Nascuți în aceeași zodie? Ce se întâmplă dacă vă căsătoriți

De regulă cei născuți în aceeași zodie se simpatizează reciproc.
Ne place sa recunoastem sau nu, ne incanta deseori sa intalnim o persoana nascuta sub acelasi semn astral. Iar acest lucru contribuie la imbunatatirea relatiilor sociale.

Dar ce se intampla atunci cand cei nascuti in aceeasi zodie aleg sa se casatoreasca? Poate ca de multe ori avem tendinta sa credem ca o relatie cu o persoana nascuta sub acelasi semn zodiacal va fi armonioasa. Ei, bine, astrele nu sunt de aceeasi parere!

Desigur, unele perechi sunt norocoase, in timp ce altele par sa fi fost omise de Cupidon.
Sunteti nascuti in aceeasi zodie?

Consideri ca zodia in care te-ai nascut a fost inzestrata cu foarte multe calitati?

Nimic neadevarat, insa ce faci in momentul in care te confrunti cu o persoana a carei personalitate este asemanatoare cu a ta?

Daca tu si partenerul tau sunteti nascuti in aceeasi zodie, este posibil sa aveti parte de unele surprize.

Iata, asadar, la ce sa va asteptati:


Berbec + Berbec

Avand o imaginatie iesita din comun, relatia voastra poate fi una extraordinara din multe puncte de vedere.
Sunteti deschisi catre nou, dornici sa traiti diferite aventuri si sa sa va exprimati sentimentele. Cu toate acestea, deoarece impulsivitatea va caracterizeaza, este posibil sa aveti parte si de numeroase conflicte.

Taur + Taur

Sunteti orientati catre obiective si rezultate. Nimic nu va poate sta in cale si acest lucru inseamna ca aveti sanse mari sa faceti o echipa foarte buna. Totusi, daca nu sunteti de acord cu unele aspecte, este posibil sa se creeze foarte multa tensiune. Nu uitati ca aceasta zodie este cunoscuta pentru reactiile sale vulcanice! Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod