Greşeli pe care le face o femeie când își prinde partenerul cu alta

Să fii înşelată de partener este, poate, cel mai dureros lucru într-o relaţie.
Lumea se prăbuşeşte, iar primul impuls este să cauţi răzbunare. Totuşi, specialiştii spun că aceasta nu este o metodă care te va ajuta să treci peste suferință, din contră. Iată ce nu recomandă specialiştii să faci, în cazul în care afli că ai fost înşelată!

Reacţionezi imediat

Şocul veştii te va face să reacţionezi impulsiv şi să faci lucruri pe care le vei regreta la un moment dat. Încearcă să laşi lucrurile să se aşeze, înainte să porţi discuţia cu partenerul.

Ceri detalii

Deşi vrei explicaţii, detaliile îţi vor face doar rău.
Sigur nu vrei să ştii cât de pasional se sărutau sau ce şoapte îşi rosteau. Deşi este greu, respectă intimitatea partenerului, pentru binele tău.

Dai vina pe tine

O relaţie care nu mai merge este responsabilitatea ambilor parteneri, deci nu trebuie să dai vina pe tine. Până la urmă, vinovat este doar partenerul care te-a trădat. Vina nu îţi aparţine, iar el ar trebui să îşi asume vina, nu tu.

Te compari cu cealaltă femeie

Toată lumea ştie că bărbaţii înşală din dorinţa de diversitate, nu pentru că ar găsi calităţi deosebite în cealaltă femeie.
Fiecare om este unic, iar să te compari cu cealaltă femeie îţi va ştirbi şi mai mult stima de sine. Citește continuarea pe divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod