplu imi provoaca o stare grozava de nervi ori de cate ori trebuie sa merg cu mouse-ul pe nenorocitul ala de "X" sa inchid o reclama si mai nenorocita. Inteleg ca se urmareste promovarea, dar respectati si dorintele cititorilor. Deja se face abuz de calmul lor. (Imi cer scuze ca mi-am permis sa vorbesc in numele mai multor persoane,dar am observat ca nu sunt singura ofensata). Ca ultima solutie, daca nu ne facem "auziti" ne ramane sa utilizam alt site...lucru care nu ne-ar face nici noua placere. Imi cer scuze inca o data pentru limbaj, daca am adus acuze nefondate cuiva sau orice alte proprii greseli. Va multumesc !

    2
    2

  • tamara pe 8 Nov 2011, 19:39
    sfat

    din cate stiu, sant manastiri la care este interzisa intrarea femeilor prin juramant, de aceea cele ce incalca poruca cad sub mari blesteme. Sant si in Romania astfel de locuri si nu au fost iertate nici cele ce au incalcat interdictia din nestiinta (exemplu o fetita ce pastea vaca, a incalcat putin terenul manastirii si a fost si ea pedepsita inbolnavindu-se tare si doar rugaciunile parintilor la Sfantul care a facut juramantul si care inca era in viata a facut-o sanatoasa). Cred ca primul lucru ce trebuie facut este o spovedanie sincera a pacatului comis si dupa aceea cerut sfatul duhovnicului.

    4
    0

  • maria pe 1 Nov 2011, 12:03
    Paraclisele Macii Domnului

    Daca regreti sincer ceea ce ai facut citeste cele doua paraclise ale Maicii Domnului si cere-i iertare pentru prostia pe care ai facut-o. Posteste si citeste timp de sase saptamani Acatistul Maicii Domnului Grabnic Ajutatore, care este protectoare pusnicilor de pe Muntele Athos si vei trai adevarate minuni.

    3
    0

  • laura.gabriela pe 30 Oct 2011, 21:05
    Tare!!

    Daca vrei sa te creada cineva, invata sa lucrezi in photoshop si uploadeaza niste poze :-)

    12
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod