Mantra de dragoste pentru fiecare zodie: deblochează obstacolele și alungă energiile negative

Repetă-ți această mantră în minte și vei atrage dragostea în viața ta! Nu numai că te va ajuta să elimini obstacolele de pe drum, dar te va ajuta să te bucuri de cea mai frumoasă iubire.

 

Sursă: zodiachelps

 

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu merge totul întotdeauna conform planului, iar stresul și haosul pot fi copleșitoare.

Mantra care atrage dragostea și echilibrul interior este:

"Totul în viața mea vine din abundență și voi găsi ce este mai bun în orice eveniment. Creez viața pe care abia aștept să o trăiesc, bucurându-mă de fiecare moment."

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Unele emoții și sentimente sunt adesea reprimate, în încercarea de a le ascunde, de a le uita. Sufletele sensibile se confruntă adesea cu astfel de situații.

Mantra dragostei pentru Taur este:

"Îmi accept sentimentele și emoțiile așa cum sunt, așa cum vin, cu durere sau bucurie. Ele mă definesc și mă construiesc, mă învață să iert și mă ajută să găsesc dragostea, pacea și împlinirea în fiecare zi."

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

De fiecare dată când simți că lucrurile nu merg așa cum îți dorești și că viața îți pune obstacole în cale, rupe cercul de energii negative creat în jurul tău. Cu dragoste, orice suferință este mai ușor de suportat.

Mantra ta este:

"Voi păși înainte peste obstacolele vieții și oriunde voi păși voi găsi dragoste, bunătate și împlinire. Nu mi-e frică de imprevizibil."

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Uneori, pretențiile de la tine pot fi prea mari. Spirit sensibil, cauți perfecțiunea în tot ceea ce faci, iar uneori planurile tale pot fi răsturnate de haos.

Mantra ta este:

"Îmi urmez dorințele cu încredere, iar dragostea îmi dă putere. Îmi accept emoțiile așa cum sunt și aleg fericirea în fiecare zi."

Leu(22 iulie - 22 august)

Uneori, motivația poate fi cheia succesului, iar atunci când răspândești energie pozitivă în jurul tău, poți întâlni oameni minunați.

Mantra ta este:

"Destinul mă cheamă și binele este de partea mea. Am curaj și pot face ceea ce simt. Dau pentru a primi. În esența mea se află fericirea și iubirea."

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pui mult suflet în tot ceea ce faci, iar lucrul bine făcut este scopul tău. Spirit delicat, atenție la detalii, poți simți uneori că emoțiile sau grijile te copleșesc.

Mantra ta este:

"Las în urmă toată grija și resentimentele. În viața mea totul vine cu dragoste și bunătate. Sunt ceea ce ar trebui să fiu."

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pacea și echilibrul te definesc. S-ar putea să simți că unele provocări sunt greu de depășit, dar poți găsi soluția în orice.

Mantra ta este:

"Sunt recunoscător pentru provocări, îmbrățișez schimbarea și nu mi-e frică. Am încredere în Univers și las iubirea să-mi ghideze pașii."

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nesiguranța te poate enerva, iar prea multe schimbări îți pot aduce anxietate.

Mantra ta este:

"Accept schimbarea ca pe o provocare. Am inima deschisă și nimic nu mă poate face să-mi pierd echilibrul. Totul vine cu un scop bun în viața mea."

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Părerea altora poate fi uneori prea importantă pentru tine. Îți place ordinea și ești onest din naștere, ceea ce nu îți aduce întotdeauna reacțiile dorite de la alții. Ești obișnuit să faci singur totul, fără să ceri sprijin celor din jur.

Mantra ta este:

"Am încredere în călătoria mea prin viață și oamenii care trebuie să fie alături de mine vor rămâne. Îmi iert trecutul și mă conectez cu dragoste la prezent și viitor."

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Munca grea, loialitatea și perseverența te definesc. Uneori ai nevoie de motivație pentru a merge mai departe, alteori simți nevoia să te regăsești în tot ceea ce faci. Găsește-ți drumul și ușile se vor deschide.

Mantra ta este:

"Îmi îndrept gândurile și energia către ceea ce este destinat pentru mine. Îmi las grijile în urmă și sufletul îmi devine casa. Am încredere în intuiția mea. Cu dragoste merg mai departe."

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Uneori simți că nu-ți poți găsi locul și, deși mulți oameni se tem de schimbare, ai nevoie de ea. Tendința ta de a te pierde în activități pentru muncă sau pentru alți oameni te poate îndepărta de nevoile tale interioare.

Mantra ta este:

"Sunt mai atent la nevoile mele, mă iert și mă iubesc. Am curajul să fac ceea ce simt. Sunt minunat așa cum sunt."

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ai o legătură specială cu natura, cu Universul. Intuiția ta este cosmică și îți va rămâne mereu prietenul fidel.

Mantra ta este:

"Totul în jur mă inspiră, îmi dă curaj și iubirea îmi umple sufletul. Am puterea de a acționa acum, aici. Viața este minunată și tot ce este bun îmi va veni în cale."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod